חוקי הגברים :
תמיד אנחנו שומעים את החוקים מהצד הנשי, סוף סוף מישהו לקח את היוזמה להעלות על הכתב חוקים אלו מהצד הגברי.
אלו החוקים שלנו! – הם כולם ממוספרים בספרה 1 ב-כ-ו-ו-נ-ה.
1. גברים לא יודעים לקרוא מחשבות.
1. את ילדה גדולה, תסתדרי עם המושב של האסלה, אם זה למעלה, תורידי, אנחנו צריכים את זה למעלה, את צריכה את זה למטה, לא שמעת אותנו מתלוננים אף פעם שזה למטה.
1. בכי זה סחטנות.
1. תמיד תבקשי בדיוק את מה שאת רוצה. בואי ונבהיר את העניין: רמזים לא עובדים! רמזים עבים לא עובדים! רמזים ברורים לא עובדים! פשוט תגידי.
1. תגשי אלינו עם בעיה רק אם את רוצה שנפתור לך אותם, זה מה שאנחנו עושים, בשביל אמפתיה יש לך חברות.
1. כל מה שאמרנו לפני חצי שנה, הוא לא רלוונטי באמצע וויכוח, בעצם כל מה שאנחנו אומרים, פג תוקפם תוך שבוע.
1. אם את חושבת שאת שמנה, זה כנראה נכון. אל תשאלי אותנו.
1. אם משהו שאמרנו יכול להתפרש בשני דרכים, ואחד מהם גורם לך להיות עצובה או כועסת, התכוונו לפירוש השני.
1. את יכולה או לבקש מאיתנו לעשות משהו, או להגיד לנו איך את רוצה שזה ייעשה, לא שניהם. ואם את כבר יודעת איך הדרך הכי טובה לעשותה, תתכבדי ותעשי את זה לבד.
1. מתי שמתאפשר, תגידי את מה שיש לך להגיד בזמן הפרסומות.
1. קריסטופר קולומבוס לא היה צריך שיכוונו אותו בדרך, גם אנחנו לא.
1. אנחנו רואים רק 16 צבעים, כמו הברירת מחדל ווינדוס. אפרסק למשל - זה פרי, לא צבע, סלמון זה דג, ואין לנו מושג מה זה טורקיז.
1. אם אנחנו שואלים אותך מה הבעיה ואת עונה 'כלום', נתנהג כאילו כלום לא קרה, למרות שאנחנו יודעים שאת משקרת, זה פשוט לא שווה את הכאב ראש.
1. אם את שואלת שאלה שאת לא רוצה תשובה עליה, תצפי לתשובה שלא רצית לשמוע.
1. כשאנחנו צריכים לצאת, כל מה שתלבשי יהיה בסדר. ב-א-מ-ת!
1. אל תשאלי על מה אנחנו חושבים, אלא אם כן את רוצה לדבר על ספורט או על חלקים של רכב.
1. יש לך מספיק בגדים!
1. יש לך יותר מידי נעליים!
תודה שקראת את כל זה.
כן אני יודע שאצטרך לישון על הספה הלילה, אבל האם ידעת שלגברים זה לא באמת משנה היכן הם ישנים? זה כמו קמפינג בשבילנו...
אחלה יום לכולם

רוח סערה
כ"כ נכון עם הצבעים
אבא שלי על צהוב יגיד שזה אדום ועל ירוק שזה שחור 🤦♀️
ארוך מידיחופשיה לנפשי
ובלי לקרוא הכל אני די משוכנעת שאני עונה לפחות על חצי מזה
אמלק:*אור קטן*
בעוד שלגברים אין יכולת הקשבה, אין תשומת לב לפרטים קטנים, אין יכולת הבנת רמזים.
אמלק על אמלק:
פויה

לא אוהבת את זה
סליחה
המ, צודקת!אחלה יום לכולם
אבל זה בסה"כ בדיחה
(אולי בשבילך לא מצחיקה, בשבילי כן)
^^רוח סערה
אני גם לא מסכימה עם כל הדברים שכתובים שם
ויש לי הרבה מה להגיד על כל דבר
אבל זה בסהכ בצחוק
נכון!מזמור לאל ידי
לא זה לארוח סערה
זה מה שמצחיק פה
אה.מזמור לאל ידי
דווקא בגלל שאני לא "בן שגרתי".
...רוח סערה
נגיד עם הקטע שאתם עיוורי צבעים ברובכם
לייק. בנות תפנימו את זהרץ לשום מקום
ועכשיו בא לי לתת הערות על כל אחד ואחד מהם קדימה מתחילים:חופשיה לנפשי
וואלה? גם נשים לא.
1. את ילדה גדולה, תסתדרי עם המושב של האסלה, אם זה למעלה, תורידי, אנחנו צריכים את זה למעלה, את צריכה את זה למטה, לא שמעת אותנו מתלוננים אף פעם שזה למטה.
הבעיה היא שבנים משפריצים ולא מנקים, אם הייתם מנקים אחריכם זה היה שונה.
1. בכי זה סחטנות.
לא נכון זו הדרך של הגוף להשתחרר מהצפת רגשות.
1. תמיד תבקשי בדיוק את מה שאת רוצה. בואי ונבהיר את העניין: רמזים לא עובדים! רמזים עבים לא עובדים! רמזים ברורים לא עובדים! פשוט תגידי.
זה לא קשור לבנים-בנות, וכן-גם אני לא מבינה רמזים ולגמרי מודעת לזה שאין לי יכולת להתלונן אם לא דיברתי ברור.
1. תגשי אלינו עם בעיה רק אם את רוצה שנפתור לך אותם, זה מה שאנחנו עושים, בשביל אמפתיה יש לך חברות.
חד משמעית לא נכון, רוב החברים שלי שאני מדברת איתם כשקשה לי הם בנים והם מביעים אמפטיה טוב מאוד.
1. כל מה שאמרנו לפני חצי שנה, הוא לא רלוונטי באמצע וויכוח, בעצם כל מה שאנחנו אומרים, פג תוקפם תוך שבוע.
זה נכון, ושוב זה לא קשור רק לבנות.
1. אם את חושבת שאת שמנה, זה כנראה נכון. אל תשאלי אותנו.
זה גם נכון, אבל נתקלתי בזה רק בבדיחות.
1. אם משהו שאמרנו יכול להתפרש בשני דרכים, ואחד מהם גורם לך להיות עצובה או כועסת, התכוונו לפירוש השני.
ברור.
1. את יכולה או לבקש מאיתנו לעשות משהו, או להגיד לנו איך את רוצה שזה ייעשה, לא שניהם. ואם את כבר יודעת איך הדרך הכי טובה לעשותה, תתכבדי ותעשי את זה לבד.
פפפפפפפ.
1. מתי שמתאפשר, תגידי את מה שיש לך להגיד בזמן הפרסומות.
פפפפפפפפ 2.
1. קריסטופר קולומבוס לא היה צריך שיכוונו אותו בדרך, גם אנחנו לא.
*כריסטופר
ולכן הוא לא הגיע לאן שהוא היה צריך להגיע, אולי חבל שלא הייתה שם אישה על האוניה.
1. אנחנו רואים רק 16 צבעים, כמו הברירת מחדל ווינדוס. אפרסק למשל - זה פרי, לא צבע, סלמון זה דג, ואין לנו מושג מה זה טורקיז.
לא רק גברים.
1. אם אנחנו שואלים אותך מה הבעיה ואת עונה 'כלום', נתנהג כאילו כלום לא קרה, למרות שאנחנו יודעים שאת משקרת, זה פשוט לא שווה את הכאב ראש.
זה נכון ואני לגמרי בעד, אי אפשר לענות שכלום ולצפות.
1. אם את שואלת שאלה שאת לא רוצה תשובה עליה, תצפי לתשובה שלא רצית לשמוע.
או שתצייני שזו שאלה רטורית.
1. כשאנחנו צריכים לצאת, כל מה שתלבשי יהיה בסדר. ב-א-מ-ת!
פפפפפ 3 אף אחת לא מתלבשת בשבילכם, אני גם לא מכירה נשים ששואלות את הגבר שלהן מה ללבוש.
1. אל תשאלי על מה אנחנו חושבים, אלא אם כן את רוצה לדבר על ספורט או על חלקים של רכב.
פפפפפ 4 אתם לא עד כדי כך שטחיים אני יודעת.
1. יש לך מספיק בגדים!
נכון, אז מה?
1. יש לך יותר מידי נעליים!
לא נכון!
תודה שקראת את כל זה.
כן אני יודע שאצטרך לישון על הספה הלילה, אבל האם ידעת שלגברים זה לא באמת משנה היכן הם ישנים? זה כמו קמפינג בשבילנו...
פפפפפפ 5 איזה על הספה? על הספסל בתחנה חמוד.
תודה שהייתם עימי עד כה
..מתיישב בנשמה
את פ**ינג לא היית בצד הזה מעולם
אין לך שמץ של זכות דיבור
הו וואו לקחת את זה יותר מידי קשהחופשיה לנפשי
ב. כי מדובר בהומור מהסוג הלא מאוד מצחיק
ג. כי אני קטנונית
חרוט את מושלמת*אור קטן*
טובה את!רוח סערהאחרונה
פורום ישל"צהאר"י פוטר
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
בדיקהטיפות של אור
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד
~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
חורף בריא לכולם
- לקראת נישואין וזוגיות