רציתי לשתף אתכן בסיפור שלי,
לצערי על הניסיון הראשון שלנו נקלטתי והתברר שההריון הוא חוץ רחמי.
אני בסך הכל בריאה ללא מחלות רקע ולפי סיכום הרופא מדובר בחוסר מזל.
כשבדקתי בטא היו עליות גבוליות, הכפילה כל 72 שעות .
אושפזתי בבית חולים ביום העצמאות עם כאבים חזקים בצד שמאל, בטא 813 ולא מוצאים כלום בUS.
כשהכאבים חלפו נשלחתי הבייתה למעקב בטא ו US בקהילה.
בטא 3 ימים אחרי שחרור הכפילה ל 1623 ו3 ימים לאחר מכן התחילה לרדת (1251). יום למחרת אושפזתי שוב עם כאבים חזקים באותו המקום בדיוק!!
שוב נתנו וולטרן ואופטלגין ולא מצאו עדיין כלום בסריקה.
יום למחרת בסריקה ה7 שלי ולאחר ייאוש רב, נמצא ממצא מאחורי שחלה שמאל (מסתבר שלא ראו את השק כי הוא הססתר ממש מאחורה!)
בטא ביום הסריקה הייתה 315.
שוחררתי הבייתה, הרופא אמר שמדובר בהפלה טבעית של הריון חוץ רחמי ושהוא אמור להתמוסס לבד ולצאת, ביקש מעקב בטא עד לאיפוס במעקב של קופת חולים ובדיקה אצל רופא נשים לוודא שהכל יצא.
מיום השחרור התחיל דימום טרי כמו שיא המחזור וכאבים חזקים ממש כמו של מחזור עם התכווצויות שאפילו הכדור החזק שלי לא עזר כל כך.
רציתי לדעת האם יש פה מישהי שעברה דבר דומה? האם הריון חוץ רחמי שהיה לה באמת התמוסס לבד ללא התערבות? כמה זמן יש דימום אחרי הפלה טבעית?
מתי נכנסת להריון אחרי הפלה?
אשמח לשמוע מקרים וחיזוקים יתקבלו בברכה🙌
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..