ידני או אוטומט?ביג פאדג'
זה באמת שאלהנ.ד.ב
אם אתה חושב שתצליח בידני כמו אוטומאט אז עדיף ידני (כי אולי יביאו לך רכב מהעבודה ידני), אם זה רק יקשה עליך ובכל מקראה לא תשתמש ברכב ידני אז אולי עדיף אוטומאט
אם מחכה לך בבית רכב ידני, סבבה - אם לא אז אוטומטלנהוג אחרת
אם אתה רוצה לנהוג ידניקוד אבל פתוח
לא מכיר כיום אנשים שיש להם ידני בלי שרצו כזה. לאט לאט יותר קשה להשיג רכבים ידניים.
יפה, אהבתי את הניסוחסביון

(אני רק אציין שאוטומט מחרפן אותי, ככל שאני נוהג יותר ומתמקצע בנהיגה אני מוצא את עצמי מתכנן מתי וכמה להעביר הילוך לפי שיקולי דרך שהרכב לא יכול לדעת אותם, ופעם ב- כשיוצא לי לנהוג על אוטומט והוא מעביר להילוך הלא נכון בזמן הלא נכון בא לי להרביץ לאוטו)
אירופה בעיקרקוד אבל פתוח
מהניסיון האישי שלי - ידניפשוט אני..
א. זה יותר קשה רק בשיעורים הראשונים. אחרי שיעור 5 אתה מעביר הילוכים בלי לשים לב בכלל.
ב. לא נכשלים בטסט על טעויות בהילוכים. אפילו אם הרכב נכבה לך פתאום כי לא הורדת הילוך, אתה יכול להתניע ולהמשיך. כישלון בטסט זה רק על טעויות בנהיגה עצמה, כמו מהירות או פניות לא טובות או נהיגה פרועה וכו'.
ג. 4 שנים אחרי שהוצאתי רישיון, עשיתי קורס חובשים ונהגי אמבולנס במד"א. אלא שבשביל לנהוג על אמבולנס, צריך קודם לעשות רישיון למשאית ורק אז רישיון לאמבולנס (כי אמבולנס שוקל יותר מ-3.5 טון, המקסימום של רישיון נהיגה לרכב פרטי).
מד"א הסכימו לשלם לי על קורס הנהיגה על משאית וגם על הטסטים, אבל רק אם זה על ידני (קשה מאוד למצוא לימודי נהיגה על משאית אוטומטית).
תאמין לי שבגיל 17 לא דמיינתי בכלל שאצטרך ללמוד נהיגה על משאית, אבל החיים הפתיעו אותי... היום יש לי רישיון לאמבולנס רק בזכות זה שלמדתי על ידני.
ברור שידני זה אותו מספר של שיעורים אז כבר עדיף לעשות ידניביניבום
ולפתוח אופציות
מצטרףהנסיך הפרסיאחרונה
תכלס, אני בן 24 ויצא לי אחרי זה רק פעמים בודדות לנהוג בידני כי בבית יש אוטומט
אבל, עשיתי רישיון לאופנוע שזה רק ידני.. וזה שהיה לי על רכב עזר לי בטירוף והקל ממש
אני מתכנן בעז"ה לעשות רישיון על אמבולנס ועכשיו אני רואה שגם פה ידני עוזר...
בקיצור, אין סיבה מהותית לא להתחיל ידני.. לפחות לנסות... נכון שזה נראה כאילו הכל עובר לאוטומט ולא באמת צריך ידני.. אבל בשביל המקרים האלה.. למה לא לנסות לפחות? זה כן קורה.
הנה, אני לדוגמה עובדה.
(ויש גם השכרה שדורשים רישיון ידני, אם רוצים לעבוד במשלוחים לרוב לדעתי צריך ידני.. מי שירצה סתם לעשות על משאית בעתיד, יצטרך ידני.
לא מבין ככ מה הולך בחו"ל, אבל ייתכן מאוד שידני זה יתרון.. אז למה לא בעצם??)
להתחיל עם ידניחיים של
^^^כי בשמחה תצאו.
כי השלישי ברכב של המורה היה רולטה רוסית,
יום כן - יום לא..
עברתי ראשון בחסדיו, ב"ה.
(ביחס לדברים של @פשוט אני..).
אני אישית עשיתי ידנינועה גבריאל
קח בחשבון שזה הרבה שעות של לימודתעיתי
וכדאי שיהיה לך כיף בהם![]()
אני למדתי הילוכים ונהינתי מכל שניה, עכשיו אני נוהגת באוטמט וזה די משעמם.
זה פשוט תלוי אם לומדים נהיגה לכיף, או רק כי חייבים נראלי
ניהמנהמתהנתחשפרלה
כך כף שלךשפרלה
שכיעהיימעחיהנצנניייכעענכ
בנים הילוכים בנות אוטומטסמייליך
ובנים שמתנהגים כמו בנות גם אוטומט..
סתם כל אחד יעשה ככל העולה על רוחו אני ממליץ על הילוכים זה עוזר לך יותר לשלוט ברכב
אוך נו באמתשיר111
מכירה הרבה בנות שעשו ידני, (גם אני)
שולטות לא פחות טוב מהבנים...
אם יש הבדל בנהיגה זה לא קשור לסוג רכב...
ובכללי לגבי הנהיגה- מוזמן לקרוא
כתוב שם סתם לא התכוונתי למילה הכל היה ברוח טובהסמייליך
ברורשיר111
לא חשבתי אחרת...
סתם נושא מקפיץ
זה שבנות עושות פחות תאונות לא אומר כלום..תעיתי
צריך להסתכל על הכל - נגיד על הקצב והכמות שהם נוסעות.
והם עושות את זה הרבה פחות מבנים..
ברור שאם את/ה נקבה תלמד אוטומט, אבל לא בהכרח קשור באמת למה שאתה, יותר קשור לאופי..
חוצמיזה שאני מכירה כמה נקבות שהצליחו ללמוד הילוכים..
נקבות..שיר111
וכמובן שלא אמרתי שהן נוהגות יותר טוב...
הבאתי את הכתבה בתור טיעון נגד...
גם אני מרגישה יותר בטוח לסוע עם גבר
תלוי בךשיר111
אם יש לך קואורדינציה בסיסית הייתי הולכת על ידני.
הלימוד עצמו הרבה יותר מעניין, הנסיעה יותר כייפית..
בפעם הראשונה שעליתי על אוטומט לא הבנתי למה ללמוד לנהוג על זה...
בהצלחה בכל מקרה... ויאלה בטסט ראשון![]()
כנסו ותגיבו!!סמייליך
נכון כל מי שלמד על הילוכים כשהוא עלה על אוטומט בפעם הראשונה הוא ישר חיפש את הקלאצ' ולא הבין איפה הוא????
חח
חחחחנועה גבריאל
חחחנועה גבריאל
חחח כן אני אפילו השתמשתי ב2 רגליים לאוטומט...
-אנונימי-
קל שידניאפש"ר
אפשר להבין למה?נועה גבריאל
זה לא מאוד קשהאפש"ר
זה לא כ"כ קשה ברמה שאי אפשר לעשות את זה, ואחר כך זה הרבה יותר כיף וגם אם עושים אוטומט אז אי אפשר לנהוג על ידני ובאיזשהו שלב את תביני שזה עדיף..
פשוטאפש"ר
ואוטומט זה פשוט כמו בימבה..
לעומת ידני אפשר להגיד,אבל אל תגזימו יש גם שם עניינים ללמודנועה גבריאל
חחח כרגע אני לא רואה שזה כזה נחוץנועה גבריאל
ועדיין..אפש"ר
אתאפש"ר
את מה שיש ללמוד באוטומט יש גם בידני ומה שיש ללמוד בידני לא בהכרח יש גם באוטומט, אבל זה לא הופך את זה להרבה יותר קשה..
לא להשקיע בידני אם זה ידרוש יותר שיעורים.כבר לא ישיבישער
אם אתה חושב שיקח לך אותו מספר של שיעורים לשניהם - אז ידני, למה לא.
זה לא אמור לקחת יותר שיעוריםאפש"ר
מספר השיעורים תלוי במי שלומד לא אם זה ידני או אוטומט..
כמעט כל השכבה למדה ולומדת נהיגהנועה גבריאל
יותר מסובך אבל משתלםאפש"ר
מוזראפש"ר
נשמע לי קצת מוזר, ממה שאני מכיר למי שעשה ידני ולמי שעשה אוטומט לקח פחות או יותר אותם מספר שיעורים
קל שאוטומטגיאמי
למה אתה חושב?אפש"ר
כי היום רוב הרכבים הם כבר רק אוטומטוכמעט שלא מיצרים ידני.גיאמי
ובנוסף אוטמט זה יותר קל! מי שרוצה אתגרים יכול ידני..
ומי שחושב שזה כוסך בכסף.. בסוף יוצא יותר יקר
הההודעה
ידני- חסכוני יותר, פחות מגביל, ומצד שני התעסקות עם הקלאץ' וכל זה (לי זה נראה מסבך) ובת'כלס אין הרבההה ידני היום יחסית
אוטומוט- יותר קל, רוב הרכבים היום הם אוטומט, אני אישית אוהבת. אבל בזה אני קצת אישה אז.. 
זה לא ככהאפש"ר
את אומרת שנראה לך שזה מסובך אז עם קצת תרגול זה נהיה כבר ממש פשוט ויותר כיף, וגם אם אין היום הרבה ידני (ויש) תמיד כדאי שתהיה אופציה אם רוצים..
ואני לא חושב שנשים מעדיפות פחות כיף מגברים..אפש"ר
כן ולאהודעה
תראה יש לי כמה וכמה שנים רישיון וחוץ מפעם אחת, לא נתקלתי בשום סיטואציה שזה הרגיש פספוס.
באמת רוב הרכבים הם אוטומט, נוח יותר הרבה פעמים ולא מסבך. אותי לפחות. הכל עניין של אופי גם.
אם יש משהו שבגללו הייתי חושבת ללמוד על ידני זה רק אם ארצה לקנות רכב וארצה חסכון בדלק, זהו.
ככה את חושבתאפש"ר
זה נראה לך לא מסבך ויותר נוח כי זה מה שאת מכירה, זה משהו שמתרגלים אליו מהר מאוד ובסוף זה הרבה יתר משתלם ממסובך..
את לא חושבת שאוטומט זה קצת כמו בימבה?אפש"ר
יכול להיותהודעה
מה רע בנוח חח
כן כתבתי, אולי זה היה השיקול היחיד שלי אם הייתי קונה רכב ידני שהוא יותר חסכוני. אבל חוץ מזה, אני לא מרגישה פספוס. האוטומט הוא אחלה+
לבנים יש קטע שהם אוהבים את הג'ויסטיק שמתי לב (יש גם בנות כאלה), לי זה סתם נראה מסבך ומפצל קשב וריכוז באמצע הנהיגה חח יותר נחמד לי להסתכל שמישהו אחר עושה את זה 
כנראה זה ממש תלוי בבן אדם..אפש"ר
אין שום דבר רע בנוח כמו שאין שום דבר במאתגר, ואם זה מפצל קשב וריכוז זה משהו שאפשר לשנות..
אני אשאיר לצד השני את התענוג
הודעה
יש מספיק לכולם מהתענוג הזה..אפש"ר
חד משמעית- ידניבינייש פתוח
נהגתי פעם ברכב הידני המשפחתי של חבר, לא נוח. כל פעם שאתה מעלה למהירות שאתה צריך להחליף הילוך המנוע מקרטע לשניות ארוכות ולוקח לו יותר מחצי דקה למהירות לעלות בעוד 20 קמ"ש
כן זוועהנועה גבריאל
אז ידני או אוטומט?נשוי ושחוק
סליחה טעות. נהגתי ברכב האוטומט המשפחתי של חברבינייש פתוח
זה בטח היה רובוטי, באמת זבלנשוי ושחוק
לא ממשסביון
אוטומט בהחלט מעביר מתי שבא לוקוד אבל פתוח
ולא תמיד זה מתאים למצב הכביש וכו' אבל ההעברה עצמה תמיד תהיה חלקה.
ברובוטי חד מצמדי לעומת זאת גם אם ההעברה נעשתה בתזמון טוב, היא אורכת יותר מידי זמן וזה מה שמאוד מציק.
טוב, אין לי מושג מה זאת הקללה שאמרתסביון
ההעברה היתה חלקה אבל לא קשורה לכלום, והעיקר, לא בזמן שהתכוונתי שהוא יעביר 😅
זה בסדר, מעטים האנשים שיודעים מה ההבדל בין רובוטיאריך וייס
זה אומר דבר אחדאריך וייס
אני הייתי מנסה ידני, לא הולך? עובר לרגיל וחלאס
אם אתה צריך הילוכים אז הילוכים אם לא אז חבלנשוי ושחוק
נראה ליאפש"ר
נראה לי שבכל מקרה כדאי ללמוד על ידני כי אז יש את האופציה אם רוצים.. ואין דבר כזה לא הולך אולי לוקח קצת זמן אבל בסוף מתרגלים וזה עדיף משמעותית..
תכלסנועה גבריאל
לא חושב שכדאיאפש"ר
זה נראה לי לא טוב לעבור באמצע כי זה כמו לוותר לעצמך.. אז אני חושב שכדאי לסיים.. וגם ידני פשוט עדיף אין מה לעשות![]()
ממליצה להתחיל ידני ואם לא מסתדר לעבור לאוטומטרנה בנה
יש כאלה שממש נתקעים על עניין ההילוכים ואז שווה לעבור ולחסוך את הכסף של התוספת שיעורים. אבל יש כאלה שההילוכים לא דורש מהם הרבה יותר.. אם המורה אמין אפשר ממש להתיעץ איתו אחרי כמה שיעורים.
בהצלחה!!
הסיבות לכן הוא לכןישראלית!
א. תלוי איזה רכב יש בבית.
ב. האם יש לך קורדינציה להילוכים.
ג. מתכנן בעתיד להשכיר רכב ואז הכי טוב שתדע הילוכים ולא יהיה את הבעיה שלא נשארו רכבים אוטומטיים פנויים.
ד. כמה אתה מוכן להוציא על הרשיון זה לרוב יותר קשה לעבור טסט בהילוכים
זה לא ככהאפש"ר
א. זה לא תלוי איזה רכב בבית כי נפגשים עם עוד רכבים בחיים חוץ מאותו אחד
ב. קורדינציה זה משהו שאפשר לעבוד עליו ולא שווה לוותר עליו כ"כ מהר..
ד. הבעיה העיקרית בטסטים זה הנהיגה עצמה לרוב הבעיה היא לא ההילוכים כי כבר עובר די הרבה זמן ומתרגלים
עליית רמת החיים בהקשר לאוטומט..שים שלום
כל כך משמח לראות שאתם דנים על זה כאן .. תמיד רציתי להביע את דעתי בעניין והנא יש לי הזדמנותת!! ![]()
אני חושבת שחלק מעליית רמת החיים כוללת בתוכה גם את המעבר לאוטומט. תמיד רוצים את הדברים הפשוטים יותר ושוכחים מה הערך של המאמץ ולאיזה תוצאות הוא מביא. אני חושבת שמומלצ ביותר לנהוג על הילוכים ותיד להשאר מחוברים לעברנו .. אשמח לשמוע את דעתכם.. בברכת שים שלום.. אין על המתנחליםם!!![]()
אנחנו מאוד שמחים שנתנו לך אופציה להביע דעהאפש"ר
מסכים מאוד זה שמחפשים את הדברים הנוחים זה ממש לא עלייה ברמת החיים..
וגםאפש"ר
את אומרת שידני זה "מהעבר" אבל שוכחים שעדיין יש רכבים ידניים (ולא קצת) וזה פשוט יותר משתלם, יותר כיף, נותן עוד אופציה ולא מגביל אותך אם אתה רוצה וגם כמו שאמרת הערך של המאמץ שהוא חשוב מאוד אפילו אם המאמץ לא כ"כ גדול כמו פה..
דעתילטובה
אבל לא לוותר בקלותאפש"ר
תודה לכל המגיבים!ביג פאדג'
מתחיל ללמוד ידני בעז"ה
בהצלחה!אפש"ר
בחירה נכונה![]()
החלטה הכי נכונה שיש!!!!יהודה חחח
בהצלחה!!!
חרטא ברטאהתותח באדם
מי שעושה על אוטומט הוא מעפן לגמרי אני מוכן ללמד אותו בחינם תמורת סכום סמלי של 170 לשעה איך עוברים בגיל 17 29 שיעורים וטסט ראשון
תקשיבו אין פה דיון בכלל... ברור שיהודה חחח
ידני!!!! אין על ידני! רק ידני!!! פותח אופציות, לא מגביל, לפעמים יותר כיף,
יותר בטוח כי אז כל זמן הנהיגה צריך להיות בעניינים, ולא עלולים להירדם ח"ו
אנחנו מסכימים איתך אחי לא צ=אבל לא צריך להתעצבן..אפש"ר
למי אמרת את זה?יהודה חחח
לך.. סתם זה היה נראה הודעה עצבנית כזאת..אפש"ר
הכל טוביהודה חחח
הכי רגוע שיש אחי....
בנחת לא באמת חשבתי שהתעצבנת..אפש"ר
אוטומט זה למעפנים!!! זה אשכרה בימבה!!! אתה בא לנהוגיהודה חחח
על בימבה או על אוטו?????????????????????
אם תסתכל קצת קודם תראה שזה בדיוק מה שאמרתי..אפש"ר
לא הגבתי לך, אמרתי בכללי... מסכים איתך...יהודה חחח
אחלהאפש"ר
מה מחירי השיעורים היום?מקפיצים נטושים
יותר מדימבולבלת מאדדדד
אצלי זה היה 90 שח לשיעור של 40 דקותפשוט אני..
ובזה הרגע חשפת בדיוק כמה אתה זקןקפיץ
אם הייתי זקן זה היה בלירות או שקלים...פשוט אני..
שואל ברצינותמקפיצים נטושים
לא למדתי עדיין..
אז לא משנה מה המחירמבולבלת מאדדדד
מתחיל מ170מחפש שםאחרונה
בית שאןצדיק יסוד עלום
כרמיאלרקאני
בית שאן
אופקים
שלומיפשוט אני..
קרית ארבעעזריאל ברגר
שם עברתי טסט לפני שנים רבות, למרות שאת רוב השיעורים (ואת הטסט הפנימי) עשיתי בירושלים.
הבנתי גם שקרית מלאכימקפיצים נטושיםאחרונה
מחפש מורה נהיגה במעלה אדומיםמתוחכם
אשמח להמלצות.
גם במייל: XPSHAROT@GMAIL.COM
אשמח לעצות..אנונימי (פותח)
אני נמצאת כרגע בשיעור 9, לומדת בעיר מאוד יקרה..
אני לא מצליחה להתקדם בשיעורים, מהסיבה שאני מאוד בלחץ. אני כל השיעור מחזיקה את ההגה בצורה ממש חזקה (הוא רועד כזה..), לוחצת גז וברקס בזמנים ממש לא נכונים, או יותר מידי גז.. בקיצור ממש ממש לא נוהגת טוב. לא יודעת למה אני ככ בלחץ..
המורה שלי טוען הרבה פעמים במהלך השיעור שאני צריכה לשנות גישה, שתכלס נהיגה זה עסק ממש קל ואני סתם מסבכת את זה.. לא יודעת למה..
אשמח מאוד לשמוע עצות, טיפים..
...אילת השחר
תפילה להצליח להיות ברוגע ובתפקוד נכון על הכביש,
דימיון מודרך של הצלחה, לנסות לדמיין את איך שאת רוצה להיות במהלך הנהיגה, לערב את כל החושים בדימיון הזה.
בנוסף לזהות את גורמי הלחץ במהלך הנהיגה (מה הפחד שלך שם?) ולעשות איתם עבודה, אם צריך עם מאמנת.
בהצלחה!
לא טרוויאלילא שלם,משתלם
כיוון למחשבהadvfb
לקחת קלונקס או כדור הרגעה כזה או אחר. שמעתי שזה עוזר בהקשר הזה
צריך זהירות עצומהאנונימי (3)
כשממליצים למישהו על תרופות פסיכיאטריות שדורשות מרשם רופא (בדר"כ נוירוחוג או פסיכיאטר). זה לא צחוק, ולא פיתרון קסם.
על אחת כמה וכמה שאינך מכיר את השואלת, ושבעתיים ברגע שאינך איש טיפול.
ולשואלת - אם לא תצליחי להתגבר על זה, אז יש כמה אפשרויות:
1. להמתין. אני לא יודע בת כמה את, וייתכן שזה גיל קצת צעיר בשבילך. אני התחלתי ללמוד בגיל 17 ואח"כ עשיתי הפסקה והוצאתי רישיון רק בגיל 22. זה קצת באסה, בטח חברתית, אבל לא נורא.
2. אימון טכני. כמו שהציעו כאן, אולי להסתובב קצת עם אבא שלך (אם הוא יסכים לזה) בסביבות מקום המגורים שלך (חניון ציבורי, אזור שקט ודל תנועה וכדומה) בשעות הלילה.
3. אימון רגשי. אולי אימון קצר יכול לסייע לך. סי-בי-טי או משהו בסגנון הממוקד הזה.
4. אם יש לך קשיים כאלה בתחומים נוספים, אולי לשקול איש טיפול מעמיק יותר כתרפיסט/ית או פסיכולוג/ית או עו"ס/ית קליני/ת. אבל זו הצעה שנכתבת רק כדי "לצאת ידי חובה". ממש אין צורך להתחיל מהמחשבה הזו או מהכיוון הזה. לחץ ומתח ואתגרים זה דבר לגיטימי וטבעי, בדר"כ פתרונות בסגנון סעיף 1 ו2 שכתבתי הם הדרך הרגילה בחיים.
מחזקת את התגובה הזואנונימי (4)
כתבת יפה וברגישות, ומרגישים שזה בא עם ניסיון.
חשוב לי להצטרף לקריאה לזהירות עצומה כשממליצים על תרופה פסיכיאטרית, כמי שראתה את ההשפעות שלה. וחושבת שלא רק שצריך זהירות עצומה בהקשר הוירטואלי, גם אם זה היה איש טיפול מקצועי שכותב *אסור* לשלוח לקחת תרופות ככה בלי קשר ישיר בלי הכרת הרקע האישי והרפואי. וגם לא סביר שאדם עם הסמכה רפואית מתאימה, היה לוקח סיכון ושולח מישהו לקחת תרופה כזו ככה.
מה גם, שלקחת תרופה כזו צריך לדעת את המינונים המתאימים, את ההשפעות לטווח קצר וארוך, להבין שזה משפיע לא רק על תחושת הרוגע המבוקשת אלא הרבה הרבה מעבר... ולצורך העניין זו רשימת תופעות הלוואי של הקלונקס שהוזכר כאן (העתקתי את הרלוונטי לעניין) :
"תופעות הלוואי השכיחות יותר כוללות עייפות וחשק לישון, בלבול וערפול, קושי בדיבור,... סחרוחורת, קשיי שיווי משקל,..., כאבי שרירים וחולשה,...ערפול ראייה, ... תחושות שמזכירות חמרמורת, חוסר מוטבציה, הזיות וקשיי ריכוז, לחצים בחזה ועצבנות. "
לא חושבת שזה מתאים למי שמבקש לעלות על ההגה...
כן שמעתי על מי שנעזרו בתמצית המוכרת של פרחי באך שמרגיעות (רסקיו), שהיא כן בלי צורך במרשם רופא.
ואוו מזדהה ממשרוצה להיותילד🙃
יותר בקטע של טסטים, ומשפט שאמרו לי מלא זה שאחרי הטסט הנהיגה לא בשיעורים זה ממש לא אותו דבר.
אבל בשיעורים זה כן מלחיץ אז מה שלי עזר זה להסיח את הדעת. כלומר לתת לעצמך תחושה שזה לא שיעור אלא סתם נסיעה שגרתית. אצלי זה יותר לדבר עם המורה או לגרום לו לדבר, ולנסות להבין לאיפה מה הדרך, כל זה כדי להרגיש אחרי וקצת להסיח את הדעת מזה שאני בשיעור ופשוט לנהוג חלק, כי אני לא בשיעור מלחיץ שכל שנייה חייב להסתכל במראה. וכו' ואז זה נהיה יותר קליל וסתמי.
חוץ מזה להיות ליד נהג שנוהג ממש חלק וזהיר וטוב כזה לטסט נתן לי ביטחון מודל לחיקוי. (נניח סבא..)
לכולם זה ככהשרה כהנא
אל תדאגי שיעור 9 זה ממש בהתחלה,ובסוף יש שיעור אחד שבו הכול נקלט ויודעים לנהוג.
שיעור 9 זה ממש סבבה
אולי לבקש שיעור אחד בכבישים צדדיים ?בננה1234
או אפילו ברחבת חנייה גדולה, קורדינציה של גז ברקס ותמרון בסיסי עם ההגה, להרגיש שאת שולטת במכונה הזו. רק כדי לצבור ניסיון וביטחון באזור לא מלחיץ שאין אף אחד.. אבל אין לי מושג אם אני מגזים, זה תלוי בך ובסיבה של הקושי. אם זה נשמע הגיוני, זה לא יכול להזיק להקדיש לזה שיעור אחד..
לא לוותרshindovאחרונה
תני לעצמך עוד כמה שיעורים. אם לא עבר הלחץ. קחי חופש. אבל תבטיחי לחזור. אין שום סיבה להיות בלחץ. הלחץ על המורה לא עלייך. תאכלי משהו לפני השיעור. תשני טוב. ותבדקי אם זה רק בנהיגה או בעוד דברים. שוב, אין סיבה להיות בלחץ.
טיפים לנהיגה על ידני?דודס
דרך אגב אתם עושים ידני או אוטומט ולמה?
שמיניסט? באת לפה כי אתה לומד נהיגה?חסום לשעבר
מחפשת משפטים מצחיקים5+
לכתוב לנהגת חדשה בשלט ברכות. למישהו יש רעיון?
או שאולי היה פה כבר שרשור דומה ויש קישור?