ה' ישמורפנאט2 המשודרג
עבר עריכה על ידי יוכי בתאריך ל' סיון תשס"ו 11:11
עבר עריכה על ידי יוכי בתאריך ל' סיון תשס"ו 11:10
הההיייייי!!! עצור!!*יעל*
זה לא בסדר לעשות השוואות בין יהודי לגוי! גם אם הוא לא מוצא חן בעינייך!!!
לא משווהפנאט2 המשודרג

אבל הם דומים פחד (אגב לסטלין היה שם משפחה יהודי)

חחח לא ידעתי....*יעל*
אהה אז סבבה.....
היה לו שם משפחה יוהודי אמנם..ברבי
אבל הוא לא היה יהודי.... טרוצקי היה יהודי לא הוא.... אמנם קראו לו דז'וגשווילי אבל זה לא רק שם יהודי יש גם גויים כאלה.. זה פשוט שם גרוזיני....
מה זה השטיות האלהאנונימי (פותח)

משה אם אתה שם אתה יודע איפה הכפתור של המחיקה אז בבקשה בלי שום מילה מיותרת קדימה למחוק

ממש גועל נפש

מה? זה גועל נפש? מה שהבן אדם (אם אפשר להכליל אותואביעד

בתור בן אדם) עושה זה גועל נפש

כדאי לך להתחיל להתעורר וליהיות מציאותית למה שקורה סביבך

תגובהאנונימי (פותח)

אל תגיד לי להתעורר זו דעתי האישית בלי קשר למעשים

קפיש?

חחחחחחחחחחחחחחחחח..........333
ראית ברצהאנונימי (פותח)
קופצים עלי ללא סיבה
ממש מצחיק!מחורפנת
מה זו ההשוואה הזאת????????
חלאס פרץ לא יותר טוב מסטאלין OK?אביעד
וואו זה קשה!!!שלומית16

כי מצד אחד אני מסכימה עם זה אבל זה ממש קשה להשוות מישו לאדם גוי ובהמי כמו סטלין...

למי שביקשה שם למחוק: רק רציתי להגיד שזה לא חוכמה שכל פעם שיש משו נוגד לדעתינו אנחנו נמחוק אותו!!!!!!! מותר לקרוא ולראות גם דעות אחרות

אביעד..ברבי
בחיים אל תשוה יהודי לגוי במיוחד לא לגוי כמו סטאלין! אני מניחה שאתה יודע קצת הסטוריה...סטאלין היה דיקטטור אכזרי בלי טיפת צלם אנוש!! משפטי ראוה... רציחות בלי סיבה... אלימות כלפי אנשים תמימים... איך אתה יכול להשוות אותו ליהודי??? אפילו לאריק שרון לא הייתי משווה אותו... סטאלין הוא בדיוק כמו היטלר.. זה נבלה וזה טריפה.. בחיים אל תשוה אותו ליהודי!!! אסור לך לשכוח שיהודי, כמה שהבחירות שלו רעות- עדיין יש לו סגולה פנימית שלא תתבטל לעולם אלא אם כן הוא נהיה שונא ישראל מובהק.. אני לא חושבת שעמיר פרץ הוא שונא ישראל למרות שהוא עושה שטויות.... אני לא אוהבת אותו בכלל שלא תבין אותי לא נכון אבל יש לו סגולה פנימית בדיוק כמוך והוא יכול לחזור בתשובה ולתקן את מעשיו... בחיים אל תשוה אותו לגוי ועוד לגוי כמו סטאלין... במחילה זה סתם רעל להגיד כאלה דברים... למרות המצב הקשה היום צריך להמשיך ולהפעיל את השכל היהודי הבריא שלנו....
הלואנונימי (פותח)
זה בטח בצחוק אל תקחי זאת קשה
חחחח...רחלי ברק

ברבי, את כל הבגרויות ערבבת פה... רואים שאת מושפעת..... הסטוריה,מחשבת-אגרת תקנ"ה..... שכוייח, הפנמת את החומר...

לגבי תוכן ההודעות האחרונות שנאמרו כאן, בקשר למדיניות המחיקה של ההודעות בפורום, יש כאן סוגיה גדולה ודנו ודשנו פה עשרות פעמים מכל כיוון אפשרי... זה עניין לא פשוט.

אם את רוצה להעמיק בעניין, חפשי את השירשור הזה שם אם אני לא טועה 123 פרש את משנת המנהלים בעניין המחיקות.

בהצלחה ובצלב"א.

חחח באמת הפנמתיברבי
וטוב שכך!!! אנשים מרשים לעצמם לכתוב פה דברים ממש חמורים....
תגובהאנונימי (פותח)
מאוד מעניין מה שאתם רוצים למחוק אתם מוחקם אבל מה שלא אז לא
אהבתי ב-ט-ר-ו-ף!!!!!!!אנונימי (פותח)
ואתם לא יכולים להתכחש למציאות!!!!! הוא דומה לו בפרצוף ות'אמת גם קצת במעשים!!!!!!!!
ממש נפלא!!123

<צ>!!

במידה ולא היו תגובות על ההודעה המאוד בוגרת הזאת, זה היה נמחק...

בצ"ל אריאל!

זה הדבר הכי לא בוגר שנראה פה בפורום!דורותי

באמת ממש מצחיק, וואי אני נקרעת!

אין ספק שבתור שר הביטחון הוא לא משו בכלל, אבל מה זה ההשוואות החסרות בגרות האלה?!

לא נעים להגיד, אבל אפשר לצלם גם אותך באיזה מצב שאתה פתאום בפוזה שמזכירה תמונה אחרת של אדם שמעלה קונוטציות שליליות ולעשות על זה מטעמים. ויכוחים, שנאות, ומחאות צריכים לבוא מתוך אידאולוגיה עם סיבות והוכחות רציונליות ולא מתוך השוואות תינוקיות לתמונות אחרות!

ואליעד, תרשה לי לחלוק עליך, העובדה שיש על זה תגובות ממש לא אמורה לסתור את העובדה שצריך למחוק את השירשור הזה שרק משפיל את הפורום שלנו!

פרץ מנסה להראות כמו סטליןאלעזר

כדי להראות שהוא גם מנהיג פועלים וקומוניסט.

אחרת, למה הוא צריך את השפם המוזר הזה?

אנשים!ראשון_בנשמ"ה
לא לקחת קשה מידי!!

וחוצמזה, נראה לי שכבר אמרו בפורום הזה כמה פעמים שצריך לפרגן לאנשים, אז גם אם זה לא כ"כ מצחיק לא צריך להגיד את בצורה כ"כ בוטה. אפשר להגיד שלדעתכם זה לא שייך.
מה?? השתגעת?? הדברים הוצאו מהקשרם!!!דורותי

מה זאת אומרת לפרגן לאנשים??

הכוונה היא שלפעמים אנשים כותבים דברים שהם לא כ"כ מצחיקים או לא כ"כ מעניינים, אז אפשר לפרגן ולא לייבש.

אבל לפרגן למישהו שכותב כזה דבר?? צריך להוקיא את זה! אם מחר מישהו יבוא ויכתוב אולמרט=היטלר (אני מצטערת שאני צריכה לכתוב את זה...)  אתה תפרגן לו??

יש גבול לפירגון נקודה.

ובקשר למי שכתב על השפם, צר לי להגיד לך, אבל זה לא קשור לשום סטאלין, גם לאבא שלי יש שפם, וגם לעוד הרבה אנשים שאני מכירה וג לאמיר פרץ היה ואני לא חושבת שאחד מהתקנות של ח"כ הם לגלח את השפם, אז תרגיע ומהר!

לא הבנתראשון_בנשמ"ה
לא אמרתי שצריך להגיד שזה יפה, נחמד, מתאים, מצחיק וכו'.

התכוונתי שאם את חושבת שזה לא בסדר להראות את התמונה הזאת בפורום, אז במקום להגיד שזה לא מצחיק, את יכולה להגיד שזה לא בסדר או שצריך להוריד את זה.
שים לב:דורותי

העובדה שאמרתי שזה לא מצחיק נועדה כדי לייבש את מי ששם אותה (שעשה זאת כנראה ממטרות השוואה תינוקיות ומנסות לשעשע ולעורר פרובוקציות) חוצמזה, שאני גם הוספתי חד משמעית את דעתי על התמונה וגם אמרתי שלדעתי צריך להוריד אותה.

ואני עדיין חושבת שהמילה "לפרגן" לא היתה במקום.

שוב פעםפנאט2 המשודרג

התענה הישנה הזו שאני מנסה לעורר פובוקציות...

באמת...

או.קי...גילוי דעת: הסיבה היחידה שסמתי את התמוה הזו היתה כדי להצחיק נקודה זהו דייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

אל תהיו כ"כ כבדים

יש דברים שלא צוחקים בהם...ברבי
אני בד"F צוחקת מהרבה דברים אבל כזה דבר ממש לא מצחיק אותי.... כל מי שיש לו ידע בסיסי ביותר בהסטוריה יודע שלא משווים אף יהודי לבנאדם נתעב כמו סטאלין.... זה ממש לא מצחיק ולדעתי צריך לשים גבולות גם לצחוק....
צודקת מצטערפנאט2 המשודרגאחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך