היא מתקשרת אלי לפחות 8 פעם ביום אליו בכלל 80 פעם לפני שהתחתנו היינו גרים אצלה שהתחתנו עברנו לבית פרטי חשבתי בלב קצת שקט ברוך ה אבל לא כל יום היא באה כל יום היא באה גם בשש בבוקר ותנחשו למה להעיר תבן שלה לעבודה היא מתקשרת 700 פעם היא מתערבת בהכול הכול היא רוצה לדעת היא כל יום באה אם אוכל בצהריים כאילו אני לא מבשלת וסתם אף אחד לא אוכל היא פותחת מכתבים היא ממש מגזימה היא ממש לא משחררת הבנתי כיבדתי הבן הקטן אבל יש גבול די ואמרתי לבעלי אבל הוא יוצא עליה לידי ולא נעים לי מימנה וגם לא נעים לי לגרש אותה אפילו פעם בשבת באנו לאכול צהריים ישבנו שעתיים באנו ללכת הביתה היא שמה נעליים בעלה אומר לה לאן את הולכת היא אומרת אליהם הביתה משעמם בעלה אפילו אמרה לה די תשחררי
אבל לא היא לא ויתרה ובאה אבל יש שיא חדש שזה כבר עשה לי שחור בעניים היא שואלת אותי ראיתי שאת במחזור בגלל זה בעלך עצבני מוריד תעצבים עלי ישר תסיימי תטבלי במקווה ויאלה תרגיעי אותו קיבלתי חום אפילו לא עניתי זה ממש עצבן אותי ועכשיו היא שאלה את בעלי אם אפשרי לשכפל לה מפתח מההההההההה ממש לא ככה אמרתי לבעלי ובאמת היא ממש משגעת פילים היא מתקשרת אלי בעבודה מה את מכינה לבעלך לאכול אני אומרת לה ככה וככה היא אומרת לי לא לא טוב תכיני משהו אחר
היא ממש דוחפת תאף בכל מקום היא חושבת הוא בן 3 ובעלי דיבר איתה הבן שלה הגדול דיבר איתה אבל אין היא לא מבינה תגידו לי מה אתם חושבים זה תקין או שאני המשוגעת
כי אני ממש קרובה לפיצוץ !