טוב תראו ההתקדמות שלי בתקופה האחרונה מרשימה מאודריעות.
הנה כל המשימות שנשארו לי:
1. חמישה עמודים בקלסר של ג"ג. אני מניחה שאסיים את זה תוך שלושה שבועות
2. לdiamond painting נשארו 84 שקיות, אבל יש שם כמה מיותרות, אז אני מעריכה שאסיים תוך ארבעה חודשים, אם אמשיך בקצב החדש (שלוש שקיות בכל פעם, שלוש פעמים בשבוע, אא"כ עמוס לי מדי)
3. נשאר לי להקליד שני יומנים וחצי, אני מעריכה שאסיים עם זה תוך חודשיים-שלושה, אין לדעת כמה מעייף זה יהיה בהתחשב בעובדה שהם ישנים מאוד
4. אוקי, קריאה. בגדול יש לי רשימה של 166 ספרים לקרוא, מחצית מהם (בערך) יש בספריה. אני מתכננת לעבור על הרשימה ולמחוק חלק מהספרים כי אין סיבה שאקרא אותם באמת. אין לי מושג כמה זמן ייקח לי לקרוא את כל אלו, וכל הבאסה שהספריה סגורה.
5. סרטים: שמונה סרטים של די סי שאני צריכה להוריד ולראות, אני אתחיל בשבוע הקרוב בעז"ה וייקח לי בין שבועיים לשלושה שבועות לסיים את כולם. חוץ מזה יש עוד שמונה סרטים שאני צריכה לראות אבל אין לי איך. בקרוב יהיה וויפיי ונבדוק את טלגרם. אולי אמצא אותם בלי תרגום אמן.
6. סדרות: מחקתי כמה סדרות מהרשימה כי אין סיבה שהן יהיו שם, נשארתי עם 30 סדרות בערך שאני צריכה להתחיל. חוץ מזה יש אחת שאסיים עוד שבועיים, ו8 שאני מחכה לעונה חדשה שלהן.
7. כמה טוב להיות פרח קיר. יש לי את הספר באנגלית, אני רוצה להוסיף לו הערות. מניחה שזה פרויקט שייקח לי שבוע. אני רוצה שזה יהיה יפה.
8. תרגום: 11 ספרים של אן שרלי. עברתי לשיטת תרגום חדשה אז אולי זה יהיה מהר יותר.
9. שירים: במוצש אני אוריד קבוצת שירים חדשה, מניחה שתוך מקסימום חודש אעבור לקבוצה הבאה. יש סך הכול 7 קבוצות. אח"כ אני אצטרך למצוא את כל הפסקול של בנות גילמור ולהתחיל לאט לאט. יש בערך 200 שירים.

אם הייתם יודעים איך כל זה היה נראה לפני שהתחלתי...
וואורוח סערה
בהצלחה עם זה!

איזה יופי שאת מציבה לעצמך מטרות ועומדת בהן
תודה ריעות.אחרונה
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך