אז אבא שלו מדבר לאמא שלו בצורה שהיא לפעמים ממש לא יפה ופטרונית, מתעצבן ביום שישי שהיא מתקלחת קרוב לשבת ומכניסה אוכל לתנור קרוב לשבת (כי כשבאנו והדלקנו את המזגן בחדר הוא הקפיץ את החשמל, אז הוא התעצבן עליה שבגללה גם התנור במטבח דולק וגם החימום במקלחת שלה, כאשר הסיבה האמיתית שהמזגן הזה קפץ זה שצריך להזמין חשמלאי והוא מתעצל), ובעיניי היא אישה בוגרת, שיכולה לעשות מה שבא לה, ובמקום להגיד תודה על כל הבישולים שלה, הוא מתעצבן עליה באזנינו וזה ממש לא נעים.
ובשבת עצמה הוא משתיק אותה מלא, קורה לה בשם שהוא קורא לילדים או לנכדים כשהם אומרים משו טפשי, ולא מקשיב לה.
וחוץ מזה שהוא אומר כל מיני דעות מוזרות ואי אפשר לדון איתו עליהם כי הוא לא מקשיב ובטוח שהוא צודק. לדוגמה שבגלל שאנשים מתחסנים בשפעת, הם מדביקים אותו בשפעת. אז ניסיתי להגיד לו שמדובר בחיידק מומת שלא יכול להדביק אבל הוא ממשיך בשלו.. אז נכון שלא דחוף לי להתווכח איתו, אבל זה מעצבן לשבת בשולחן שבת אותו הוא מנהל ולשמוע דברים כאלו בלי שום יכולת להגיב ורק להקשיב ולהנהן.
ועוד נקודה לא קשורה, היגיינה. הבית מלוכלך קצת, האמא מוצצת מלא עצמות שזה דוחה אותי ברמות, הם יכולים לאכול עם הידיים, להכניס את המזלג האישית לצלחת מרכזית. בקערת מרק שלי גיליתי שערה. ועוד ועוד.
והם אנשים נחמדים, וטובים, באמת. אבל את כל מה שפירטתי לא שיתפתי את בעלי, אז פורקת בפני אוזניכן הקשובות והמכילות..
תודה ושבוע נהדר לכולכן!

) אבל כשזה מגיע עם הערות זה כבר יותר מדי...