איזה פדיחות.
תיוגים!
בהצלחה כולם
איזה פדיחות.
תיוגים!
בהצלחה כולם
חן,עשיתי אבל לא הרבה, כי אני מותש משום שלפני יומיים ביליתי יותר מדי בשמש והרגשתי התוצאות בדיעבד עם ריבית דריבית, אפילו יש לזה שם קוראים לזה sun exhaustion, זה מאד לא כיף.
הקיצר הערב נתקלתי באיזה חרדי תהמוני שלא מזמן ראיתי משחית שלט תמ"א וחותך משם תמונות תמימות של דמויות. שלט באמת תמים למראה היה. תהיתי ביני לבין עצמי איך לפעול ובסוף לא עשיתי יותר מדי חוץ מלהסריט אותו ולהגיד לו שזה לא בסדר ויחד עם ילדים חרדים להגיד לו שהוא חמור.
במקרה ראיתי אותו הערב, זיהיתי אותו ישר, נשענתי על מעקה הבטון וצפיתי בו מתרחק. פתאום הוא הסתובב אליי ושואל אותי 'לשבור?? כן??? לשבור?!?!?!?' כשהכוונה שלו היא לדגלי ישראל שהיו על מאזדה 323 לא זוכר איזה שנתון.
אמרתי לו בלי הרבה מחשבות 'כן, תשבור!' והוא עשה זאת. בלי הרבה מחשבות והסברים רצתי ולקחתי ממנו את הכובע שלו.
ביקשתי ממנו להחזיר את הדגלים לרכב ואם לא הכובע לא יוחזר! מפה לשם, הוא עשה את זה והדגלים חזרו לגג. מפה לשם, היה לנו דיון תרבותי ולא אלים על מעשיו ומניעיו. מסתבר שהוא בכלל לא זיהה אותי וצעק לעברי רק משום 'שהעיניים נפגשו, הסתכלת אליי'.
בקיצור , הוא התחיל עם הקשקושים הבנאליים הטיפוסיים של מדינת שמד ובלה בלה , ותועבה ולא צנוע וכו'
כששאלתי אותו מה לגבי לא תשחית , הוא אמר שיש לו רב שפסק לו הלכה שכן זה מותר .
הקיצר החזרתי לו הכובע וכל אחד הלך לדרכו, הוא גם ממהר לתפילה ככה הוא אמר לי.
עכשיו מה המסר של הסיפור? בזמנו אמרתי לעצמי שלא פעלתי כראוי ואני מקווה שתהיה לי הזדמנות לתקן. והנה, הכל הולך לפי הרצון, ואלוהים ככה סידר שבמקרה תהיה סיטואציה כזאת היום, והכל הסתדר.
ברור לי שהוא ימשיך בשלו ולא כזה אכפת לי, אני דואג לעצמי.
נפילת סוכר פסיכית
פסידוניתאחרונהראש השנה
בעעע
לא אוהבת. ועוד חג של יומיים
חלום שלי לטוס לחו'ל לכל החגיםםם
אני דוקא די אוהב אותו
עם תפילות מרוממות
ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?
יחסית מסביר. קצת. אולי.
ספסל אחורי של אוטובוס משהו..

אני עוברת על המסרים פה והשיחות אישיות.. כמה דרמות!! ואני לא זוכרת כלום! מביך למדי.
ולמה כשאני נכנסת לשיחה עם פצלש כתוב לי שהיא מחוברת?!
מה איתך?
המפגש טד יצא לפועל?
עוד אפשר להירשם? 😇
ריבוזוםהאחרון שניסינו להרים לא, למיטב זכרוני...
אבל היו שניים שכן, והם גם היו ממש טובים! בכלל הפורום הזה היה איכותי, אחותי |נוסטלגי|
כתבנו פה כל דבר איכותי שהיה בשנה האחרונה, אפשר לראות בקלות כמה זה
מלא אנשים שבאים להתארח ועושים מלא רעש ברחוב ומשאירים בלאגן ולכלוך...
לא כזה מגניב לבוא לפה
סדרות של כאן ארכיון- קרובים קרובים, סטרייט ולעניין.
בפייסבוק- עמוד בשם "הקופסה- רק דברים טובים", יש בו בדרך כלל קטעים מצחיקים מסרטים ישראלים ישנים..
ארץ השוקולדאחרונהשמגיע לפורום נטוש ותוהה על טיבו
הוד444או- מישהו שמכיר אותה במציאות יודע מה שלומה?
תמסרו לי שנזכרתי והתגעגעתי