אני כבר שבועיים מחכה שיגיע המחזור ומופתעת לראות שעוד לא הגיע. יש לנו ילדה אחת מהממת שהצלחנו להביא הזרעה שניה כי לבעלי קיימת בעיה בזרע ורק דרך הזרעה זה אפשרי. הילדה כבר גדלה קצת מספיק בשביל להיות בוגרת לאח או אחות קטנים והתחילה לבקש.
לאחרונה התחלנו לחשוב על זה שאולי הגיע הזמן. אך כדי לעשות זאת זה צריך להיות באותה צורה ובינתיים עוד לא עשיתי את כל מה שצריך בשביל זה. אבל.. לפני היום בו הייתי אמורה לקבל מחזור ומאז כבר שבועיים אני מרגישה התכווצויות בבטן כמו של מחזור, יש לי הפרשות עם ריח כמו במחזור, עייפות מוגברת, שמתי לב גם שהריחות התגברו אצלי אני לא במתח או בציפייה כך שזה בטח לא מזה.. פה ושם עצירות או ההפך..היום קצת מרגישה בחילה וכמובן שבועיים לא קיבלתי שהעיכוב הכי ארוך שהיה לי זה שבוע גג. כל יום מאז האיחור, אני אומרת עכשיו יגיע בטוח ולא מגיע, בדרכ זה לפי 28 יום קבוע. הייתכן? אם כן זה נס. ❤ זה הדבר הכי מרגש שיכול להיות.. האם זה יכול להיות לפי כל הסימנים? אני חוששת לעשות בדיקה כדי לא להתאכזב, שיתפתי את בעלי מההתחלה הוא ידע, אבל זה היה משהו שכבר קרה בעבר אך לא כזה איחור!!! והוא אמר שהגיע הזמן לבדוק.
מה אתן אומרות על כך. האם גם אתן חוויתן משהו דומה?

)