לדוג' - פחד מדבורה רק כי לא נעקצתי אף פעם.
אפשר להיעקץ כבר??
לדוג' - פחד מדבורה רק כי לא נעקצתי אף פעם.
אפשר להיעקץ כבר??

משפחת שמ''פ באה לבקר ברפת של סבא שלי, הסתובבנו בין הפרות והעגלים ואז הלכנו לחליבה (בחליבה עומדים במקום נמוך ומשני הצדדים שורות של פרות על רמפות מוגבהות, אותן מחברים למכשירי חליבה).
היינו שם כמה דקות ואז הראיתי לשמ''פ איך חולבים עם היד - לפתע, איך שהיא התחילה לנסות, אחת הפרות החליטה להרים זנב ולכבד אותנו במנה הגונה של גללים שהוטחו על רצפת הבטון ונפוצו לכל עבר (יש לציין שבאקט לא פחות מהירואי חצצתי בינם לבין הזוועה וספגתי על החולצה שלי את מרבית הנתזים).
. חשבתי סתם ביש מזל
)
ימ''לאבל מאחורה זו לפחות הייתה הפתעה נוזלת ולא מוצקה.
זה אמנם לא היה ביש ימל אבל גם לא ממש הירואי, אני די רגיל לתוצר הריחני הזה. חוץ מזה שאני יכולתי פשוט להוריד את החולצה אח''כ (לא שזה היה בשיקול באותם שברירי שנייה).
אגב ב;
פעם כשאמא שלי הייתה ילדה היא החליטה לנסות לרכב על פרה, מסתבר שהפרה פחות התחברה לרעיון והשליכה אותה אחר כבוד לערימת גללים טרייה. היא הגיע הביתה מכוסה ב'תכריך בוץ' מכף רגל ועד ראש, סבא שלי הוציא אותה החוצה ושטף אותה עם צינור.
חופשיה לנפשישל כבשים נראה קצת כמו חומוסים קטנים והוא קשה, של פרות זה גוש גדול ונוזלי (ומשפריץ!).
אגב, היה לי חבר שהיו לו עיזים בחצר;
הגללים שלהם היו ממש דומים לצימוקים מצופים בשוקולד, את המתיחה אתם כבר יכולים לדמיין בעצמכם... 
מפוחיתלהפך (לעשות כאילו אני אוסף מהרצפה ולאכול צימוקים). אני לא אדם אכזר ![]()

מחשיד עם סיכוי טוב להיכנס לבידוד.
ראש השנה
בעעע
לא אוהבת. ועוד חג של יומיים
חלום שלי לטוס לחו'ל לכל החגיםםם
אני דוקא די אוהב אותו
עם תפילות מרוממות
ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?
יחסית מסביר. קצת. אולי.
ספסל אחורי של אוטובוס משהו..

אני עוברת על המסרים פה והשיחות אישיות.. כמה דרמות!! ואני לא זוכרת כלום! מביך למדי.
ולמה כשאני נכנסת לשיחה עם פצלש כתוב לי שהיא מחוברת?!
מה איתך?
המפגש טד יצא לפועל?
עוד אפשר להירשם? 😇
ריבוזוםהאחרון שניסינו להרים לא, למיטב זכרוני...
אבל היו שניים שכן, והם גם היו ממש טובים! בכלל הפורום הזה היה איכותי, אחותי |נוסטלגי|
כתבנו פה כל דבר איכותי שהיה בשנה האחרונה, אפשר לראות בקלות כמה זה
מלא אנשים שבאים להתארח ועושים מלא רעש ברחוב ומשאירים בלאגן ולכלוך...
לא כזה מגניב לבוא לפה
סדרות של כאן ארכיון- קרובים קרובים, סטרייט ולעניין.
בפייסבוק- עמוד בשם "הקופסה- רק דברים טובים", יש בו בדרך כלל קטעים מצחיקים מסרטים ישראלים ישנים..
ארץ השוקולדאחרונהשמגיע לפורום נטוש ותוהה על טיבו
הוד444או- מישהו שמכיר אותה במציאות יודע מה שלומה?
תמסרו לי שנזכרתי והתגעגעתי