ברכהההההה תביאי לי מיםאהבה.

וחלב לקפהאהבה.

אין פה כלום יאללה, איזה מין בית זה..

וקפהאהבה.

טסטרצ'ויס בבקשה. כפית וחצי

וכוס, נו באמת, ברכה! צריך להגיד כל דבר בנפרד??אהבה.

לא! אני לא כועסת! ממש לא!!

תביאי כבר את הכוס עינאל דינק

למה אני לא מנומסת, אמרת לי להרגיש בביתאהבה.

בית נהדר יש לך, ברכה, באמת, שתדעי שאת קסם מהלך, אני לא יודעת איך המלאכים לא קטפו אותך כבר..

בית של קסמים

הקפה כבר מתקרר, את מתכוונת להשאיר אותו על השיש לנצח?

זה באמת כבר לא לעניין, את צודקתאהבה.

אז את שומעת. מי שיש לו יומדלת ולא קונים לו מתנה, זה מחדל. מי שלא קנה כנראה ממש צריך לסבול. מה את אומרת אולי נכניס אותו למעצר, נו, כאילו הוא עשה ריצה 550 מטר בלי מסיכה, זה ממש חמור. אולי הוא רצח מישהו עוד שבועיים. אולי המישהו הזה יש לו איזה אישה.. זה ממש מחדל!!

ברכה?! הלוו ברכה?

נו שויין

אהבה.

מה לא לתת לא עונש בכלל?!!? ברכה אל תצחיקי אותי את פשוט כזאת כוכבת, שכחתי עד כמה התגעגעתי אליך יא טפש.. למה אני לא מרוכזת, כי אני באמצע שיעור זום. כן, כל היום אני באמצע שיעור זום. כל החיים אני באמצע.

כל החיים אני

אני

כל החיים אני אני, לומשנה עזבי ברכה.. לכי לישון

תקשיבי באבא, טבע זה פלא גדולאהבה.

אבל אחד, נרדמו לי הרגליים והמחשב ממש חם לי על הרודם הזה. שתיים, נמליים ענקיות יותר מתאימות לזחול על אבן בסיני מאשר על הנעליים שלי. אההה כן חחח ראית ששמתי גרביים, חחח של דוסים. אל תראי אותי ככה ברכה, אני משו מיוחד.. חחחח זה המרצה שחופת על חיסונים שחררי, זה לא מעניין.. מה את אומרת?! אה כן, היינו בטבע. קיצר, יש פה פרחים ממש יפים רק חבל שאני לא יכולה להסתכל עליהם עכשיו, אה ברכה, טוב טוב ביי

יא חיים כפרע, אנחנו שתי רווקות מזדקנותאהבה.

תראי איך השמש זורחת יא ילדה, אפילו הסוס שלי התחתן שבוע שעבר, אל תשאלי, הביא לי איזה סוסה, יפיפה, את לא מבינה, אפשר למכור אותה במיליונים.

מה פתאום למכור, השתגעת?!?! שאני אפריד את גוני מאהובתו?? חלילה. סתם זה עלה לי, עזבי נו.

מה מה את שואלת, אהה, גוני הוא החיים, את זוכרת שהוא היה קטן, כן חחח שובב שלי..

למה דווקא ג'וני? כמו גוני ווקר חיי

חח

כן

אני משוגעת אני יודעת

חחח

כפרע עלייך ברכה

קיצר את שומעת, אני לא סתם טוחנת לך תמחאהבה.

מתי הספר שלי כבר יצא אה, נראלך מישו יקנה? חחח את קרועה ברכה, מה עוזר לי להציא ספר אם הוא ישאר בחנות? בשבילי?! חח לא. ברכה לא. אני רוצה להפיץ אוץו בכל העולם, נו, 50 שפות, לא מתאים לי שהוא יתק בעודפים של סטימצקי.

מה לפרסם? אין לי כסף, שמעת על המושג הזה?! כן, טוב, לאוכל יש לי תודה לבורא.

צודקת, צריך להגיד תודה לבורא

תודה לבורא. חחח ברכה

50 שפות!!! יש לי אמביציה כמו שהיה לר נחמן להפיץ את ורת החסידות מה את יודעת. בסוף אני באמת אתחתן עם דביר חחחחחחח חחחחח איזה בדיחה חחחחחח ונקרא לבן הראשון שלנו נתן חחחחחחחחח מה אני כותבת פה בכלל

תגידי לי

ברכה

שיהיה לך רק טוב, אני חוזרת לזום

זה לא עובד ככה חחחאהבה.

זה כל כך מוזר, החיים שלי פשוט פשוטים. זה כל כך מוזר חחח

השאיפה הכי גדולה של חיי הופכת לנשיפה חח

כאילו אם אני אעצום את העיניים יו רגע ממש כל החלומות שלי התגשמו חחח אמן!! אינשאללה רבייי

פתאום אני אקום ויהיה לי בית וחצר וגינה עם משתלה וחתולים וכלב ואיש וילד ואולי בטן כזאת של הריון שלא עושה בחילות פליז בלי בחילות

ומחסן שהפך לחדר אומנות וספרים שאני הוצאתי על המדף, ובקבוק שוקו ריק על השיש. ואבוקדו בשל

ועץ לימונים

ותואר שני במדעי המח, ומאמרים אקדמאיים על הקשרי גוף ונפש ותודעה ושינוי המח.. ונתן בוכה, אני אלך לשים לו מוצץ

איזה חפף

חחחח ברכה, זכינו לחיות בדור הזה אה, חפף רציני

איפה המוצץ הזה?

..אהבה.

@רק הפעם. מוקדש לך יא ברכה שלי

אעאעאעאע חיימשליייירק הפעם.
יאוווו חחחח חולה עליייךךך🥰❤😍
שתהיי בריאה ילאדהה
ולמה לקרוא לי ברכה??|תוהה|רק הפעם.
כי את ברכהאהבה.

גוגי תרחמי עלי אני עדיין בזום הזהאהבה.

רוצים לשגע אותי אבל אני לא אכנע!! את שומעת, אסור לנו להכנע להם. ממש. גם למדינה הזאת, נראלך שנתלה דגל??? נראלך???? השתגעת לגמרי אה, ברכה, לא מתאים לך. ציויינים ארורים!!

הורסים לנו את החינוך, ה ירחם. אנחנו לא נכנע ברכה!! תסתכלי עלי. שום מנגל!

לא נכנעעעעערק הפעם.
😍🤧
לעולם לא!!! חס ושלוםאהבה.

איזה טוב לקרוא אותך כשאני מסוחררת ובאלי להרביץ למישהו.רק הפעם.
בע
אוהבתאותךאהבה.
ובכן ובכן אני לא מצליחה להבין למה את לא חושבתאהבה.

להכין לי קפה, הבוקר שלי כבר התחיל מזמן מחמדתי, וכל הגוף שלי מגרד עד שכמעט אני ממש חושבת שאני יוצאת מדעתי. איפ זה מציק ממש. את יודעת איך זה, את מקריבה את עצמך למדינה ואת מטפלת באנשים שאף אחד לא רוצה לטפל בהם, רק אנשים ממש אצילי נפש וכו וכו ואז אחרי שאת לא נושמת ולא רואה ולא שומעת כמה שעות טובות את באה הביתה ואת מרגישה ממש שאת אלרגית לחלוק חוסם האוויר הזה ומה תעשי? אה ברכה, מה היית עושה?!?

וואי לי, ברכה, וואי לי, כמה אני מתלוננת, תכיני לי כבר קפה באמשלך, תודה יא יפה לי, איזה קסם את. איזה קסם יום שני. יום שני של ברכה, חח ברכההה

יום שני של אהבה חחח ברכה אני חולה עליךך

כל ההתחלות הטובות מתחילות באיזה תנוחת גוף לא נוחהאהבה.

חחח בטח נתפס לך הצוואר ואז אתה מבטיח לעצמך, מהיום אני לא ישן איתה יותר. ככה מתחילות התחלות הטובות...

אתה הולך ברחוב ומחליק על בננה ואתה נשבע שאתה לא אוכל את זה יותר ויאללה כוסאומו, אתה פותח מפעל ליצור בנות ללא קליפה ואז הולך למיון לעשות גבס, כזה שכותבים עליו

"ההתחלות הטובות מתחילות, אללה תן גז" ואתה נותן גז וועליאה ואתה עושה תאונה ואתה מקלל קצת ואז אתה נשבע שלא תעלה יותר על הכביש, רק לפני יום העצמאות כדי לחלק דגלים בחינם כי איך אפשר לקחת 2 שקל מאדם עצבני שעומד בפקק כבר איזה 24 דקות שלימות שאם תעשה חשבון זה יצא איזה מלא מלא שניות יקרות שאולי הוא היה יכול להכין איתם איה ארוחת צהריים או לשבת לקרוא עיתון בשירותים

קיצררר ברכה, אל תדאגי, זה רק מראה על ההתחלות הטובות, שימי צעיף, עד החתונה זה יעבור

❤❤רק הפעם.
יפהשאת
קיצר היום בוריס קרע אותי כשקרעתי אותואהבה.

חתכתי אותו עם הסכין החדשה ששולי הביאה לי מתנה ליומולדת 12 כאילו זה טריוויאלי להביא מתנות שכאלה, קיצר ברכה, הורדתי לו את העור והוא היה נראה כל כך טוב ככה שתהיתי לעצמי למה מלכתחילה יש לו עור

בוריס בוריס, שלא תדעי, כמה צחקנו. שכחתי לשטוף את הסכין ואבא התקשר למשטרה להתלונן על השכנה שצריכה בידוד והיא יוצאת ומדביקה אותנו, מה נראלה צעקתי לו, והורדתי עוד חלק מבוריס. שיהיה לבריאות לכולם.

חח הוא הזכיר לי את האימוגי של השטן, כמה צחקנו, יא ברכה, תבואי לסעוד איתנו?!

אעאעעאאאא😨רוח סערה
זה יבוא לי בחלום
תראי איזה מותקאהבה.

הוא עושה עם הרגלייםרוח סערה
😨😨😨
הוא חמודייייאהבה.

לבבותאהבה.

בואי את לסעוד איתנורק הפעם.
בואי אתתתאהבה.

מה זה השטויות האלה?שוליינית
לא הבאתי לך שום סכין ביומולדת. את סתם מכלילה עלי עלילות!
הבאת הבאת איך את לא זוכרתתאהבה.

נו ביומולדת 12 ורבע

זה היה חד פעמי. איך הוא שרד?שוליינית
(הסכין, הסכין היה חד פעמי.)
סכינים של שולי הם אללה עיסטוראהבה.

תראי מה הוא עשה לבוריס שלייי

אהבה.

איי איי איי בוריס זכרונו לברכה, זכרונו למעיים ולקיבה. יא ברכה, למה לא באת. למה. הלך בוריס, נגמר כמו הכח שלי כשאני עייפה. כמו שירדתי לזבל קומה אחת והיה לי דופק 300 כאילו אני בכושר, כמו שהגוף שלי תפוס מיום שישי כאילו אני לא בכושר. חוצפה. ממש לא בכושר. ממש. ברכה! את לא מבינה שזה לא פייר. כל החיים האדם בכושר, בא קורונה, פוף בום טראח. היה כושר עכשיו יש רק דופק

לא סתם דופק

דופקים לי בדלת ברכה

ברכה

ברכההההה

הלו ברכה, נו אוף איתם. תמיד אין לך קליטה.

חחחחחחחח גבררתתת שלא יחשבו שאת מאוהבת בי עם כמות הברכה הזאתתרק הפעם.
|לחוץ קשות|🤣🤣🤣🤣🤣
אני יא ברכה אני מאוהבתתתאהבה.
|נלחץ||מסתתר מאחורי עץ|רק הפעם.
לא יעזור לך כלוםאהבה.
לכי תיפגשירק הפעם.
חח ברכה, איזה שבוע נהדראהבה.

הכנתי לו קפה, הוא הרים גבה אחת וזוית אחת נגדית של הפה, והכחול בעיניים שלו צחק

צחקתי גם והרמתי את סנטר

"מנפלאות הלב הטוב שלי" אמרתי בקול משתחצן, ופרצנו בצחוק

אי יא ברכה, אני אוהבת אותו

אני הולכת לנצחאהבה.

אני הולכת לנצח, ברכה , את תראי עוד מעט ממש אני כבר חדשה, זה קשה יא רבי שמעון, אבל א ני יעשה את זה!! את תראי יום אחד ניפגש ולא תזהי אותי, תגידי, אהבה?! זאת את? ואני אצחק עליך חחח מתי בכלל ניפגש

בגלגול הבא אולי, יא ברכה, בואי לבקר

אני באה❤רק הפעם.אחרונה
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך