ב"ה קלטתי היום שאחרי שתעבור התקופה הלא נעימה כרגע יש לי בראש כבר שלוש הצעות (שעדיין לא הצעתי בפועל) בראש שאני חושב. איך זה קרה? אני ממש לא שדכן מהולל. זה נטו עניין של מודעות לנושא.
נכון אנחנו דוסים ולכן כנראה שאין לנו הרבה חברים בני/ות המין השני. אך כולנו יוצאים איתם/ן. ולפעמים זה גם קצת קשור אבל לא מסתייע. אחרי שאני יוצא עם בחורה אני מריץ בראש את כל המעגלים החברתיים שיש לי ומנסה לבדוק עם יש מישהו שנראה ונשמע כמוה רק בבן.. לפעמים קופץ מין "בינגו!" במוח.
וגם כשזה לא קופץ ואין משהו, זה תמיד טוב. כי תמיד זה מעורר במוח את הגלגלים ואם לא עכשיו עלה אולי מחר. וגם אם הצעתי למישהי והיא סרבה עצם זה שהצעתי לה גרם לי לחשוב על עוד משהו שיכול להתאים לה.
גם כיף לפעמים לחשוב על כאלה (בהרבה מקרים) שאתה לא בקשר כ"כ איתם בשנה שנתיים האחרונות אבל כן פעם היה לי קשר טוב איתם אני מרים אליהם טלפון, שואל מה איתם היום ואם הם פנויים. זאת אחלה הזדמנות לחדש (בקטנה) קשרים ישנים וגם אנשים תמיד שמחים חושבים עליהם.
או אפילו סתם כשהתקשרתי לחבר ישן שאלתי אותו "וואלה אחי, מה אתה מחפש?".
אפשר לדבר גם אחיות שלכם לגבי חברים וחברות...
וחלק מהשוס הוא - שאין מה להפסיד בכלל, לא משנה, גם אם זה בכלל לא מתאים כל עוד פעלת באופן אחראי - תמיד זה יעשה רק טוב!
קיצר, זה רק עניין של מודעות, ובקלות אפשר למצוא שתיים שלוש רעיונות לשידוך. וזה ממש כיף!
אפשר לאגור לתקופה הקרובה רעיונות ומתי שיהיו בשורות טובות אז להתחיל בפועל להציע.
שבוע טוב לכולם!