יישר כח על הנכונות להציף את הנושא.
לדעתי טוב היה אם הנוסח של השאלה יהיה בלשון רבים "האם יש לכם רעיון איך לעזור לנו", כי האתגר הוא גם שלך. זה לא שהוא ורק הוא צריך לעבוד, בזמן שאת תחלקי לו ציונים. אבל בכל מקרה טוב שפנית, זה מראה שאת משקיעה בענין.
חשוב להבחין בין שני מקרים שונים, שיהיה ברור מה השאלה, לפי זה ניתן יהיה לדייק את הפיתרון.
סליחה מראש אם זה בוטה מדי, אבל גם אשתי ואני מנסים למצוא פיתרון וכנראה כאן זו המסגרת להקים קבוצת תמיכה או למידה משותפת. אם לא אז המנהלים של הקבוצה מוזמנים למחוק.
שאלה אחת היא בזוג שבו בדרך כלל הרעיה מעונגת אחרי הבעל, אבל מעונגת. אמנם הבעל מסיים קודם, אבל גם הרעיה מסופקת. זה שאלה אחת.
שאלה שניה היא בזוג שבו בדרך כלל הרעיה אינה מסופקת, לא אחרי הבעל, לא יחד עימו ולא לפניו. זה שאלה שניה.
לגבי השאלה הראשונה עדיין אין לנו תשובה ברורה. גם אשתי ואני מחפשים בנרות. מהתגובות שענו רוב הקוראים עולה הפיתרון שבמהלך המשחק המקדים משקיעים הרבה בעבודה על הדגדגן ומנסים לתזמן את החיבור לזמן שבו הרעיה קרובה לשיא. האתגר בזה הוא שבגלל שינוי התנוחה והעדר הזרימה, הרעיה מתקשה להתרכז בהנאה שלה. כמו כן בזמן שבו מתארגנים לחיבור, עשויה לרדת רמת העוררות שלה.
ייתכן שניתן להיעזר בשמן ארומטי, רעייתי ואני עשינו כברת דרך בענין. אחד הדברים שמשחררים את האישה ומעוררים אותה זה שמן ילנג ילנג. קונים אותו בביתטבע או מזמינים באתרים סיניים. מטפטפים מספר טיפות על המים במבער, מדליקים את הנר ולאחר זמן מה החדר מקבל את הניחוח שעוזר לרעיה להרפות ולהתעורר. אולי גם שמנים אחרים יתרמו, עדיין לא ניסינו. אגב,
אם לא אהוב הניחוח של הילנג, ניתן להוסיף שמנים אחרים.
בזכות תשומת לב מלאה לעונג של הרעיה, אולי גם מהיעזרות בשמן ארומטי בימי חול, עלתה איכות העונג של הרעיה וכמותן. אבל עדיין זה קורה בנפרד, טרום החיבור עצמו. מה שנתן לנו פתרון לשאלה במצב השני. כך שעברנו ממצב שבו הרעיה כלל לא הגיעה לעונג משמעותי, למצב שבו כמעט בכל מפגש מיני היא מעונגת. למעט מקרים שבהם היא לחוצה מסיבות אחרות או קרובה למחזור, בכל מפגש אנחנו מצליחים להביא אותה לשיא אחד לפחות, בדרך כלל גם יותר. עד שהיא מבקשת לחדול. לא לכל הזוגות זה אפשרי, אבל מנסים להתמקד בהנאה של הרעיה, בעיקר בעבודה על הדגדגן וסביבו.
אבל עדיין אין לנו תשובה לשאלה הראשונה, כיצד לתזמן את מועד העינוג של הרעיה לרגעי החיבור. נשמח לתגובות של קוראים מנוסים.
מהקבוצה כאן למדנו על העזרקאין, עדיין לא ניסינו.
עכשיו אני חושב לשלב גם מוזיקה מתאימה.
כמו כן מן הסתם תורמת גם מסגרת המאקרו של הנישואין והחיים. רעיה שמרגישה שבעלה שותף מלא במשימות, באתגרים ובחיים שלה תוכל להשתחרר טוב יותר. רעיה שמרגישה שהיא שולטת בחיים וביום יום תוכל להתמסר טוב יותר להנאה שלה לזמן מה.
בשעתו למדנו גם באתר של ארגון יהל, אבל כרגע לא זמין לי. סליחה. אני צריך כבר לחזור לעבוד.
הקוראים האחרים מוזמנים לשתף את האחרים מניסיונם.