אני מתרגשת מאוד לספר לנשים היקרות, שחוות את מעגלי החיים הנשיים והנפשיים, שפתחנו עבורכן קליניקה און-ליין מושלמת, עם כל הנשים המקצועיות והאיכותיות שילוו אתכן במגוון הצרכים העולים עכשיו.
הקליניקה נפתחה היום, מספר המקומות מוגבל, והכל במתנה עבורכן, יקרות, לתקופה המאתגרת הזו.
הקליניקה עוסקת בליווי מקצועי לנשים סביב מעגלי פוריות, והיא תכלול כמובן התייחסות להריונות ולידות וטיפול בתינוקות. עם זאת, אני מטפלת שם בנשים שחוו אובדן הריון, ומזמינה אתכן אם מי מכן רוצה ליווי רגשי און ליין להתנסות בכך.
לא קל להיכנס לאתר שמדבר אל נשים שחוו הריונות תקינים, אך.דעו שאני שם בדיוק כדי לשים על המפה את הצרכים שלכן, אהובות, בליווי רגשי ונפשי לאחר אובדן הריון.
אז ממליצה באהבה למי שרוצה- לפתוח, לנשום עמוק ולהסתכל.
אולי יהיה שם משהו שיענה על צרכייך?
מזמינה אתכן להתבונן, לגלות את נשות המקצוע השונות ולהירשם לקבוצה או ליווי אישי במגוון נושאים❤
דוגמאות לנשות המקצוע המעולות שלנו:
פסיכולוגית חינוכית מומחית, מורה ליוגה ומיינדפולנס, אחות טיפת חלב, יועצת הנקה, פיזיותרפיסטית התפתחותית, מטפלת רגשית למצבי חרדה ודיכאון, מטפלת רגשית לאחר אובדן הריון, מטפלת רגשית לאמהות לאחר לידה, מלווה לאחר ניתוח קיסרי, מרפאה בעיסוק, תזונאית, עורכת דין לענייני תעסוקה ועוד ועוד...
באהבה גדולה!❤
הקישור נמצא בחתימה שלי. ממש כאן למטה...
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..