עבר עריכה על ידי באר מרים בתאריך כ"ג באדר תש"פ 17:48
צפוףףףףף לנו!!!
כולם בבית..
הגדולים בבית אבל לומדים גמרא כל היום באחד החדרים ויוצאים רק לארוחות ואני ממש משתלבת לא להפריע להם ולא לבקש מהם לעזור כי הם באמת לומדים.. הם מנסים לסיים מסכת די קשה עד פסח..
חמישה גילאי א-ח ועוד שניים בגן שכולם קיבלו חוברות עבודה, טבלאות משימות., הספק יומי בכל מקצוע, ואפילו היום חלקם קיבלו במייל מבחן על החומר השבועי.
לפתח בעלי איתי בבית ואנחנו מתפצלים ביניהם..
היום שעתיים הייתי מורה לאנגלית(הבן שלי קיבל שאלות באנגלית על ההגדה של פסח.. נסו לכתוב באנגלית "הבן שאינו יודע לשאול..", כששניהם נוספים מתרגלים כתיבה ומשימות קריאה באנגלית)
ואז שיעור משנה, משימת קריאה לכתה א ותרגול שברים במקביל ,
אח"כ עברנו למוכנות לכיתה א, דפי צביעה, והבינוניים במקביל ברמב"ם היומי בפלאפון .
בעלי במקביל כל פעם ברמה אחרת מלמד חומש ונביא (כל אחד חומש אחר כמובן..), הלכות פסח ואת סיפור יציאת מצריים וההגדה לפי הגילאים השונים.
עכשיו אמת מנסה לנקות קצת לפסח.. כשמברביך יש תורנות נדנוד התינוק ושמירה על הקטנים..
וגם אצלנו יש שיפוץ קטן במקביל רצינו לסיים לפני פסח שמצד אחד יוצא המון לכלוך ומצד שני מהווה סוג של אטרקציה..
מה שהכי קשה לי זה להתארגן עם הקניות לפסח כשביישוב שלנו אין חנויות נגישות וגם אין ממש אפשרות משלוחים.. ואני עם תינוק יונק אז ממש לא רוצה ללכת איתו לירושלים לקנייה גדולה ובעלי לא מסתדר עם קניות..