הבובה בת 5 חודשים ב''ה. עד לפני כמה שבועות הייתה נרדמת לבד וישנה לילה קבוע.
לאחרונה, גם משינויים של 'אין מטפלת' (הייתה אצלה כמה ימים בשבוע מגיל חודש, מאילוצים שונים), יש פחות קביעות וגם אנחנו יותר ביחד, והיא כללל הזמן מחפשת, אז יוצא שאני מאכילה יותר מידי...
בנוסף, הרופאה איבחנה ריפלוקס שהתחיל מאוחר (בגיל 4 חודשים). מתבטא בהמון אי שקט, אם היא לא במצב מאונך אחרי האוכל לחצי שעה - קטסטרופה ממש. כרגע זו ההנחייה של הרופאה, עם הנחיה לא להאכיל יותר מידי. ב''ה הגברת באוחוזנים גבוהים ועיקביים מאז הלידה, ככה שפה אני לא דואגת וגם הרופאה לא...
בטיפת חלב מבסוטים ממש, ב''ה, היא מתהפכת ל2 הכיוונים, צוחקת, מפטפטת, תופסת דברים, עוקבת, קיצר , ילדה טובה...
מה שקורא כרגע - אני מנסה לשמור על איזון שתאכל אחרי שהיא מתעוררת מהשינה, ולא שתאכל כדי להירדם. מנסה סדר של: אוכל-משחק-שינה-אוכל...
אבל ממש ממש קשה לה לישון.. התרגלתי להניח אותה במיטה, עם השמיכי והמוצץ, והיא פשוט לא נרדמת לי... עד שלפעמים היא ממש מגיעה למצבי קצה. בשבוע האחרון פשוט מרדימה אותה על הידיים עם המוצץ והשמיכה. לפעמים לוקח 5 דקות, ולפעמים חצי שעה.. פשוט מתיש וקשה ממש, ונראלי גם לא בריא לה... וגם בלילה - מתעוררת כל שעתיים בכיף לאכול, ובאזור 5-6 בטוחה שאמצע היום, ושרה לנו בקולות גבוהים (ומצחיקים ממש
) עד שכל הבית קם...בקיצור, אשמח לעצותכן...
אבל אצלה זה קצת פחות נורא כשהיא מתעוררת)