1. חמישה עמודים בקלסר של ג"ג. אני מניחה שאסיים את זה תוך שלושה שבועות
2. לdiamond painting נשארו 84 שקיות, אבל יש שם כמה מיותרות, אז אני מעריכה שאסיים תוך ארבעה חודשים, אם אמשיך בקצב החדש (שלוש שקיות בכל פעם, שלוש פעמים בשבוע, אא"כ עמוס לי מדי)
3. נשאר לי להקליד שני יומנים וחצי, אני מעריכה שאסיים עם זה תוך חודשיים-שלושה, אין לדעת כמה מעייף זה יהיה בהתחשב בעובדה שהם ישנים מאוד
4. אוקי, קריאה. בגדול יש לי רשימה של 166 ספרים לקרוא, מחצית מהם (בערך) יש בספריה. אני מתכננת לעבור על הרשימה ולמחוק חלק מהספרים כי אין סיבה שאקרא אותם באמת. אין לי מושג כמה זמן ייקח לי לקרוא את כל אלו, וכל הבאסה שהספריה סגורה.
5. סרטים: שמונה סרטים של די סי שאני צריכה להוריד ולראות, אני אתחיל בשבוע הקרוב בעז"ה וייקח לי בין שבועיים לשלושה שבועות לסיים את כולם. חוץ מזה יש עוד שמונה סרטים שאני צריכה לראות אבל אין לי איך. בקרוב יהיה וויפיי ונבדוק את טלגרם. אולי אמצא אותם בלי תרגום אמן.
6. סדרות: מחקתי כמה סדרות מהרשימה כי אין סיבה שהן יהיו שם, נשארתי עם 30 סדרות בערך שאני צריכה להתחיל. חוץ מזה יש אחת שאסיים עוד שבועיים, ו8 שאני מחכה לעונה חדשה שלהן.
7. כמה טוב להיות פרח קיר. יש לי את הספר באנגלית, אני רוצה להוסיף לו הערות. מניחה שזה פרויקט שייקח לי שבוע. אני רוצה שזה יהיה יפה.
8. תרגום: 11 ספרים של אן שרלי. עברתי לשיטת תרגום חדשה אז אולי זה יהיה מהר יותר.
9. שירים: במוצש אני אוריד קבוצת שירים חדשה, מניחה שתוך מקסימום חודש אעבור לקבוצה הבאה. יש סך הכול 7 קבוצות. אח"כ אני אצטרך למצוא את כל הפסקול של בנות גילמור ולהתחיל לאט לאט. יש בערך 200 שירים.
אם הייתם יודעים איך כל זה היה נראה לפני שהתחלתי...

- לקראת נישואין וזוגיות