אז עד עכשיו איכשהו הצלחנו להחזיק בבית..לא שלחתי אף אחד למסגרות. היו ימים יותר טובים ימים פחות סה"כ ב"ה הסתדרנו
אבל בשבוע האחרון מרגישה שזה לא אפשרי יותר (גם בעלי חזר אבל הוא נמצא בחדר לבד ככה שלא חוששת) ואני כל היום מנסה להעסיק אותם וכן כבר אין לי ממש כוחות..
ומה שהכי מפריע לי זה שהילדים ממש מתחננים לחזור לגן.. אנחנו גרים ממש ליד הגנים 2 הילדים רואים את החברים שלהם נהנים, משחקים (הם עומדים בחלון וצופים). במיוחד הבת הגדולה שלי, אני מנסה להראות לה סרטונים שהגננת שולחת והבעיה שזה רק גורם לה עוד יותר לרצות ללכת. פעם אחת היא התפרצה בבכי סיפרה שהיא ממש רוצה לחזור ולהיות עם הגננת והחברים (היא מאד חברותית תמיד מאד אהבה ללכת לגן) אמרה שעוד מעט היא תהיה בכיתה א' ואז היא בכלל לא תהיה בגן והיא מאד אוהבת את הגננת ורוצה להיות גם בגן לפני שהוא ייגמר.
בקיצור ממש כואב לי שאני מונעת ממנה. מצד שני אני מאד חוששת לשלוח בגלל שלא יודעים כלום על איך הקורונה משפיעה על ההריון. מה שכן ב"ה סיימתי את השליש הראשון עכשיו אז לכן אני מתחילה לחשוב אולי כן אני צריכה לשחרר מצד שני מאד מאד פוחדת.
חשבתי אולי לשלוח רק את הגדולה (שהיא אולי כן תצליח יותר להיזהר)אבל אז לזה שאחריה יהיה מאד משעמם לבד והוא גם מאד רוצה ללכת גם. כלומר זה לא אופציה..
בקיצור אשמח אם לשמוע דעות מה הייתם עושות/עידודים לשחרר/לא לשחרר...
אז שלחתי היום