אני רוצה להתייחס (שוב) לתרבות ההזויה והבזויה של העולם המערבי והפוסטמודרני היום:
1. כמה כתבות וסרטונים שראיתי היום גרמו לי שוב להציף את העניין הזה שמצליח כל פעם בקלות להרתיח אותי. האירוע הראשון שנגלה לי הוא דבר ישן שמתחדש מידי שנה בקיץ - מחאת המכנסונים. נערה שמגיעה לבית הספר במכנס קצר מידי ונאלצת להשאר בחוץ כי זה נוגד את התקנון. כמובן שמיד עם פרסום הדבר כל ארגוני הנשים הצעקניות יורים חיצים לכל עבר ומאשימים בשוביניזם ובפגיעה בחירות הפרט ואי שוויון בן הגבר לאישה. תפסיקו להסתכל על האישה כאובייקט מיני הן אומרות.
ובכן... זה בדיוק העניין! רק הפוך. אותן נשים שצועקות את זעקת הנערה ההיא ומאשימות בשוביניזם חוטאות באותו הדבר בדיוק! ממש אותן הנשים שחייבות למחות נגד החפצת האישה עושות ממש את זה!
חשבו רגע מעבר לטענות המונפצות (כן, אני יודע שזה קשה ולא בא לכן כי זה מוריד לכן את כל הרייטינג התקשורתי. אבל בכל זאת) ושימו לב לדמגוגיה.
מעבר לתקנון בית הספר שאתן נותנות יד להריסתו ויבוא אליכן כבומרנג שעה שאחת הבנות תשבור אולי איזה חלון או תנהג באלימות והילדה תשלח הביתה על פי התקנון. גם אז תלחמו ככה בתקנון או שתדרשו ממנהלת המוסד לטפל ביד קשה כפי הנהלים? אבל עזבו, העניין הלא פחות חשוב הוא שזה עניין תרבותי.
הבדיחה (הלא מצחיקה) אומרת שבהופעה לקהל הדתי המיועדת לגברים בלבד נדרשו המארגנים להביא גם כמה נשים כי הופעה ללא נשים אינה שוויונית. לאחר שהסכימו להביא כמה אך לא מספיק ואיימו בסגירת השערים ובאי קיום ההופעה העלו את הרעיון שכיוון שהשוטרים הנאורים לא יכולים על פי ראות עיניהם להחליט מיהו גבר ומיהו אישה, יגידו כמה מהגברים שהם נשים ובכך הכל יבוא על מקומו בשלום וההופעה תהיה שוויונית כמו שדרשו.
המתייחסים אל גוף האישה כאובייקט מיני הן דווקא המרבות לצעוק על כך. על השלטים ברחובות, בפרסומות מקוונות ובמענה הטלפוני בחברות כוח אדם... כי דווקא אישה צריך. ובמקרה גם במכנס קצר. אי אפשר להתעלם מכך שגוף האישה שונה מגופה של האישה כמה שתרצו לומר שלא - ככה זה. עובדה. ומעבר לזה, אישה שצנועה בבגדים עושה זאת לא כדי לטשטש את המין הנשי אלא בדיוק להיפך. לשמור אותו זך וקדוש לבעלה בלבד. אז חלאס עם הדמגוגיה הזו.
2. בקבוצת הווטסאפ של החדשות קיבלתי הודעה על כך שאולי תכנס חברת כנסת עם דעות משונות ולא שגרתיות בנוגע לנשים. אילו דעות? אה... "מתנגדת להקלות ללוחמות בצה"ל ותומכת נלהבת בביטול יום האישה שכבר אין צורך בו." למה לא שגרתיות? את לא חושבת כך אז ישר הדעה הזו לא שגרתית? נו באמת... העיקר הפלורליזם המקודש. לי דווקא נראה שסוף סוף מישהי ששמה לב למציאות ומתנגדת לתרבות ההזויה הזו שרק מבליטה את הנשים - ולא בצד הטוב שלהן...

- לקראת נישואין וזוגיות