(סיפור קטן ואז שאלה) כאשר הייתי בכיתה ו' היו לי עפרונות משולשים ממש מיוחדים ואמא שלי לא רצתה שאבד אותם אז היא חרתה עליהם אם עט אחד את השם שלי וגם הדביקה מדבקה אם השם שלי עליה. בכיתה שלי הייתה בת אחת (דנה) שבלשון מאוד מאוד עדנה לא הסתדרנו יפה ביחד (אם היו משאירים רק אותי ואת דנה בחדר אחד נעול סביר להניח שתוך 5 דקות היו מכריזם על מלחמת העולם ה3)למרות שכלפי חוץ לא ממש ראו את זה רק מי שהכיר אותנו ידעה מזה. בדרך כלל הייתי משאילה את העפרונות שלי לבנות הכיתה ואז יום אחד פתאום לא מצאתי את העיפרון האחרון שנישאר לי בקלמר ולא זכרתי למי השאלתי את העפרונות שלי אז שאלתי מי ראתה את אחד העפרונות שלי אז אחת הבנות אומרת לי שהיא ראתה את העיפרון שלי בקלמר של דנה (דנה יצא לדבר אם המורה באותו רגע) אז פתחתי את הקלמר של דנה וראיתי עיפרון משולש שגירדו את החלק שאם הוא היה שלי היה כתוב שם השם שלי והיה על אותו מקום מדבקה שכתב עליה דנה אז החלטתי שזה העיפרון שלי ולקחתי אותו.
אחשב שאני חושבת על זה אולי זה היה העיפרון שלה באמת ואני בעצם גנבתי אותו? הבעיה היא שעברו לא מאת שנים מאז והמשפחה שלה עברה דירה בסוף אותה שנה.
עכשו השאלה: אני צריכה לחפש איפה היא גרה ולהחזיר לה עיפרון או שזה דבר שנהגים למחול עלו ואז מה אני אמורה לעשות?

זהירות בתגובות