ממקרים שונים שנתקלתי בהם שמתי לב שהיגיינה נכונה במטבח זה נושא שחשוב להעלות לשיחה ולמודעות.
לא צריך להיות פדנט עם בית ברמת בית מרקחת כדי לשמור על אוכל ומטבח נקי...
אז בואו נדבר על זה:
איך מתעסקים נקי עם בשר, דגים, שאר מוצרי מזון?
שטיפת ידיים לפני/אחרי?
כל כמה זמן מחליפים סקוצ'/מגבת ידיים/מגבת כלים?
באיזה חומרי ניקיון מותר/אסור/כדאי להשתמש ולאיזה שימוש?
אפשר להתפזר גם ל:
עוטפים את הכיריים? כל כמה זמן מנקים?
איך מתחזקים תנור אפיה/מיקרוגל/טוסטרים נקיים?
ולתרום שנקל:





)