אשמח לשמוע חוות דעת של אמהות,
אני 3 חודשים לאחר לידה ראשונה, זמן קצר לאחר הלידה סבלתי ממצב רוח ירוד וחרדה בעקבות בעיות שינה וקשיי הירדמות..
כרגע המצב רוח חזר לגמריי.. אני נהנת כלכך עם התינוק ומהמשפחתיות, מטפלת בו, ומנצלת כל רגע בלהנות..
אבל לצערי הבעיית שינה עדיין כאן, אני נרדמת אבל קמה לאחר שעתיים ללא סיבה ידועה ולאחר מכן קשה לי לחזור להירדם, מרגישה ערנית, ורק לקראת הבוקר מצליחה לתפוס איזה שעה וחצי של חלומות..
בקיצור בממוצע יש לי 4 שעות שינה בלילה במצטבר , יש לילות של רק שעתיים שלוש ויש לפעמים 5-6 במצטבר,
פניתי גם לפסיכולגית וגם לרופאת משפחה וכל מה שיש להם להציע לי זה טיפול בכדור שינה שגם זה מוגבל לתקופת זמן קצרה מאוד וכמובן שהכדורים האלה ממכרים מאוד ואפילו הרופא משפחה אמר לי שאני ימשיך להתמודד לבד ועדיף לא לקחת כדורים בכלל..
לטענתו כל האמהות מתמודדות עם הפרעות שינה
אז לסיכום יש לילות שאני נעזרת בחצי כדור שינה ורוב הלילות אני פשוט מנסה להתמודד
רציתי לדעת מקרים נוספים האם קרה לכן שנאלצתן לתפקד אחריי לילה של שעתיים שעות שינה? האם קרה לכן לילות לבנים?
ודי לא ברור לי המשפט ״אי אפשר לחיות 3 ימים ללא שינה״ שאלתי את הרופאה והיא טוענת שבמצב קיצון הגוף פשוט מתכבה לבד ונכנס למצב שינה לבד מרוב עייפות ,קרה למישהי?
אני שואלת את כל השאלות האלה כי אני קצת בפחדים שיכול לקרות לי לגוף משהו רע בלי שינה.. וכולם אומרים לי שאין לי מה לדאוג..
מה דעתכן בנושא? אשמח לשמוע חוות דעת שיגרמו לי להרגע ולשכוח מהנושא
תודה רבה
.. קודם כל להשלים עם המצב ולא לנפח את הראש עם דאגות מיותרות.
💗
)