טגנו בצל גדול להזהבה.
הוסיפו 2 שיני שום כתושות ותפו"א גדול חתוך לקוביות.
הוסיפו 250 גרם (חצי חבילה) עדשים כתומות שטופות ומסוננות.
תבלו במלח, פלפל שחור, אבקת מרק, מעט כורכום וכמון.
ערבבו היטב.
הוסיפו מים רותחים עד שיכסו את התפו"א. אם תרצו מרק סמיך אז אל תשימו הרבה מדי מים, אם תרצו יותר דליל אז תוסיפו. ערבבו היטב.
הנמיכו את האש ובשלו חצי שעה. לקראת סוף הבישול ערבבו כל כמה דקות בכדי שהעדשים לא יידבקו לתחתית הסיר.
הגישו חםםם עם קרוטונים ושקדי מרק🥣
בתיאבון!!
👅
)
)
