בצייפיה...הדרדק
הרבה אריאלניקים כותבים בכל מקום בצלב"א, הן ברשי התיבות, הן במילים, דבר זה יפנ מאוד, מזכיר לכולנו שיש עוד לאן ללכת, שפנינו בכיוון תנועה מעלה ולא אמשיך לשבח כי טירחא דציבורא.
אני רוצה להעלות מבט קצת שונה (ולחלק יראה קצת מוזר)
בפעם הראשונה שמישהו כותב את המשפט הזה, דמעה ניכרת בקצה עינו. יש שאפילו ממש בכו, ויש שהסתפקו בדמעה על לחי. גם אם יש כמה שזה לא קרה להם, אני בטוח שב-ט באב בכו, הצטערו, איכה בכו, קינות בכו, לימוד דברים עצובים בכו. פעם שניה שהזכירו כאב. פעם שלישית, רביעית... 200041 זה כבר מעין סיסמה, אולי אפילו ט באב איבדה מהעוצמה שלה (תחשבו על הקדיש ביו"כ לפני תפילת עמידה. תאמרו אותו בכל יום, היהורי התשובה שצפים מהמנגינה עצמה כבר לא עולים- כי האדם כבר מתרגל).
כשאני עושה עם חניכים שלי סעודה שלישית, אנחנו לא שרים שירים על ירושלים (עד כמה שניתן) כי מצד אחד לא רוצים לבכות(יש לי חניך כזה שכשמזכירים את ירושלים דמעות מתחילות לירד)/ להצטער בשבת. מצד שני אפשר למנוע את הכאב, את הצער, אבל אז מה קורה בשאר ימי השבוע שמזכירים את ירושלים? החסיד (בין היתר) לשונו ומחשבתו שוים (כוזרי מאמר שלישי אות ה, בכלל, כל מאמר שלישי נתן לי הרבה כלים לחיים, אני ממליץ לכולם ללומדו מתחילה ועד סוף בחופש, ואם ניתן אז את כל הכוזרי (לא למדתי את שאר המאמרים בשלמות, לצערי)) אבל לא כולם כך, יש שמתחספסים בחזרה על המשפט.
קיצר לשאלה, האם באמת כדאי לומר את המשפט בכל רגע נתון ואפשרי, למרות ההתחספסות (האם אני היחיד שלא חסיד?)?
אכןפנאט2 המשודרג
נק' למחשבה
יש שני צדדים...שלומית16

מצד אחד זה דפוק בגלל החספוס...

מצד שני זה גרוע אם לא נשתמש בזה כי אין דרך אחרת לזכור את זה בצורה אחרת כ"כ

עמוק וכ"כ טוב - זו דעתי...

בוא לא נעשה מצוות...דורותי

בוא לא נתפלל כל יום, כי באיזשהוא שלב כבר נמאס להגיד את אותם מילים וכבר נהיים מחוספסים...בוא נתפלל רק פעם בשנה...כך נוכל להתלהב כל פעם מחדש...לא?

לא!

אני חושבת שהטענה שלך ממש לא במקום, כשיש הרגל שמאמינים שהוא טוב ונכון, אז לא מפסיקים לעשותו מפחד של חיספוס, אדרבה, מתוך החיספוס ננסה להתעלות ולהתרגש בכל פעם מחדש, זה גם חלק מעבודת המידות.

דורנ את צודקת 100%ברבי
חלק מעבודת ד' שלנו ועבודת המצוות שלנו היא שבכל יום יראו לפנינו כמו חדשים...
זה לא נכון לדעתי...אנחנו צריכים כל יום ויוםאנונימי (פותח)אחרונה
לזכור את החורבן וכן להתאבל...אפילו שבאיזה שהוא מקום זה כבר לא מרגש....אבל זה אותו דבר עם קיום מצוות ותפילה....גם כשזה קשה וכבר בכלל לא מרגש צריך למצוא את האור ואת החידושים...ונסות שוב להתכוון...ואם תעלימי את זה מהחניך שלך...(כי הוא יתחיל לבכות...9אז יהיו ימים שבועות ואולי חודשים שהוא לא ירצה להיזכר בזה כי זה גורם לו לבכות...תחשבי על זה...
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך