שלום לכולם,
בהמשך למה שעשה עבורנו @אחיה1 ושוב תודה רבה לך על כל ההשקעה ! בשם כל הפורום אנחנו מודים לך!
אנחנו ממשיכים להכין רשימה מחודשת ומעודכנת נכון לפסח תש"פ [ אנחנו יוצרים קשר אחד אחד ואחת אחת כדי באמת להכין את הרשימה הטובה ביותר- וטוב שכך הרבה מספרים שמסתובבים הם של שדכנים שהתעסקו בעבר וכבר לא מתעסקים בכך והכנסנו אנשים חדשים]
מה אנחנו מבקשים ממכם/ן
1. אם שלחתם בעבר מספרים של שדכנים ושדכניות (גם אם הם חובבנים ולא שדכנים רשמיים אנחנו ניצור איתם קשר ונפרסם את שמם במידה ויאשרו) ואתם בטוחים שיש לנו - תשלחו שוב כדי שנוודא שאנחנו מכניסים את הכל
2. אם אין בישיבה / מדרשה שלכם/ן שדכן רשמי נשמח שתכתבו לי גם !
3. נשמח לשמוע על סגנון הישיבה/ המדרשה בה אתם לומדים או למדתם בעבר (אנחנו מודעים לחוויה הסובייקטיבית שבדברים ולוקחים את זה לשיקול דעתנו)
4. בבקשה לכתוב לי בשיחה אישית או במסר עד מוצאי שבת הקרובה כ"ה אדר (21.3 ) ולא עג"ב כדי להמנע מאמירת לשון הרע / חשיפת מידע עליכם ו/או על המשדכים ללא רשותם
5. כמו כן חשוב לי להזכיר שגם בתוך הפורום מסתובבים כאן ניקים וניקיות מיוחדים ומיוחדות וגם כאן באתר יש פוטנציאל גדול להכיר את החצי השני שלכם.. תעזו לפנות ( וכמובן שגם אנחנו תמיד נשמח להיות צד ג')
בתקווה שהרבה ניקיות ילבשו לבן הקיץ
והרבה ניקים חליפה? ![]()
אנו מודים לכם על הטרחה ( 10 דקות אתם עוזרים לנו ובעז"ה תעזרו לעוד הרבה מחפשים ומחפשות)
ובשורות טובות לעמ"י