יקרה שלום לך!!!
קודם כל חיבוק
איזה מהממת את....
(כתבת ממקום חזק ועוצמתי ולא ב''מסכנות''.. אהבתי 💕)
לא ממש פירטת על הקשר הפיזי ביניכם אם הוא נרתע מכל מגע (גם חיבוק וזה...) - אז אם זה מכל מגע אולי צריך התערבות מקצועית ושאלת משיכה וכל זה.
א ב ל
ממה שכתבת
נשמע גבר נורמאלי לחלוטין
שאשתו ''רוצה יותר'' (יותר מגע, יותר חיבור)
ובשבילו זה טו מאצ'....
אם זה ככה באמת אז אשמח לספר לך קצת עליי (קונטרה לאהבתחינם המהממת והמלחיצה!)
לפני החתונה מגע ממש הציק לי ואחרי החתונה נפתח לי פתח של המגע ועפתי עליו.... ממש הרגשתי שהמגע בינינו מרפא אותי.
ב''ה סיפור חיי הוא גם כן שמותרים המוווןןן זמן (בואי נגיד שאני נשואה ב''ה חמש שנים והייתי במקווה שש פעמים. תודה להשם- הריונות, הנקות...כיף חיים)
וגם אני הרגשתי (ומרגישה עדיין לפעמים) את רמת הפער וההשתוקקות בינינו.
הוא- המהמם, והצדיק, לגמרי נמשך אליי (אני מפרטת בכוונה כי אם אין משיכה זו בעיה אחרת.... ) אבל כאילו ''בואי לא נסחף''... היו שבועות שמבחינתי אפשר גם להיות יחד יום אחרי יום .. ומבחינתו זה לא... (מרובע שכזה. אין עליו)
השנה הראשונה דווקא הייתה פשוטה יחסית מהבחינה הזאת כי הוא היה בהתלהבות על העניין,
אבל לקראת סוף ההריון כבר רצה להוריד מעט את התדירות והיו לי הרבה מחשבות על הפער בינינו.. מה זה אומר עלינו... מה זה אומר עליי שאני ככ רוצה...
בקיצור נשמה יקרה
ממרום חמש שנות נישואין
ואהבה גדולה שיש בינינו
(תודה להשם)
יכולה לומר לך שידעתי עליות ומורדות...
למדתי את ''אומנות הפיתוי'' (ממ ולא ארחיב פה כרגע עם כל בנות הנוער שבחופשת קורונה

️)
למדתי לא להתעצבן שהוא לא ואני כן, זה אומר ששנינו שונים וזה בסדר (וב''ה שהוא מראה את אהבתו והערכתו בדרכים נוספות אז זה לא שהרגשתי ''לא אהובה'' אבל זה עדיין לא כיף...)
למדתי להגיד לו כמה המגע שלו נעים ומשמח וטוב
והייתי מצפה המווון. שזה גרוע. ועל זה הייתי עושה עבודה ועדיין עושה. לא. לצפות. לא לתכנן תכנונים ''אולי הוא ירצה היום כי מחר זה, ואולי...'' הייתי מתקלחת ואומרת לעצמי. אל תצפי לשום דבר. (התדירות היא פעמיים בשבוע, אבל מבחינתו אם נסענו לשבת לא ''משלימים'' במוצש ואני הייתי מחכה ומצפה ומתאכזבת וכועסת בתוכי...)
אישית היה לי קשה להיות במקום הנזקק ''בוא נדבר על זה שאני צריכה יותר'' פחדתי להרגיש שהוא עושה בשבילי כאילו.... אבל בסוף זה כמובן התפרץ באיזו מריבה והמוגלה יצאה והיה דיבור משמעותי...
בקיצור מה אני אומרת? ומקווה שזה מובן כי יש לי אינסוף מה לומר וילדודס מקפצים סביבי ומתגלגלים על הספות
את נורמאלית
את מהממת
איזה כיף לו שאת רוצה מגע
(בואי נגיד שיש גברים רבים שמרגישים שהאישה שלהם קפואה ולא רוצה...אז כיף לכם שאת בצד השני של הסקאלה)
בטוחה שזה מתבטא ברוחב הלב שלך ןברצון אמיתי להעניק
והנה אתם בתחילת החיים והעבודה... עבודה קשה ואפשרית... והעבודה מעצימה את האהבה והקשר.
אז בהצלחה אחותי!!
ותשוקה של אישה זה מופלא.....
(אני מסניפה את הריח של הפיצית שלי ומוסיפה שיש ילדים הם גם מספקים חלק מהצורך במגע. מתכרבלים איתם...טעם החיים)