סקר:אפשר לתקן
עד כמה אתם חושבים שזב חשוב לעשות צ'ופרים? למה?
איזה סוג צ'ופרים אתם עושים?
איזה סוג אתם אומרים שהכי טוב לקבל?

אמן שתענו/תתייחסו!!
תודה!
...אורי הולנדר
לדעתי זה דבר מאוד חשוב, כי זו אחת הדרכים להראות לחניכים קצת השקעה. כשעושים סתם פעולה, לא תמיד אפשר לראות כמה הושקע בה, אבל בצ'ופר תמיד אפשר לראות, אפילו אם הוא עשוי במחשב (כמו שאני עושה, בגלל שהכתב שלי לא משהו ואין לי אחיות גדולות...), עם קצת השקעה זה יכול להיות ממש יפה.
כשאני עושה צ'ופר זה בדרך כלל סתם איזו אימרה או משפט שקשור איכשהו לפעולה/אירוע. לדוגמה, פעם עשיתי ערב נעליים, ועשיתי במחשב פתק קטן שכתוב בו "אל תשפוט את חברך עד שתיכנס לנעליו" ועשיתי את זה בפונט יפה וצבעים שונים לכל אות.
אני חושב שהצ'ופרים שהכי טוב לקבל הם צ'ופרים אישיים, דבר שלא עשיתי אף פעם. נראה לי שאם חניך רואה שעבדת על צ'ופר רק בשבילו, זה יעשה לו מה זה טוב על הלב.

שנה טובה, ומצטער אם פגעתי פה מתישהו במישהו,
אורי
שמחה ואמונה
מ 1-10
הייתי אומרת 8 זה באמת חשוב.. אבל לא כל כך חשוב.. יותר חשוב להשיקע בפעולה מאשר בתוכן.. מידי פעם כן לעשות צו'פרים ובאמת להשקיע... לענ"ד..
איזה סוג צו'פרים אנחנו אוהבים?.. נראה לי נשאל איזה סוג צו'פרים החניכות אוהבים?.. חחח בד"כ תמיד עדיף שזה יהיה מצורף עם אוכל..חח
חשובבבבבבבבבבבבבבבבבבמוריה צפת=)
חשוב לעשות צ'ופרים כי זה גם קושר לחניכים כי כשנותנים זה מחבר וגם החניכים מרגישים את זה גם אם בפועל הם זורקים ת'צ'ופר הם מרגישים שמשקעים בהם..
חניכות שלי אוהבות בעיקר צ'ופר עם איזה אוכל חמווווד או איזה קיץ' אחרת זה לא שווה (מפונקות!)
חשוב כעקרון לא לתת יותר מדי כי אז הצ'ופר הופך להיות סתם משו רגיל
עדיף לתת קצת ומושקע
והכי כיף לקבל מושקע לא משנה באיזה צורה
אבל אתםאפשר לתקן
לא חושבים שרוב החניכים מגיעים הביתה (וזה במקרה הטוב. במקרה הרע זה כבר בדרך הביתה...) ופשוט לוקחים את הדף שהשקעתם עליו כ"כ (איזה השקעה זה לעשות כל אות בצבע אחר! יפה לך!!)
ו- זורקים אותו לפח?! (כי תכלס מה יש להם לעשות עם זה?)
(-אני אישית כשהייתי חניכה עשיתי מחברת צ'ופרים..)תפוזה 1

כנ"ל - זה אחד השווים לשמור אותםהיושב בצד
זה גם מזכיר לך מה היה בפעולה

לגבי זה שחניכים זורקים...זה תלוי עד כמה הם מעריכים ת'מדריך
בלי קשר לצ'ופר...

אם אתה רואה שזורקים את הצ'ופרים שלך
משמע שהם לא עד הסוף מעריכים את ההשקעה שלך
וזה אומר שיש לך על מה לעבוד בחודש או בחודשיים הקרובים
אני מסכים עם אורי הולנדרלולוף
החניך\כה יותר מקבל\ת את הפעולה
אני חושבת-החיפושית
שזה חשוב לעשות צ'ופרים. אבל עם גבולות! לא יותר מידי מפוצצים ולא כל פעולה! (כי ככה פחות מעריכים..)

היושב בצד-אפשר לתקן
אני כבר לא מדריכה
(כבר 3 ימים!!!)
ככה שאין לי על מה לעבוד עם החניכות שלי בחודש חודשיים הקרובים...
אבל גם ככה לא היה לי מה לעבוד בקטע הזה איתם כי דווקא היה לנו קשר מצוין!
וכתבתי ככה בהגזמה כדי לנסות לעורר דיון...
(מה שכתבתי שם לא באמת חניכות שלנו היו עושות זה לא היה עלי אישית..)
קיצור אז נראה אם יש כאן מישו עם דיעה שונה ממה שאמרו עד עכשיו..
אפשר לעורר פרובוקציה?פגזניקית גאה!
למה להשקיע בצ'ופר אם החניך לא מעריך וגמככה זורק אותו?
האם יש טעם באמת לצ'ופרים או שזה רק כדי לתת למדריך תחושת סיפוק?
מזל"ט ברוכה הבאה לאזרחותהיושב בצד
הדברים שאמרתי גם יכולים להיות מיוחסים בכלליות ולא באופן אישי
שמירת צ'ופרים בתור חניכהאנונימי (פותח)
בתור חניכה אני רואה את השקעת המדריכה גם בהכנת הצ'ופרים ולכן אני מאוד שומרת עליהם
גם אני. עם שלוש קלסרים ענקיים מפוצצים צ'ופרים!!!פגזניקית גאה!
זה אחד הדברים הטובים שהמציאו.
מילים שמזכירות דברים, מסרים שייזכרו רק עם ייכתבו.
אם רואים חוסר השקעה מצד החניכים צריך לדבר איתם על זה.
ולהלהיב אותם כשהם מקבלים צ'ופר, זה באמת פרס!
שכוייח לכל המדריכים המשקיענים! (:
לא קראתי את כל התגובות... אני חושבת שנקודת חן
זה חשוב לעשות צופרים--אבל יש גבול...
אם הצופר הופך להיות החלק המרכזי בפעולה שלך--משהו פה לא בסדר...
מידי פעם זה נחמד לעשות צופר מוקע במיוחד...כי החניכים רואים את ההשקעה...אבל לא תמיד...

גם אם זורקיםמוריה צפת=)
באיזה שהוא שלב הם קולטים שמשקיעים בהם (לפעמים זה רק אחרי ההדרכהה או שנכנסים להדרכה הם בעצמם) חוץ מזה זה חשוב גם מבחינתך תעשה את המקסימום מה שיעשו עם זה הפסד שלהם...
אני חושבת...חרות(=
שלעשות צ'ופרים, אבל לא תמיד, ככה הם מעריכים יותר... וכשיושבים על צ'ופר צריך די להשקיע בו כי לסנילים (כמוני...) זה הדבר היחיד שעוזר לזכור את המסר והפעולה...
אם מאחד עד עשר, 4. גם זה אולי.שירהשירה
האמת שתלןוי מי, מיש זה בא לו בקלות ולא דורש ממנו יותר מידי השקעה שיעשה בכיף כל שלישי ושבת אבל מי שלא, 
א. זה ממש לא הדרך להראות השקעה!
ב. חבל על הזמן, יש דברים הרבה ויתר חשובים להפנות אליהם תהשקעה.
מה שכן, צ'ופרים פרטיים, מכתבים ודברים אישיים, מאוד מאוד כן!
שמירת צ'ופריםאנונימי (פותח)
אני בתור חניכה מאוווד שומת על צ'ופרים. אבל אם מדריכה לא מביאה צ'ופר זה לא אומר שהיא לא משקיה....
פחות מחשוב.עוזיה
אפשר לעשות פעם בהרבה זמן צ'ופר קטן ונחמד. אבל באופן כללי הכנת הרבה צ'ופרים יוצרת מסר שגוי.
אנחנו צריכים להתמקד בחינוך, בפעולות ובמילים - לא בצבעים של הבריסטול או משהו כזה. גם השימוש בקלישאות וסיסמאות על צ'ופרים הוא לא חכם במיוחד.

עוזיה.
&&&פלספנית
בעזהי"ת

אינלי כח לקרוא פה הכל-
אבל לדעתי זה חשוב, וברור שיש טעם- נגיד לי, בתחתית הארון, עומדים 2 קלסרים גדולים כאלה מלאים מלאים ניילוניות עם המוני צ'ופרים, ממויינים לפי נושאים. וזה י-ע-י-ל ברמות, אחד הדברים היותר יעילים שיש לי. ובנוסף ישלי עוד 2 קופסאות נעליים מלאוווות צ'ופרים כאלה של נוסטלגיה: עלון של הסניף, בדיחה פנימית של השבט וכאלה.
ועכשיו למה זה חשוב- זה מראה לחניכה שישבת בבית והכנת לה משהו, זה נותן מזכרת כזאת- אתם יודעים איזה כיף זה לשבת בבית, לפתוח קופסא ולהזכר בכל מה שהיה לשבט?!

איזה סוג צ'ופרים אנחנו עושים? משתנה. לפעמים, לשבתות ופעולות- זה דף עם אימרה או קטע קצר שקשור.. לפעמים זה משו מושקע יותר, [בעיקר כשהמד"שית שלי מכינה אותם..], ואז זה יכוליות כל דבר, בערך. [מפריחי בועות, ערכה לטיול מוצלח, משו אישי לכל אחת, וכאלה..]

איזה סוג אנחנו אומרים שהכי טוב לקבל? אני כחניכה- הכי אהבתי את הצ'ופרים האלה עם הקטע החזק, או המשו השנון..
משו ששכחתי לאמר-פלספניתאחרונה
בעזהי"ת

אבל, כמה שזה חשוב- ממש ממש לא בכל פעולה. שבת פעם בשלוש שבועות בערך, זה הכי טוב. אחרת הם יתרגלו לפינוק, נגיד השבט שלי- באיזשהו שלב, בתחילת הפעולה כבר היינו שואלות אם יש צ'ופר- אם יש, רצינו אותו כבר בהתחלה. ואם אין, אז 'כל הפעולה לא שווה' וזהו..
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך