הבטחתי לברר,בבקשה תעזרו לי.בקטנה
חברתי היקרה יושבת לי על הווריד שאמצא-אחפש לה מתי מגיעים האחים ג'ונאס לארץ.
עשו לי טובה,מישו יודע על זה משו? בבקשההה הלפפ מיי!! אני זקוקה נואשות לתשובה לפני שאסיים בתליה (על ידי\על ידי חברתי,אחד מהשניים).
יאללה יומצחיק.
טוב ושמחה.
אווהוו...שירושקי
גם לך יש את החברות החפרניות האלה??
איזה קדיחה!!
ישלי חברה שראתה את הסרט הזה שלהם...והתלהבה עליהם..
קיצור,עוד אחת אחריה,עוד אחת אחריה,עוד אחת אחריה וכו' וכו' וכו'...

שמע ישראל??!! כל היום הם חופרות על השלישיית ****אים האלה...
נכון,הם שרים יפה...אבל בחייאת-חבורת נקבות!!
כזה חופר...
וישלי אולי 3 שירים שלהם בפלאפון[רק בגלל החברות שלי]
קיצור,גם הם כל היום מנגס'ותלי מתי הם באים... לא מענייין אוווותייייייי

סורי, הייתי חייבת לפרוק!!
מה נהיה?!chai
כל חבורת מתבגרים שנתנו להם לשיר בתוכנית טלוויזיה הפכה ללהקה מבוקשת כל כך?! [דרייק בל,האנה מונטנה וכו'...]
מן הסתם יהיה 'קצת' רעש, אין צורך להלחץ.
[הא! אבל כשמגהדת' באו, שסטיב וואי הגיע, אף אחד לא אמר כלום!]
נו!!אתם לא עוזרים לי!!מנג'סים לי באמאאא!!=\בקטנה
חי- זה פשוט כל הפוס***ת מערוץ דיסני...יאאאקקשירושקי
היי, chai.מילים נסתרות.
דרייק בל שר טוב בזכות עצמו, ולא בזכות שום תוכנית שהוא כיכב בה.
(אומנם התוכנית נתנה לו יותר פירסום, אבל הוא יוצא מוכשר בעצמו)
את יכולה לומר לחברות שלך בשמי,בת שמש
שהשלישייה הזאת היא שלישיה של נגנים ממוצעים וזמרים בשני גרוש. או פחות.
רבע גרוש אני לא נותנת עליהם!!שירושקי
כן,אני אומר את זה לחברתי היקרה,בקטנה
ואחרי שאומר לה, אני לא אוכל להוציא שום מילה מהפה שלי למשך חודשיים עקב פציעות קשות, החלמה ושיקום. נכון. זה בדיוק מה שאני הולכת לעשות.
ברגע שאני מתחילה לללכלך על האחים ה'נחמדים' היא תתחיל ללכלך על מטאליקה,נו? זה שווה את זה? ככה לטמא את שמם? טוב נו, אני קצת נסחפת,אבל עדיין.. ברמת העיקרון הכל מובן.
בקיצור,באמא שלכם,אין לכם מושג על תאריך?!?1 אתם יודעים מה יקרה אם היא תפספס את ההופעה שלהם ר"ל?
להתראות..לילה מצחיק
טוב ושמחה
לא נראה לי...tehila *_*
לא נראה לי שהם בכלל אמורים לבוא לארץ.. שמעת על זה משו?.. (כי אני לא!)
ורק שתדעי שגם לי יש חברה שמעריצה (לא אותם אבל--->) את דיוויד ארצ'ולטה (אם לא שמעת עליו--כיף לך!!!) בצורה כזאת גועלית.. הלוו?! היא בטוחה ב100 אחוזים שהוא יבוא יום אחד ויתחתן איתה! ואני כמובן חייבת לאהוב אותו גם - כי אם לא היא לא תדבר איתי!!!
ו..גם אני מעריצה כל מיני להקות -אבל- !!! אני לא חושבת שהם מושלמים אני מודעת למגרעות שלהם.. אני מודעת לעובדה שהם יכולים להיות אבא שלי פעמיים.. ושהם קצת שמנים.. והאף שלהם מכוער! ואני עדיין אוהבת ומעריכה את העבודה שלהם והם עדיין מצחיקים אותי... וכל זה... (וד"א - אני מדברת על להקות להקות... לא.. איזה זמר חסידי או משו.. לא שאני מזלזלת.. זה פשוט לא אותו דבר!)
ויש לי עוד חברה דוסה כזאת.. ואין לה את הקטע אם הלהקות.. וסיפרתי לה על 2 הצורות של ההערצה שהעלתי כאן.. והיא אמרה לי שהיא חושבת שהלהקה יותר תאהב את איך שאני מעריצה... שבתכלס.. זה לא הערצה עיוורת.. זה ריאליסטי... זה הכל! אולי זה יתן גם לך משו לחשוב עליו.. ;)
אחותי,הכל נכון ויפה.בקטנה
אבל זה לא עוזר לי ואני צריכה את התאריך שהם מגיעים.
טוב ושמחה
וואו...tehila *_*
רק רציתי לשתף אותך...
ו... לא יהיה לך תאריך אם הם לא מתכוונים להגיע!
חח אל תקח אותי קשה אחותי..תודה בכולופן.בקטנהאחרונה
אז הם לא באים?אז זהו?נפטרתי מזה?יוווהוו..
היכונו לשמיעת הקינות מפיה של חברתי.
טוב ושמחה.
מי כאן מנגן על קלידים (אורגנית)?נ א

אתם גם אוהבים את הכלי הזה?

אני מנגן על קלידים...

....צאצא

אני מנגן, וגם די עושה אירועים בקטנה, אבל האמת שלא אוהב את הכלי הזה

יש כלי אחר שאתה אוהב?נ א
יש כאן עוד מי שמנגן על זה?נ אאחרונה
20 שנה לגירוש מגושד קטיףשירים חדשים
תווים לחלילית לשיר מי אוהב את השבתאהבנו
היי זקוקה בבקשה לתווים מלאים לשיר מי אוהב את השבת. תודה ענקית!
הינה:מטרינולוגאחרונה

C  C  D  E  G   G  F  E  D  C

מחפש תווים לשיר 'שובי נפשי' בלחן של הרב קרליבךחופר
ולא לפסנתר
איך מפרקים אקורדים בליווי בפסנתר ביד שמאל?בית פרטי

היי לכולם,

אשמח לעזרתכם.

מנגנת בפסנתר קלאסי.

רוצה ללמד את עצמי לנגן שירים, כאשר יד ימין מנגנת את השיר ויד שמאל אקורדים.

מכירה את האקורדים עצמם, שאלתי - איך או איפה אפשר ללמוד לפרק את האקורדים וללוות איתם את יד ימין? יודעת שיש כאלה שעושים את זה משמיעה, אך לא ככ מצליחה.

מחפשת הדרכה איך להתחיל, מבחינת פירוק, קצב ועוד

אתכם מכירים אתר או סרטונים שמלמדים שיטות לזה?

תודה!

אפשר להתחיל מהפשוטאגוז16

קצב של 4\4 לעשות את התוים 4 פעמים בסדר עולה של האקורד, (לדלג כל פעם צליל כדי שלא ישמע צורם בנמוכים)

ושל 3\4 לעשות 3 פעמים

כשאת קצת מתקדמת אפשר לחזור אחורה באותו אופן בהתאם לקצב ולכמה פעמים שהאקורד חוזר

פירוק אקורדיםחובביםאחרונה

אפדר קודם לנסות לנגן את האקורד הפשוט, לדוג' אם זה אקורד C אז לעשות את המצב הבסיסי, כלומר, דו מי וסול ביחד, אצבעות 1 3 ו-5. לאחר שמצליחים לשלוט באקורד בצורה חלקה, אפשר לנגן את הצלילים אחד אחרי השני בארפג', כלומר דו נפרד ולאחריו מי נפרד ולאחריו סול נפרד ואז הדו שלמעלה, כי ארפג' מורכב מ- 4 צלילים. אם זה אקורד של 7, כמו D7, G7 וכדומה, קודם לשלוט באקורד ואז לפרק אותו לצלילים אחד אחרי הני. לדוגמא ניקח את G7, נפרק אותו לסול נפרד, סי נפרד, רה נפרד ולפה נפרד, שהוא בעצם התו השביעי של האקורד. כמו כן אפשר לפרק את האקור ד C ככה: דו, סול, דו ומי, וכך נקבל מרחב גדול יותר של צלילים.

מקווה שסייעתי לך.

משנכנס אדר - מרבים בשמחה!שירים חדשים
איך אפשר להרגע מהנגינה?אנונימי (פותח)

יש לכם רעיונות איך אפשר להשתמש בנגינה לריפוי, להרגע?

זה מה שהרבה אומנים עושיםשדמות בחולות

מנגנים את כל הרגש שלהם החוצה.

שאלתי את הAI:

נגינה יכולה להיות כלי ריפוי חזק מאוד! הנה כמה דרכים שבהן ניתן להשתמש במוזיקה ובנגינה לריפוי:

1. **תראפיה במוזיקה**: להיפגש עם מטפל מוסמך במוזיקה. טיפול במוזיקה משתמש בנגינה, שירה, יצירה והאזנה למוזיקה כדי לשפר את בריאות הנפשית, הרגשית והפיזית.

2. **נגינה באופן אישי**: אם אתה מנגן בכלי נגינה, נסה לנגן באופן קבוע. זה יכול להיות מרגיע ומספק לך דרך לבטא את רגשותיך.

3. **האזנה למוזיקה**: שמיעה למוזיקה שאתה אוהב או למוזיקה מרגיעה יכולה לעזור בהורדת רמת הלחץ ובהגברת התחושות החיוביות.

4. **יצירת מוזיקה**: לכתוב שירים או ליצור מוזיקה חדשה יכולה להיות דרך מעולה לבטא רגשות ולהתמודד עם חוויות קשות.

לנגן מלודיות מאוד פשוטות, מרגיע אותיאחו

מלודיה פשוטה ורגועה, במיוחד על כלי נשיפה, משהו שלא מצריך יותר מדי מאמץ, זה מרגיע.

מחפש כלי לכתיבת תוויםחופר
ואם הכלי יודע להעביר סולמות ולשנות מקצבים- זה בכלל בונוס

אולי יעניין אותך