😚🙄🤩
הייתי אתמול במיון וגילתי להפתעתי שהעובר לא התפתח והוא בעצם בלי דופק... אני בשבוע 16 הוא מתאים לשבוע 12. ולמה לא עשיתי שקיפות עורפית ועוד בדיקות כי ככה הייתי מגלה יותר מוקדם... אבל הכל לטובה. ןנס שגילתי עכשיו.
עכשיו אני חלולה, עצובה ובהלם.
כבר שבונ הבא תכננתי להודיע במקומןת עבודה...
חלמתי ככ על חופשת לידה מחודש אלול
אני עובדת בעסודה מאוד מאוד תובענית שלוקחת ממני הרבה כוחות אז ככ חלמתי לחןפשת לידה.
בקיצור א. האובדן עצוב
ב. אני צריכה לעבור גרידה , התור הקרוב שבוע יום שלישי. זה די רחוק לשכב ככה ולחכות . מה עושים עד אז?
ג. כמה זמן מקןבל לקחת לחופשת מחלה אחרי סיפור כזה אחרי גרידה כמה זמן אמיתית לוקח להתאושש? וכמה מקובל לקחת לחופש ?
ד. אני בגיל 37 אחרי כמה ילדים בבית ןכמעט אותו מספר של ילדים גם מספר ההפלות , כמה עוד לנסות מפה להמשיך ? נכון שאפשר ללדת עד גיל 42 או 43 אבל זה שפוי ? תחילת ההריון הזה היתה קשה מאוד מאוד . האם לנסות מיד להכינס להריון? האם לחכות ? או בכלל יש צורך לעשות בירורים רפואיים ?
סליחה על ההצפה בשאלות
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..