להלןפנאט2

מה שקרה לחבר שלי בלשכת גיוס: הוא הגיע לתל-השומר (צו ראשון) ושמה היו עוד 9 תלמידי ישיבה מן הון להון הגיע זמן תפלת המנחה והם החלו להתפלל בתוך אחד מהמבנים של הלשכה

כאשר הם היו באמצע תפלת העמידה (תפלת לחש!!!!!!!!!) הגיע אחד הממונים בבסיס והודיע להם שאסור להם להתפלל שם והם צריכים להתפנות מהמקום (אגב זה לא הפריע לאף אחד שמה לא היו שם עוד אנשים) הם כמובן לא ענו לו (הרי הם באמצע תפילה) הוא חזר ואמר שאם הם לא מתפנים הוא יביא את אנשי הביטחון שיפנו אותם וכך היה אחרי2 דקות הוא חזר עם שני אבו סמירים ענקיים והם החלו (עדין באמצע תפילה) להרים את המתפללים ולזרקם מחוץ לבנין (קומת קרקע)

צבא הגנה לישראל אלק

זהו צבא המדינה החילונית . נקודה.

ארררררר!!!!!!!!!!טוב כמו עכשיו!

ארררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!

הצבא הזה...

שכחתיפנאט2
 לציין פרט חשוב אחד המתפללים סיים את התפלה מהר והסביר לאותו ממונה שהם באמצע תפילה וביקש שיתן להם לסיים ואתו ממונה לא הסכים ואז הובאו השני אבו סמירים
סליחה אז מהאנונימי (פותח)
אם הצבא גירש יהודים המדינה הקדושה שלנו היא תחילת הגאולה וכידוע הגאולה באה קמעא קמעא אז עדיף במקום שתלכו לעמונה (כדי להפסיד בגרויות  כי ככה לא נלחמים על א"י) עדיף שתהיו בבית ותלמדו תורה או משהו כזה
"קדושה"..ברוריה מהגוש
בואו ניסחף..
חוצמיזה- מה זה "אז מה?" זה נשמע כמו- "אז מה אם הוא רצח? הוא בן אדם צדיק."
מה קמעא קמעא???????פנאט2 המשודרג
בזה שאתה לא מפחד מדרך ארוכה אתה בעצם מאריך את הדרך אז לך לך תלמד לבגרויות מה נראה לך שאנחנו הפגנו נגד הגירוש כדי להתחמק מללמוד לבגרות לך הביתה אם יש לך כיפה אז ...טוב לא משנה תחבר לי לאישי ואני אחסל אותך שם
תרשה לי לפקפק.עוזיה
לפקפק במה?פנאט2 המשודרג
בקמעא קמעא ???
‏...עוזיה
באמיתות הסיפור.
טובפנאט2 המשודרג
זה קרה לחבר שלי הוא מדריך איתי בסניף אריאל ראשל"צ אם אתה רוצה אני אכתוב לך באישי את השם שלו? אה.. סליחה אני אשאל אותו ואחזור אליך
מצטרף.איתן6
לקרוא את זהפנאט2 המשודרג
שטויות במיץ קוקוסאליעזר

ב"ה

צריך לבדוק היטב היטב את אמיתות הסיפור...משתי הצדדים. לא מאמין שזאת הייתה תפילת מנחה תמימה וזהו.

תשמעפנאט2 המשודרג

שמעתי את זה מכלי ראשון שחבר שלי סיפר לי(וחבר שלי ממלכתי אז לא נראלי שהוא יעשה משהו נגד הצבא ה"קדוש" או ח"ו דבר שיפריע למהלך התקין)

זו היתה תפילה רגילה

אני באמת מצטעראליעזר

ב"ה

אבל אני עדיין לא מאמין. אין מצב בחיים שזה באמת מה שהיה. אולי חבר שלך ממלכתי או לא ממלכתי או שהוא בכלל פאנט אין לי מושג. אבל אני מפקפק מאוד באמיתות הסיפור הזה

תפקפק שיהיה לך לבריאותפנאט2 המשודרג
אני לא כותב שקרים ולא הגזמתי באף מילה במה שכתבתי פה
תנו לי להבין...שמרמין כבוד

פנאט ופנאט המשודרג זה אותו אחד??

חוץ מזה שכבר מזמן הגענו למסקנה שהצבא הזה אולי לא בסדר אבל הוא לא אשם...

כן זה אני שכתבתי את השירשורפנאט2 המשודרג
(אחרי זה הוספתי את ה"משודרג") והצבא ועוד איך אשם
אתה צודק...אנונימי (פותח)

אתה צודק שזה צבא חילוני ושלטון כופר אבל לאט לאט ובהתמדה אנחנו נחזיר אותם בתשובה (אני לא מצפה מאף אחד להתייחס אליהם יפה שלא תחשוב בתעות שאני ממלאכתית)

אבל צריך ללכת בדרכי הרב קוק ולהבין שזה ראשית צמיחת גאולתינו!!!

תחשוב מה היה כאן אם גם את זה לא היה?

בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים..פלפלתיאחרונה

די..

נמאס לי להתעצבן מהשטויות שלהם..

מי מתגייס היום?? רק מי שעמד בשמש הרבה זמן...

שאלה לגבי צו ראשון,ימח שם עראפת
אם מישהו התייצב לצו ראשון אצל חרדים, דהיינו שהוא דוחה גיוס, הוא יכול לבטל את המהלך ולהתייצב לצו ראשון רגיל?

ואם כן, לאחר הצו ראשון הרגיל הוא יוכל לדחות גיוס?

כמו כן,ימח שם עראפתאחרונה
אם מישהו התייצב רגיל ולאחר מכן קיבל נשק עקב היותו במקום הדורש זאת, הוא יכול לדחות גיוס או שעצם קבלת הנשק מבטלת את האפשרות?
גיוס לצה"ל בגיל 45danielt

הי לכולם,

פטור מגיוס  מגיל 18. סיבה אינה בעיות נפשיות או בריאותיות, אלה סרבנות. לא אכנס לפער בתפיסת העולם והערכים שנצבר לאורך השנים, אך כבר שנים סוגיית השתמטות פתוחה אצלי ובימים אלו אני מעוניין לסגור את הסיפור אחד לתמיד. במלחמת לבנון השנייה פניתי לצה"ל בבקשה להתגייס, אך קיבלתי תשובה לקונית "פטורך נשאר בתוקף". היום אנחנו לצער כולנו במציות אחרת  לגמרי, לכן אולי יש סיכוי שיגייסו אותי. מטפס הרים לשעבר, בן 45, בריא.

אשמח לקבל מידע, מה הסיכויים שמהלך יצליח ויגייסו אותי ולאיזה גורם ניתן להגיש את הבקשה. 

מנהלת חרדים. אוליהעני ממעש
גיוס חוק טלאדם בכיר

גיוס אחרי גיל 22 לשנה וחמש לבני ישיבות ההסדר. מישו יודע איך ניגשים לזה ומה אומר השירות הזה?

באתר ניתן למצואכי קרוב.אחרונה

תתקשר 1111 או לתל השומר.

תעודת שחרור בכבוד- כוכב זהב/כסף/ארד- קציני הסדראחד שמשתדל

מחפש לדעת א מישהו פ יודע, אם הייתי קצין במסלול הסדר- זאת אומרץ בפועל לא הייתי בקבע.. (יצאתי לפיקוד במסלול ישיר), האם אני מקבל תעודת שחרור משירות סדיר- ארד? 

כי בפועל לא הייתי בקבע

אין לי מושג. תתקשר 1111 יענו לך...אם רק נאמין
איך זה משנה?נפשי תערוג

יש משמעות לצבע?

יש לי תעודת השתחרר בכבוד. האמת ל זוכר באיזה צבע.

בזמני.. לא יודעת איך זה היום..עוגת גבינה.אחרונה

הצבע היה נגזרת של תפקיד.

ג'ובניק קיבל ארד, תמכל קיבל כסף ולוחם זהב.

מידע על תוכנית "בינה בירוק"זאב קדוש

מחפש מידע על התוכנית בינה בירוק, ממשהו שהיה/משרת שם, כמה זה מתאים לחרדים/דתי תורני, מה בדיוק עושים, כמה זמן סה"כ, ועוד. תודה

שיר השריונריםאליסף עמר1

אולי יעניין אותך