המליאה הקרובהשמעון

תהיה במחנה, לכל מי שלא מעודכן.

חבר'ה- לכל מי שמכיר את ההצעה שהגשתי למליאה בעניין ועידה ומליאה (ומי שלא מכיר- http://planet.nana.co.il/rel-net/tal.htm )מזכירות המליאה עושה כל מאמץ להתעלם מהצעה זו, כנראה מפני שהם מתנגדים לה. תעשו טובה לעמ"י (הגזמתי קצת, לא נורא), שלחו להם הודעות נאצה (ל"דוגרי", לכל הכינויים של עוזיה, ולשאר חברי המזכירות שאיני מכיר) או smsים זועמים (0524295130- אלעזר פולק) בעניין זה.

זו כבר המליאה השניה שהם לא מעלים את ההצעה להצבעה, וזה לא בגלל שהיא לא מפורטת מספיק. יכול להיות שגם אתם מתנגדים לה- אבל בכול זאת צריך להקים קול זעקה! מה פתאום יש למזכירות זכות "לסנן" הצעות שלא נוחות להם?

נ.ב. עדיין ניתן (לצערי) לעשות שינויים בהצעה. כל מי שיש לו השגות מוזמן לפנות אלי (או בתגובות לפינה של טל שמיים באתר חב"ב).

חייבת לציין.יוכי

הודעת נאצה ראשונה 2 דק' אחרי שקראתי אתזה. יפה.

הסבר? ישלי בערך... כרגע אנחנו עסוקים במשו אחר במליאה, היא די הולכת להשתנות בקרוב... נגמור עם זה... נוכל להעלות הצעות... לא שכחנו אותך, אל תדאג...

תרגע.שחר
לא התעלמו ממך. המליאה שודרגה למשהו שהופך את חצי מהצעתך למשהו בלתי רלוונטי. בטוחני שאתה תשמח לשמוע על צורת הניהול החדשה של המליאה, שהיא בעצם די משיגה את המטרות שאתה ניסית להשיג בהצעתך.
בברכה, עוזיה.
שאלה חשובה!ענת=)

אפשר לדעת למה לכל הרוחות (חסר לי הרבה במצב זה חחחחם לי!!!) תוקעים את המליאה דווקא במחנה!? כאילו בכוח אתם רוצים לדחוס הכול בתוך שבוע אחד מסכן, אבל כפיי חיבים לציין! 

ואם למישהו יש את התאריך המדוייק של המליאה אשמח נורא אם הוא יפרסמו ברבים, (רק שהוא לא יצא על חשבון הסימנריון של הש"ל

בתודה מראש, ענת.

הבהרה.שחר

כיון שמטרת המליאה הקרובה היא לא קבלת החלטות אלא עריכת דיונים במשך זמן רציני, הוחלט על שבת של דיונים. זה קצת מסובך לארגן שבת כזאת, אז הוחלט לקיים אותה בשבת מחנה.

הובנתי?

באהבת העם והארץ.

בוא נראה...ענת=)

זת'ומרת המליאה תהייה בשבת, "שבת של דיונים"?!  אך דיונים נכנסים בתוך שבת?! אם אנחנו מחשבים את זה אסור לחשב חשבונות (-לתכנן תכנונים) בשבת!?!?!?

כשאתה דן במשהו, מסתומה שאתה מצפה לסכם מסכנה בסוף, את עושים זאת בשבת?!?!?! (או שמה זה יערך במוצש"ק?!)

יפה לך!!שחר

אפילו לא חשבתי בכיוון זה... נראלי ישיבת בית אל תשמח אם תקפצי לשבו"ש.

בכולופן, זה לא תכנון של "ביום ראשון נלך לים" אלא "צריך ללכת לים" - לא משהו ספציפי. או במקרה שלנו, לא "מחרתיים מחלקים סרטים אדומים" אלא "המטרה שלנו עכשיו היא חלוקת סרטים אדומים". הובנתי? בתקווה.

באהבת העם והארץ.

אין שום בעיה.שמעון

עוזיה- אלו דינים שצריך לדעת גם אם אינך לומד בבית-אל...

מה שאסור בשבת זה  לומר (שהרי "הרהורים מותרים...") שתעשה אחרי שבת דברים האסורים בשבת, כגון "אסע לאילת", "אטלפן", "אבשל", "אטוס", "נעשה קומזיץ" וכו'. אך מותר לומר דברים שאינם אסורים, אפילו אם ברור לכולם שאתה מתכוון לדרך איסור, כגון "אלך לאילת" כשאתה בירושלים, וברור שאתה מתכוון ליסוע. רק צריך קצת להזהר בלשון (על שמירת הלשון הרי כולם מקפידים בלע"ה,נכון?)

טוב, תקשיבו!ענת=)

אך נשמע לכם המושג" "שבת דיונים" -תסלחו לי.. אבל אצלי זה ממש לא נראה כמו ששבת צריכה להיות, וביחוד לא שבת מחנה.

תחשבו שניה, אנחנו נשב בשבת נעלה כל מיני נושאים ונחרוש עליהם מכול צד, נתוכח קצת למה כן למה לא, אך כמה, מדוע, ומפני מה... ברור שכל זה היה בגדר של הרהורים נכון,(הרי אמרנו שאסור לחשוב חשבונות..).

זה נראה לכם נכון ומתאים לשבת? אני חייבת לומר, שאני לא רואה בזה בכלל שבת, פשוט השבת וכל השפע והקדושה שאפשר לקבל ממנה תבלע בתוך כל הדיונים הללו, ואני ממש חושבת שזה לא מתאים ולא שייך.

ווקשה רק אל תגידו לי שאפשר לשלב בין השנים, את עוד תראי... כי אני ממש לא מסוגלת לחשוב על הפרדוקס הזה.

בתודה מראש, ענת (שהוציא הרגע את התיסכול של הקיץ שלה!)

מסכים ב100%!ראשון_בנשמ"ה
לא נראה לי אווירה של שבת ככה.
אני לא!!!ענת=)

עד כדי כך דיסלקטית!!! (למרות שנפלתי עכשיו על הראש, אוצ' כואב!!!!!!!)

שבו"ע בבית אל- נראה לי שאמרתה פעם שלא הייתה נותן לבנות ללמוד גמרא. (אם זכרוני לא בוגד בי כעת..) \

טופ אני מתועופפתשהייה שבס שולם ומבורכת לכולם.. (ונשמיך ב"ה מוצש"ק..)

בגידה.שחר

זכרונך בוגד בך.

מעולם לא התנגדתי לכך שבנות תלמדנה גמרא - רק סייגתי את זה מעט.

ושמעון - תודה שהארת את עיני בדבריך/הקלדותיך.

בכלמקרה, הדיונים באותה שבת יהיו יותר רעיוניים, והצבעות רציניות ומעשיות תתקיימנה במליאה שלאחר מכן.

באהבת העם והארץ,

עוזיה, שמקווה שהוא לא פולט מידע חסוי...

אכן צודק!ענת=)

הראש שלי באמת לא הייה אז ממש במיטבו... (מקווה שעכשיו הוא השתפר.)

ובהקשר למליאה, רק הדיונים היו בשבת והמליאה עצמה (ההצבעה) תהיה במועד אחר?! (אני מודעת לכך שיש מצב שמידע זה חסוי אך אשמח מאוד לקבל תשובה.)

שבוע טוב ומבורך!

משהו כזה...שחר

ההצבעות יהיו בפעם אחרת.. בערך.

אוף! יוכי! למה אני צריך להסביר הכל! עכשיו תורך. תסבירי.

דוגרי.יוכי

כי גמאני לא הבנתי בדיוק מה הולך שם.

טוב נו... אני אנסה. זה בעיקרון דיונים בשבת מליאה. משם יוצאים עם כל מיני רעיונות להחלטות. והן בעיקרון ההחלטות שיעלו למליאה הבאה. אבל, לפני שהן יעלו למליאה הבאה ידונו בהן גם בסניפים, ובט"ש. (ניראלי לא?...)

בערך.שחר
לא דייקת לגמרי, אבלונורא. נחכה להודעה רשמית בטל"ש הקרוב.
במה לא דייקתי?יוכי

(אמרתי מראש שלא ממש הבנתי מה הולך...)

שכחת פרט קטנטן...שחר

שאני לא הולך לכתוב אותו כאן מפאת חשש לחיי.

חוצמזה, חשבתי שתרחיבי, כי נראלי שרק אני הבנתי מה הולך להיות...

אבל בסדר, בואו נחכה כולנו למה שיוסי כתב בעלון.

ואוווענת=)

מה הפעם יוסק'ה שלנו כתב בעלון לכבוד המליאה!? ממש מכובד!

אני כבר משתוקקת לראות... (הכול הכל כול..)

ואם כבר שפשר לדעת מתי ט"ע של סיון יוצא לאויר העולם? לא מלאו לו יותר מירח?!?!

לבערך אן ערך!ענת=)

משפט שאומר הכול לעת עתה.

במליאה הקודמת נשארו עוד הצעות שדחו אותם למליאה הבאה מקוצר הזמן, אותם גם יצרפו למליאה הקרובה או שמא מעדיפים לא לערבב שמחה בשמחה? (לש שאצלנו (בתנועה) כ"כ נוהגים כך.)

דקוא לא!שחר

הפעם יש לו המון ערך.

יוכי כתבה את עיקרי הדברים בתמציתיות.

מה יהיה עם הנושאים שהועלו - שאלה טובה. אינלי מושג. לכשאדע - אחזיר תשובה.

חחחחחחחח לא נמאס לכם??דורותי

הייתי פעם אחת במליאה..זה הספיק לי...

אנשים! אין לנו שום דבר להחליט עליו! לא צריך מליאה! הדבר היחיד שאתם דנים עליו במליאה, הוא איך לשפר את המליאה הבאה!

מגוחך! חסר תועלת! וכל מילה אחרת שפשוט תבהיר לכם שאתם צריכים לבטל אותה עד למתי שתהיה לכם באמת סיבה טובה ואמיתית לקיים מליאה! אנשים, דוגרי, לא בכח! אם אין על מה לדבר, לא חייב, באמת שלא! זה לא יוריד מהיוקרה! הדבר היחיד שמוריד מהיוקרה הוא הדיונים חסרי הטעם האלה, זה פשוט משפיל! כל פעם לפתוח טךל שמים מחדש ולגלות שההצעה הכי מרכזית וחשובה למליאה הבאה קשורה במליאה שתבוא אחריה...דיי! תתחילו לפעול בדרכים טובות ואמיתיות! במה? - הרי יש לכם מיליון רעיונות, לא?

אני לא חושבת שצריך להגזים עד כ"כאנונימי (פותח)
גם אני הייתי במליאה אחת...וזה די הספיק לי לכל החיים..אבל אני לא חושבת שצריך לבטל את זה לגמרי..אני חושבת שלא צריך לעשות את זה כל 3 חודשים צריך לעשות את זה נגיד פעם בשנה..כי באמת פעם ב3 חודשים כבר אין על מה לדון..
נכוןפנאט2 המשודרג

אך זו לא סיבה לא לבוא, באמת ידוע שהצעות המליאה - עם כל הרצון הטוב נשארות בהנא"ר אך אנו צריכים להוציא את ההצעות הללו לפועל

(וגם אני חושב שיש לדון במליאה יותר על דרכה של התנועה)

ובנוסףפנאט2 המשודרג

הרי כל דבר שנעשה, נעשה ע"י המדריכיםו\או קומונר שליט"א , ובהיתיעצות עם רב הסניף (מורנו ורבנו הרב ישראלי שליט"א) ולמליאה אין שום סמכות להגיד מה לעשות במישור הסניפי  מה שיש למליאה כוח לעשות זה לקבוע שכל התנועה הולכת לדוג' להפגנות נגד חילולי שבת (לארגן הסעות) כי בתכלע'ס המליאה לא קובעת מה נּעשה בסניף

זה נכון שצריך לדון בדרכה של התנועה..אנונימי (פותח)
אבל מה יש לדון כ"כ הרבה??כל 3 חודשים לדון על דרכה של התנועה?
לאפנאט2 המשודרגאחרונה

רק על דרכה של התנועה, יש עוד דברים

ואת צודקת שצריך שזה לא יהיה בתדירות גבוהה כ"כ

ואולי צריך לעשת מליאה כל 6 חדשים וכל שנתיים  ועידה

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך