אני עובד בחברה כלכלית איכותית עם שם טוב.
יש מעליי שתי מעסיקות.
יש את הבוסית הישירה שלי ואת המנכלית הראשית.
המנכלית מכירה אותי אבל בענייני עבודה אין לי ממשק איתה, אני עובד מול הבוסית הישירה והסגן שלה.
לפני חצי שנה עשיתי פאדיחה גדולה וטעות קשה שאני לא מקל בה ראש. המנכלית התקשרה, איימה לפטר אותי, צרחה עליי במילים גסות ומגעילות ודרשה שאתקן את זה. לקח זמן אבל התיישרנו בעבודה, אבל מאז נראה שהיא משדרת כלפיי קרירות. בכל אירוע של העבודה או ישיבת עובדים גדולה היא אומרת לכולם שלום לבבי ואליי בקושי מסתכלת. אולי זה רק בראש שלי. לא יודע.
לפני חדשיים המנכלית התקשרה אליי והטילה עליי להרצות בפני העובדים עם מצגת של החברה. היא אמרה שזו הזדמנות לתקן את היחסים בנינו (מוזר ביותר) וכדאי לקחת את המשימה ולעשות זאת בכל הרצינות.
עברתי על המצגת, רשמתי לי טקסט, באתי לבוש עם חליפה ומול כל החברה הייתה הרצאה פיצוץ. העובדים החמיאו, הבוסית הישירה אמרה שאני צריך תמיד להרצות בפני החברה אבל המנכלית שהטילה עליי את המשימה לא אמרה מילה. חשבתי שאולי תתקשר בערב אחרי או תשלח הודעה אבל כלום.
היום הייתה ישיבה גדולה והיא אפילו לא אמרה לי שלום.
זה לא אמור להציק לי כי אני לא עובד מולה והיא לא יכולה לפטר אותי או משהו, אבל זה מאד מעליב.
לאחרונה התחילו לי מחשבות גם של קנאה בעובדים שמתקבלים ממנה יחס מכובד, גם תחושה מזלזלת מצידה וגם אני מתחיל לפתח אליה שנאה. אני לא רוצה לשנוא אותה. לא רוצה לשנוא אף אחד אבל זה מעסיק אותי המון. גרוע מזה - אני מתחיל לחשוב שהיא נוהגת בחוסר יושר. לאחרונה ראיתי אצלה תאורה חדשה במשרד ואני מתחיל לחשוב שהיא מתפנקת על חשבון החברה בלי חשבון ואלו מחשבות לא טובות ולא מבוססות. ובא לי שתהיה לי את היכולת פשוט להתעלם ממנה ולא לשים לב לכל הסיפורים האלה.

️