מאז החתונה ועד היום המשפחה שליי העדיפה יותר את אחי ותילד שלו ואת אישתו ונתנו יחס יותר חם מאשר אלי ולאישתי ולילדה שלי כול הזמן הייתה הרגשה של קיפוח מהצד של המשפחה שלי לפני חודש וחצי שנולדה לי הקטנה הכול ישתנה ונהרס גם המעט שהיה!
אישתי ילדה תבת הקטנה לפני חודש וחצי ובעקבות הלידה הזאת עכשיו בכלל לא מדברים עם המשפחה בעיקובת אישתו של אחי שלא עדכנו אותה שתבוא לחדר לידה להיות נוחכת או להיות מעורבת איכשהו בלידה שלנו אז כעסה והיא ואחי לא דיברו איתנו ולא באו עד היום לראות תתינוקת שנולדה לנו ועכשיו בעקבות זה ההורים שלי כמובן לטובת אחי ואישתו והתרחקו ממש ומצפים רק מאיתנו לבוא להראות להם תבנות שלנו ולא עושים שום דבר לטובתינו או לטובת הנכדות שבקושי רואים ולא מתאמצים אישתי ממש פגועה ולא מוכנה לשמוע עליהם אני יודע טוב מאוד טוב מאוד שהמשפחה שלי לא בסדר וזה פוגע אבל למרות הכול אלה ההורים שלי וקשה לי המצבב שלא רואים תילדות שחי גדלות ומשתנות ולא חלק מהחיים שלי כבר חודש וחצי אנחנו בנתק מוחלט ותכף החגים אני משתגע כבר לא יודע מה לעשות ואני מצדיק את אישתי זה פוגע גם אני פגוע מאוד מאוד מהם אבל לא יודע איך להתנהל כבר תכף לג פסח מה לא נעשה שם
👻👩🎤