קודם כל.. אימאלה, איזה קשה זה נשמע, התמודדות מכל כיוון!
מנסה לעזור, עם הנסיון המאוד דל שלי.
בעלי סובל מכאבי תופת באיזור הפרינאום ויחד עם זאת שורף לו בעיניים מאוד. שנים, 7 שנים אם לדייק, ו אנחנו בני פחות מ25.בקצרה, ה משבש לנו את כל החיים. קש לו לשבת לאורך זמן, וגם זה לא יכול בכיסא מאוד ספציפי, נסיעות ארוכות זה סיוט, וכו' וכו'.. אחרי שניסה את כל הרופאים המומחים, הפשוטים, מכל כיוון כמה פעמים, מסתבר שזה כנראה רגשי. מה שאני אומרת- בעלך מתמודד עם המון. ואם הוא לא משתף, כנראה בגלל זה כאבי הבטן. תנסי, למרות שאת גמורה ואין לך כח והכל ברור לדובב אותו כמה שיותר. הוא חייב לדבר על הרגשות והחששות והמחשבות קצת כדי לפרוק. בחכמתך כרעיה אוהבת ובעלת בינה יתרה, בטוחה שתמצאי את הדקך הנכונה אל ליבו בהקשר הזה.
בבית-
גם לי, לא היה מושג מה לעשות. 3 קטנות, הגדולה בת פחות מ3, ויש לי חמץ בכל חור אפשרי. ו אנחנו לא מוכרים חמץ..כל הזמן חשבתי מה הטעם לנקות אם הן יעבירו חמץ לכל מקום? ואז באיזשהו יום בלי לתכנן פשוט החלטתי- הן לא מסתובבות עם חמץ בבית
ואחרי האוכל ישר לנער ולנקות אותן.
יש לך גדולים בבית? להפעיל להפעיל להפעיל.כל דבר קטן. בקטע חינוכי, עם פרסים, בלי פרסים, מה שבאלך. טבלאות, משימות מבצעים, הכל הולך. אבל שיעזרו לך בכל דבר קטן. לתלות כביסה, למיין לפי צבעים, להוריד, לקפל, להחזיר לחדרים. לשטוף צעצועים, לנקות אבק,לשחק עם הקטנים, לשטוף כלים, לחתוך סלט, כל דבר הכי קטן!
חד פעמי, שכדור הארץ יסלח לנו- זה הזמן להשתמש בו.
ארוחות- אפשר לוותר על ארוחה אחת חמה. ו'להסתדר', שכל אחד ייקח לעצמו, פרוסה עם ממרח, ירקות, פרי, לא קרה כלום אם לא מגישים פנסיון מלא... אולי להכין כמויות כפולות ומכופלות לכמה ימים? סיר מרק גדול ומשביע שתמיד אפשר לחמם ולאכול? לחתוך הרבה ירקות ולשים בקופסאות במקרר שאפשר לגשת ולנשנש? או על אותו עיקרון אפשר עם פירות, לחתוך פירות לפרטסות גדולות, תפוח, פלחי תפוזים/קלמנטינות, אגסים, בננות, אפילו לערבב כמו סלט פירות ולסחוט טיפה לימון...
לעשות רשימה- מה הכי דחוף שיהיה מוכן לפסח, מה פחות. לפי סדר- מה אנחנו עדיין משתמשים ומה אפשר כבר לנקות.
והכי חשוב, אבל הכי חשוב לדאוג לעצמך. אתמול קמתי, ועשיתי מקלחת טובה וארוכה, היום שלי היה נראה אחרת לגמרי. ובעלי קנה חבילה של מקופלות בקניות האחרונות, דבר שאין לנו בבית בד"כ, ו כשאני צריכה להתרענן, קפה טוב ומקופלת, או אפילו 2, עושים את העבודה לגמרי.
בע"ה, יגיע פסח והכל יהיה נקי. ונעבור את התקופה בע"ה. ולבעלך תהיה רפואה שלימה בקרוב. כל יום שעובר- אנחנו מתקרבים לכל היעדים האלו!
את מהממת, קראתי כמה שרשורים שלך, ממש מעוררת השראה, דרך ההסתכלות שלך. ממש אפשר להבין איך בזכות נשים צדקניות עתידים להיגאל!
בהצלחה רבה 💟