כיפה אדומה -הגירסה החרדית!אנונימי (פותח)
היה הייתה בעיר ירושלים \ כיפה אדומה, ילדת מחמדיים

ואמה הרבנית, הצדקת הגדולה \ ואביה החשוב, ראש הישיבה

ויום אחד, לאחר שחרית \ סל עם ממתקים הביאה הרבנית

"סבתא חולה, לא עלינו", אמרה האם \ "ואמרנו מי שברך,ירחם השם"

"קחי הסל עם הממתקים במהרה \ הכל בהכשר הבד"ץ, אל דאגה"

נטלה ספר תהילים ואצה החסודה \ לעשות את רצון האם היקרה

הלכה והלכה ביער האפל \ ולפתע פגשה בזאב עצל

הזאב גבוה, ושטריימל על ראשו \ ופנים מפחידות לו וזקן על לחיו

"שלום לך", אמרה חיית הקודש \ "גמרתי הלל כי היום ראש חודש"

"ולכן אלווך ולא ארבה שיחה \ שנאמר 'אל תרבה שיחה עם האישה'"

'מה מעשייך?' שאל הוילדה-חייה \"אני הולכת לסבתי לגיטל בת אריה"

"זו סבתי, שחולה במחלה ההיא", אמרה \ "התתפלל עליה בתפילת עמידה?"

"בוודאי", ענה החבר \ "אך עלייך להגיע כבר, אז בואי נמהר"

וכך הלכו, כאדם וחווה \ וטיילו ביער האפל והנורא

ואז אמר: 'אוי, עלי לרוץ למנחה!' \ אך באמת רץ לבית הסבתא

וכשהגיע, לא דפק בדלת \ אלא נכנס לבית והסבתא זועקת

ואז נזכר ששתה מקודם חלב \ אז ספר חצי שעה – מעכשיו!

ואחר ששטף את פיו ורעבו גדול \ פתח את פיו ובירך 'שהכל'

ומיד-מיד טרף את הצדקת \ וספר תהילים נפל על המרצפת

אץ הזאב ופשט את הקיטעל \ ולבש את בגדי סבתא גיטל

ולפני שהספיק לומר "יושב בסתר עליון" \ נשמעה דפיקה בדלת ברעש קטון

הייתה זו הילדה הקטנה \ (להזכירכם – כיפה אדומה)

שהביאה ממתקים בהכשרים מצויינים \ אך לא ידעה שזה הזאב האלים

אך סבתא נראתה מוזר חשבה הכיפה \ היא נראית כמו הלוויתן שטרף את יונה

"למה אוזנייך כה גדולות?" שאלה בכאב \ "לשמוע שיעורי תורה", ענה הזאב

"ולמה האף שלך כל כך מעוות"? \ "כדי שאוכל להריח בשמים במוצאי שבת

"ולמה שינייך נראות כמו מערות?" \ "כדי לטורפך ולברך 'שהכל נהיה בדברו'"

ומהר מהר בירך הרשע \ וטרף את הכיפה זכרונה לברכה

ולפתע, לאחר מנחה בישיבה הסמוכה \ שמע איזה אברך את זעקת הקטנה

אץ הבוחער עם הפאות המסולסלות \ ופתח הכרס והוציא הבנות

ומיד באה השדכנית של הכפר \ וקבעה שידוך בין הכיפה לבחור היקר

וחיו הם באושר, הללוהו \ ויש להם עשרה ילדים, כן ירבו
חחח..רחלי ברק

חמוד ממש!

מי כתב את זה?

בצלב"א.

לא יודעת...!אנונימי (פותח)
יפהפנאט2 המשודרג
חזק ביותר חחחחח
אפשר להכניספנאט2 המשודרג
את זה ל"התחזויות בפורום" חחח
סיפור מצוין!פורומיסט
חמוד!~אורית~
COOL!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
אה.......אני מכירה את זה כבר... אבל זה עדיין חמודמחורפנת
חחחחחחחחחחחחחחחה
מכירה בגרסה אחרת....ארגמן

על "כיפה (סרוגה) אדומה"...

חחח... חמוד...

את יכולהפנאט2 המשודרג
לכתוב כאן את הגירסה האחרת?
אם כבר מדברים על כיפה אדומהראשון_בנשמ"ה
אפשר לעשות מזה פעולה (מתאים לשבטים היותר בוגרים): מנסים להציג את כיפה אדומה כסיפור על ילדה ערביה (הזאב הוא מתנחל). נותנים למישהו לספר את הסיפור כאילו הוא שמאלני. אחר כך נותנים למישהו לספר את אותו סיפור כאילו הוא ימני (כלומר, בטוח שהוא ימני...) ואז אפשר להגיע למסר של נקודות מבט/עיתונות/כל מסר אחר שתראו מתאים.
קליפה אדומהפנאט2 המשודרג

הראשון שיך לציונית (כלומר אני לא כתבתי את זה)

אומנם ארוך אבל תקראו עד הסוף זה שווה תשקיעו חמש דקות בקריאה (אלא אם כן אתם לא יועים לקרוא 

קליפה אדומה

קליפה אדומה הייתה ילדה טובה וחמודה, שתמיד רצתה לעשות רק טוב, ולראות רק את הטוב שבמציאות המפציע מתוך כל סיבוכי הסיבוכים של החיים. קליפה אדומה אהבה לטייל ביער ולשוטט במרחבי ההויה, לראות את טוב ה' המושפע על כל בריה המפכה בה אור חי העולמים, על כל סנאי וחמוס המשוטטים להם ביער ומפזרים לשלשת לכל עבר, על כל גרגיר שנמעך על ידי בהמה גסה.

יום אחד פגשה קליפונת החמודה את הזאב הגדול והרשע של היער. הזאב אמנם דיבר קצת לא יפה, אולי אפילו בצורה קצת מגונה, ר"ל, אך קליפה אדומה לימדה עליו זכות, ואמרה בליבה: "בטח הוא לא מתכוון, פשוט יש לו דרישת אלוקות יותר גבוהה, הוא איננו מסתפק באלוקים עם הזקן שמכרו לו בגן (אם בכלל זאבים היו פעם בגן), אין ספק ששורש נשמתו גבוה הוא ויש מצווה ללמוד ממנו ולקרב אותו תחת כנפי השכינה".

לאחר שהזאב כבר סיים להציק לה וללגלג עליה ועל כל הדיבורים המוזרים שדיברה, הזמינה אותו קליפה אדומה אל בית סבתהּ שבקצה היער למסיבת תה, בה יתענגו שלושתם על הזיו האלוקי המופיע דווקא מתוך הצמחים המרים שגדלים בארץ הנמוכה, הממותקים בעזרת קוביות הסוכר המביאות גאולה ורפואה לעולם. הזאב קיבל את ההזמנה במתק שפתיים ובחשק עז וחשב בלבו שקליפה וסבתהּ בהחלט הולכות לראות את הזיו האלוקי, אבל לא בדיוק בצורה שחשבו.

קליפה אדומה הלכה לאיטה, כיון שעצרה ליד כל עץ, פרי, וחיה, לראות את כבוד האלוקים המסתתר בכל חלקי הבריאה. לכן, לזאב היה מספיק זמן להגיע לבית של סבתא לפני קליפה אדומה. כמובן, שהזאב טרף את הזקנה הַבָּלה ללא הינד עפעף, או רפרוף ריס.

"סבתא, סבתא, האם התעוררת כבר משנתך בה בילית בעולמות העליונים ורווית מדשן בית ה' הזורם לו לאטו מנהר דינור ועד הירדן? האם כבר הקצת לך מחבליך היורדים בנעימים בתרדמת קודש?" פרצה קליפה אדומה אל החדר. "לא!" ענתה לה סבתא, "פשוט עכשיו קמתי". כמובן שזה לא בדיוק היה סבתא אלא הזאב שהתחפש לסבתא ע"מ לאכול את קליפה, אבל כמובן שהרבה יותר כיף להשתעשע קצת בתמימות שלה לפני הארוחה.

קליפה אדומה וסבתא ישבו בצוותא, שתו תה ואכלו רקיקים יבשים. קליפה אדומה נתנה הרצאה מרתקת על העונג הרוחני המורגש ברקיקים וסבתא עשתה כאילו היא מקשיבה. "בטח גאלתי את סבתא שלה מייסוריה, כנראה שהיא היתה כל הזמן טרודה בשאלה האם קליפה תמצא חתן, אף אחד לא אוהב שמבלבלים לו את השכל" חשב הזאב בלבו.

תוך כדי השיחה קליפה שמה לב שהאף של סבתא קצת ארוך, אך מיד ניחמה את עצמה שכנראה שסבתא התפללה עכשיו, ולכן החוטם שלה גדל, כמו שכתוב "ותהילתי אחטום לך"(ישעיהו מ"ח,ט'). היא גם שמה לב שהעיניים שלה גדולות, אך ניחמה עצמה שנית, שסבתא היא בטח אחת מל"ו צדיקים, שכתוב עליהם: "עיני ה' אל צדיקים". לאחר מכן הרגישה את כפות ידיה השעירות של סבתא ונחלשה קצת בדעתה, אך מיד נזכרה: "החספוס של הצבאיות הישראלית הוא נצרך מול כל מעצמות הגויים, מתוך הקול קול יעקב, הידיים ידי עשיו" לבסוף, היא גם שמה לב שהשיניים קצת הרבה יותר גדולות וחדות מהרגיל אך מיד ניחמה עצמה: "לא נורא, קמעא קמעא, צריך סבלנות בתהליך הגאולה, גם אם דברים נראים לפעמים גרועים, "ממנה יוושע" מתוך הצרה עצמה דווקא, כך למדנו בשיעורים בכל מוצאי שבת."

בשעה שקליפל'ה חשבה לעצמה וריחפה לה בדמדומי איילת השחר שהולכת ורבה, כבר גחן עליה הזאב לטרוף אותה. "מה זה? איזה ריח מסריח" חשבה בלבה כשפיו הפעור של הזאב, שמקפיד לצחצח שיניו רק בערב, התקרב אליה. אך מיד חשבה בלבה "דווקא מתוך כל הסרחון, בדור שהוא כולו חייב" חייכה קליפה והתעודדה, אך כבר חצי מראשה היה בתוך חלל פיו המאיים של הזאב שכבר החל לסגור את מערכת השיניים הגדולה והמפחידה שלו...

"בום, בום" נשמעו שתי יריות מ-M-16 ארוך. בחור צעיר עם ג'לבייה קרועה ופיאות ארוכות קפץ מן החלון, לאחר שהזאב נפל לקרקע. קליפה החלה לרוץ לעברו, ולהכות אותו באגרופיה: " איך אתה מעז? מה עשית? סתמת את המעיינות העליונים ה..." "פלאק" נשמעה סטירה מצלצלת וקול גברי וסמכותי שאמר: "תתעוררי, חלאס, צאי מהסרט שלך! הוא רצה להרוג אותך, להרוג זה אומר, להשמיד, לכלות, לשסע, לשסף, בלי שום מעיינות עליונים וזיו השחקים, הבנת? חוץ מזה, איפה אהבת ישראל שלך, מה אני לא יהודי? אני לא חלק מן האינסוף שטוב לכל ורחמיו על כל מעשיו? לי מותר לתת אגרופים? אותי מותר להכפיש ולהצטרף לדלגיטימציה שהזאב הרשע עושה לי כבר שנים? אני בקושי יכול להסתובב ביער מבלי שקוף או פנתר ירקו עלי או יקללו אותי, והכל בגלל הזאב הרשע והמסית הזה יימח שמו!" שתיקה של חמש עד שש שניות. "אני הולך מפה!... איזה סתומה זאת..."

© כל הזכויות ליצירה שמורות ל יבלות הקודש
סיפורי האחים גרים הם עם מסרים נאציים! לא ראוי!!אנונימי (פותח)

המוטו הוא שיש בני אדם שהם בעצם חיות וצריך להשמידם!!!

יש כה רבים סיפורי חז"ל הקדושים שאל לנו לרעות בשדות גרמינה הזרים

הגזמתפנאט2 המשודרג

דיייייייייייייי

אם לא הבנת את המסר אז תקרא עוד פעם (אם תרצה תמצית אני אביא לך)

הסיפורים שלהם באמת נוראיםראשון_בנשמ"ה
בגירסה המקורית של כיפה אדומה הזאב טורף את כיפה וזהו!! אין שום צייד שבא להצי את המסכנה האדומה!.
אח"כ, כשתרגמו את הסיפור, החליטו שזה סוף טרגי מידי אז הוסיפו את הצייד. באמת אפשר לראות שהצייד בסיפור לא שייך, כאילו הדביקו אותו במקום לא מתאים.
חשיפת היתכתבות פנימית ממוסד לחולי נפש ?אנונימי (פותח)
תגובה לסיפוראנונימי (פותח)אחרונה
ממש חמוד אהבתי... אני אספר לחברות שלי בטוחחחחחחחח הם מ'זה התלהבו חבל על הזמן....................ספיר66
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך