איך קוראים לבנאדם שנדהם? חנוך דהום
מדהים בעינייבוז
איך קוראים לבנאדם שנדהם? חנוך דהום
חחחחשוברת גלים
ומה ספציפית?ריבוזום
למשל, בעיניי מדהימה צריכת הירקות שלכם. אני בדיוק חושבת על כמה אני גרועה עם ירקות וחייבת לאכול יותר ירקות (כמעט כל אכילת ירק כלשהיא תהפוך את זה ל"יותר"
) ורואה שאת כותבת שיש לך במקרר ירקות טריים שנקנו אתמול ואתם גומרים מהר. וואו, כל הכבוד! (הבעיה שלי היא לא שלא אוהבת וכאלה, אלא לקנות, לשטוף, לחתוך... אז המאמץ בכיוון הזה מוקדש לבת שלי בעיקר, וגם שם לא מאוד קריטי כי היא אוכלת ירקות בגן)
מזדההשוברת גלים
לא אוהבת ירקות, פיכסה ירקות
בוז
הירקות נגמרים מהר כי אנחנו לא קונים הרבה. אנחנו יוצאים הרבה מהבית (בכללי אנחנו ספונטניים מידי) ולכן לא רוצים שיקרה מצב שיתקלקל אוכל.
ובכלל... אנחנו משתדלים לא לאכול אוכל קנוי, ולכן אין לנו כלום לאכול בבית! אם רוצים לאכול חייבים לבשל... אז נגיד מרק עגבניות גומר לי את כל העגבניות, אם אני עושה מוקפץ הלך על כל הירקות במקרר (אבל אני בדרך כלל מכינה אוכל ליומיים, לכן הכמויות)
ובגלל שאני אוכלת סלט פעמיים ביום לפעמים,
טוב אנחנו באמת אוכלים הרבה ירקות
רגע, אז מה את מבשלת לארוחת צהריים אם לא ירקות?
ריבוזום
לאכול סלט פעמיים ביום גם בלי כל השאר זה נהדר!
אני לרוב לא מבשלת צהריים
בעלי אוכל בעבודה, הילדה אוכלת בגן, הקטן עדיין לא אוכל מוצקים. אז אני אוכלת מה שנשאר משבת בתחילת השבוע, או סנדביץ' או טונה מפחית, או חלב עם קורנפלקס, כל מיני כאלה... טוב, לרוב זה סנדביץ'.
וואי, ואת עוד גרה במקום הרבה יותר קר! (נניח, עכשיו אני מעדיפה לא לצאת לקנות ירקות - שאכן חסרים - כ קר וגשום שכזה בחוץ, ואני מעדיפה לא להוציא אותו במזג אוויר כזה אם יש ברירה.)
אז את לא אוכלת אוכל מבושל???בוז
אם יש יום שאני לא מבשלת בו אני מרגישה ממש רע עם עצמי, אז הנה לדוגמא אישה מוצלחת שאומרת שאפשר להסתדר בלי!
(אי אפשר להשוות האמת, אני עובדת מהבית ואין לי תירוצים 😅)
לגבי הקניות, בעלי עושה, כשזה לא דברים מסובכים מידי (כמובן עם הוראות מפורטות- כמה עגבניות בדיוק, איזה צבע ואיזה גודל הן צריכות להיות ומה מידת הרכות שלהן. וזה רק לגבי העגבניות, יש כאלו הוראות גם לגבי כל השאר)
באמת לרוב לאריבוזום
זה די ההרגלים מהילדות המאוחרת-נערות, וגם בעלי ככה, אז יצא לנו טוב...
ספציפית אתמול והיום יש לי ארוחה מבושלת במקרה. ויש בעצם גם מרק שאפשר להפשיר... אבל לרוב באמת לא אוכלת מבושל דווקא. אני גם לא כל-כך טובה בלאכול עם ילדים. אני מנסה לתזמן לזמן שינה, אבל אז צריך להספיק עוד כל מיני (כמו למשל לענות כאן
)
בערבים לעתים קרובות אנחנו מכינים דברים בקטנה: דייסה, עדשים, לביבות, פשטידה. לעתים רחוקות מרק. אבל בישול של ממש זה לשבת בעיקרון.
לגבי קניות אולי כדאי באמת להפוך את זה להרגל שבעלי יקנה בדרך חזור. אבל זה אומר שהוא יחזור עוד מעט מאוחר יותר ממה שגם כך הוא חוזר. מצד שני, אפשר היה לדאוג שהוא ייצא מוקדם יותר ואז יחזור מוקדם יותר, אבל זה אומר להיות לבד בבוקר בארגונים ובדרך לגן. בקיצור - הכל טרייד-אופס.
החיים הם שמיכה קצרה
פסידונית
את גורמת לזה להישמע ממורמרריבוזום
לא כתבתי דווקא במרמור, אם זה נשמע כך 
לא התכוונתי שיישמע ככהפסידונית
דייסה, עדשים, לביבות ופשטידות נקרא לבשל
בוז
ממש ממליצה לך לשלוח את הבעל לכל מיני שליחויות. חוסך המון.
לאאאריבוזום
לביבות גבינה. זה גבינה+קמח+ביצים - יותר דומה ללהכין חביתה. (להכין חביתה נחשב לבשל?)
דייסה זה קוואקר + מים + חלב. זה יותר קל מלביבות, כי זה פשוט לשים בסיר ולהדליק את האש ולשכוח מזה כך שטיפה נשרף למטה, אבל לא נורא.
עדשים - כאן באמת יש עבודה, לברור את העדשים. אבל זה בדרך כלל בעלי מכין לאחרונה (פעם גם אני הכנתי אבל עכשיו פחות).
פשטידה - זה קורה לעתים רחוקות, וכשזה קורה זו פשטידת גבינה. (הירק היחיד שם הוא בצל.)
בוזאחרונה
היום למשל הכנתי תפו''א בתנור והחבאתי שם קישואים וקולרבי
זה באמת הרבה לחתוך
בגדול נשמע שאתם אוכלים אוכל טעים 🤤
קורה לי גם, אני סופר כבשיםימ''ל
בוז
נראליימ''ל
חשבתם שיהיה טוב?!תתעלמו ממני
לא רק חושבארץ השוקולדאחרונה
מאחל רק טוב גבר
ורק משתי מילים אני הכי פוחדנועה.
ראש השנה
בעעע
לא אוהבת. ועוד חג של יומיים
חלום שלי לטוס לחו'ל לכל החגיםםם
מבאס לשמועמקפיצים נטושים
אני דוקא די אוהב אותו
למה אוהב?נועה.
ימי רוממות מיוחדיםמקפיצים נטושיםאחרונה
עם תפילות מרוממות
וואי, מבאסארץ השוקולד
אמן!!נועה.
החלטתי עכשיו להקפיץ כל פורום ישן ומוזר שאני רואהמקפיצים נטושים
ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?
כמה תשובותארץ השוקולד
מממ.. תודהמקפיצים נטושיםאחרונה
יחסית מסביר. קצת. אולי.
ספסל אחורי של אוטובוס משהו..
חשט?אורה2x
!!!ריבוזום

תקשיבייייאורה2x
אני עוברת על המסרים פה והשיחות אישיות.. כמה דרמות!! ואני לא זוכרת כלום! מביך למדי.
ולמה כשאני נכנסת לשיחה עם פצלש כתוב לי שהיא מחוברת?!
מה איתך?
המפגש טד יצא לפועל?
עוד אפשר להירשם? 😇
ריבוזום
האחרון שניסינו להרים לא, למיטב זכרוני...
אבל היו שניים שכן, והם גם היו ממש טובים! בכלל הפורום הזה היה איכותי, אחותי |נוסטלגי|
ועדיין איכותיארץ השוקולד
כתבנו פה כל דבר איכותי שהיה בשנה האחרונה, אפשר לראות בקלות כמה זה
וואו, התגעגעתיארץ השוקולד
וואיזיויקאחרונה
אין לי כוח לשבת הקרובהנועה.
מלא אנשים שבאים להתארח ועושים מלא רעש ברחוב ומשאירים בלאגן ולכלוך...
לא כזה מגניב לבוא לפה
ואם אנשים קוראים פה- צריכה המלצהנועה.
ספרים - ספרי אריך קסטנרארץ השוקולד
הנה 3 המלצותעשב לימון
סדרות של כאן ארכיון- קרובים קרובים, סטרייט ולעניין.
בפייסבוק- עמוד בשם "הקופסה- רק דברים טובים", יש בו בדרך כלל קטעים מצחיקים מסרטים ישראלים ישנים..
מבאסארץ השוקולד
כן ב"הנועה.
לפחות זה
ארץ השוקולדאחרונה
והנה עוד בנאדםריק סאנצ'ז
שמגיע לפורום נטוש ותוהה על טיבו
והנה חיוך השמש העולה נפרש על פנינו
הוד444
מזדההבאליןאחרונה
מישו זוכר מה הניק האחרון של שוברת גלים?שירה ניקוד
או- מישהו שמכיר אותה במציאות יודע מה שלומה?
תמסרו לי שנזכרתי והתגעגעתי