מחקת החודש.
כמה מחקתי? 29088.
בחודש.
הצילו.
מחקת החודש.
כמה מחקתי? 29088.
בחודש.
הצילו.
שאני קורא באופן שוטף אבל למזלי לא צריך להגיב להם.
בישראל יש קטע שכל העולם עובד עם GMAIL בלי לחשוב בכלל שיש חלופות אחרות לאיך מייל צריך לעבוד.
outlook נראה ככה
ועם תיקיות אמיתיות

גם הפיצול של ימין /שמאל (או במקרה שלי - למעלה-למטה). שאפשר לראות מיילים תוך כדי שרואים גם את הרשימה של כל ההודעות ולא צריך "להיכנס פנימה".
אני אוהב ככה.
זה נגמר ב outlook.co.il / outlook.com בהתאמה. אפשר גם להיכנס עם GMAIL אם ממש בא לך ואז הוא יוצר העתק של המיילים ב-GMAIL שכבר יש לך.
טיפ: בדרך כלל יש יותר לקוחות gmail מאשר outlook, כך שהרבה יותר קל למצוא שם כתובות מבוקשות. יש להם עוד דומיינים שאפשר להשתמש בהן גם.
אני ספציפית משתמש בדוא"ל שיש לי פה. m@inn.co.il. אין יותר קצר מזה.
ומבוססות על אותו קונספט, בגדול.
בגיל שלך גם אני לא מחקתי הרבה.
(יש לי את הoutlook שלי עוד מאז)
כל פעם שאתם רואים "בערוץ 7 אירעה תקלה" בלה בלה, או שבש"א יש אייקון של שעון - בסוף זה מתבטא במייל אחד או יותר עם התיאור של הבעיה מבפנים.
יש כלי שאמור לסנן את השגיאות כך שישלח רק מעט מכל סוג. לא תמיד הוא פועל ואז אתר מסויים יכול ממש להציף את המייל.
בשוטף יש כ-500 מיילים ביום. רובם זה רובוטים משועממים או שגיאות קצה למינהם (תחשבו כמה גולשים יש בערוץ 7 למשל ותבינו ש-300-400 מיילים ביום זה לא הרבה).
(מה שיש ב-outlook ואין באמת ב-GMAIL למשל)
שזה הופך את ההתנהלות לנסבלת.
הבעיה שהז דורש ים של זמן....
זה שהוא "הכי פופולרי" זה כי הוא היה הכי טוב לשעתו (2004-08 בערך), וכל העולם התרגל להשתמש בו כי זה מה שהם מכירים.
יש עוד פיתרונות בעולם שבישראל לא מוכרות בכלל. של יאהו למשל זה עוד דוגמא, אבל יש עוד כלים.
אגב גוגל קנו את יוטיוב אחרי שהם ניסו (בכישלון ראוי לציון) להתחרות בו במשך שנים.
גם מיקרוסופט היא סוג של סטנדרט כזה שהתרגלנו אליו. יש תחליפים (פחות טובים, יותר זולים) לאופיס למשל וגם למערכות ההפעלה שלה.
התרגלנו אליו. זה המציאות בעולם.
ליאהו יש 1TB של אחסון במייל.
רוב העולם משתמש למשל באנדרואיד שניצחה בנוק אאוט
ובשרתים Windows היא די מיעוט.
דפדפן? אני משתמש בכולם. כרומיום, edge, כרום עצמו, Opera בסלולרי ועוד רבים. עבודה...
היה מוצר טוב יחסי לזמנו, אבל נהיה לי היום מורכב מדי לתמוך בו עם מיעוט משתמשים.
נוסף על זה - הוא מבצע את כל ה"עבודה" בשרת, גם עבודה שאמורה להיות בקליינט ובכך הופך את השימוש באתר לדי בלתי נסבל.
והפסקתי, מסיבות שונות.
(היה לי כלי שגם מסנן כפילויות בסיטואציה הזו).
הבוקר עלה תיקון ל3 מערכות, שיפחית דרמטית את כמות המיילים שנשלחים מהן. כל מיני רובוטים משועממים שסורקים את ערוץ 7 ישלחו פחות מיילים כשהם מחפשים פרצות SQL.
אין לי מושג כמה מיילים אנושיים אני מקבל. אוטומטיים ורשימות תפוצה? אין ספור....
מתישהו אמורה להימחק כמות גדולה של מיילים שהשתלטתי עליה לפני חודש בערך.
האתר באנגלית עדיין שולח 150 מיילים של זבל ביום.
Outlook עשה את הנקיון החודשי.
זה כמו הקורונה. כשעושים שינויים בצד שמייצר את המיילים (כדי שישלח פחות מיילים יותר רלוונטיים) אז לוקח חודש לראות את התוצאות במחוקות של Outlook.
זה רוקן מדי פעם.
זה אומר שהצלחתי להקטין את כמות הזבל ב-20%... יפה לי.
ותיקון כל מיני שגיאות טפשיות שמושכות רובוטים מזיקים.
מקווה שזה יועיל.
ירידה יפה.
וגם לחסום כל מיני מציקים לפני שהם מגיעים לשרת, אז יש פחות שגיאות.
גל שני תמיד יהיה. 
היה 15K בשלב מסויים, יש עוד לאן לשאוף.
מצאתי דרך לרוקן ידנית את התיקיה של האשפה לפני כמה ימים, ומאז היא מתמלאת לאיטה מחדש.
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד