פורום נסיונות פעילים
בהנהלת: ענבל
מכתב פתיחה
אני נהנה... התחלה של משהו מעניין.המקדש השלישי בדרך

צודק בהחלט...המקדש השלישי בדרך
זו ההתחלה... בעז"ה יהיה געוואלד.המקדש השלישי בדרך

יש לנו את זה בביתחיוךך
![]()
שלשה דבריםנחמיה17
א שלום שלום טוב לשמוע ממך בכלל מתיוג באיזה פורום משועמם.
ב קח גם את הבית בקרן פו ותקרא את הטאו של פו. לא את כולו כי הרוב זה סתם דברים שההופ הזה כתב בשביל כמה גרושים אז שיראו שהספר כאילו עבה.
ג תמיד טוב להגיד "שלשה דברים."
סיפור הנה הרווחת.
חייבים בקורס חובשים החרדי לעשות בסוף כל הפסקה "מצ"ל" זה מין דבר יימחשמויניק כזה בצהל שאומר למפקד כולם כאן ומי שלא כאן גם בסדר או לא בסדר.בד"כ הוא לא אומר כלום אבל המפקדים צהובים עליו דורשים אותו זהב ירוק של מפקדים. לא משנה. בכלופן יש עוד שריטה בפתק הזה שצריך לכתוב להם שצריך לשים שם איזה "משפט" איזה פתגם. עכשיו לשים משנה או פסוק פחות הולך כי המפקדים בקורס חילוניים וזה ממש לא יילך לגניזה. אפי' לא לפח לחם.
קיצור החניך המצטיין בין כל הבטטות-חפשנים שם (להלן אני) כתב את היימחשמויניק הנ''ל לא היה לו יותר מדי מה לכתוב במצ"ל אז כתבתי "רבונו של עולם" כשקבלו תמפקד הוא הסתכל ולא הבין ושאל "אבל זה לא משפט?" אז המצטיין ענה "זה כן אם אומרים אותו אלף פעמים". געוואלד געוואלד!
ב קח גם את הבית בקרן פו ותקרא את הטאו של פו. לא את כולו כי הרוב זה סתם דברים שההופ הזה כתב בשביל כמה גרושים אז שיראו שהספר כאילו עבה.
ג תמיד טוב להגיד "שלשה דברים."
סיפור הנה הרווחת.
חייבים בקורס חובשים החרדי לעשות בסוף כל הפסקה "מצ"ל" זה מין דבר יימחשמויניק כזה בצהל שאומר למפקד כולם כאן ומי שלא כאן גם בסדר או לא בסדר.בד"כ הוא לא אומר כלום אבל המפקדים צהובים עליו דורשים אותו זהב ירוק של מפקדים. לא משנה. בכלופן יש עוד שריטה בפתק הזה שצריך לכתוב להם שצריך לשים שם איזה "משפט" איזה פתגם. עכשיו לשים משנה או פסוק פחות הולך כי המפקדים בקורס חילוניים וזה ממש לא יילך לגניזה. אפי' לא לפח לחם.
קיצור החניך המצטיין בין כל הבטטות-חפשנים שם (להלן אני) כתב את היימחשמויניק הנ''ל לא היה לו יותר מדי מה לכתוב במצ"ל אז כתבתי "רבונו של עולם" כשקבלו תמפקד הוא הסתכל ולא הבין ושאל "אבל זה לא משפט?" אז המצטיין ענה "זה כן אם אומרים אותו אלף פעמים". געוואלד געוואלד!
געוואלד געוואלד!המקדש השלישי בדרךאחרונה
אני מכיר מצ"לים מבני עקיבא (נפרד! נו...) שיש להם קטעים שבא להם להיות כמו צבא.
כבר מור"קים. שיואוו.
לקחתי את זה כבחינת התוועדות. טוב?
..זית שמן ודבשאחרונה
נסיון פעיל.
מראים כאן מה ההפרש בין הטמפ' בגובה 850 מ"ב הצפויה ביום ראשון לבין הטמפ' הממוצעת ליום זה.
..זית שמן ודבש
אולי גשם קל בצפון ובחוף ביום ראשון
נסיון פעילקפיץ
מאוד
קצת מכוער, אבל נתרגל
ועכשיו חזרתי למחשבקפיץ
את החיצים כאן צריך לתקן ואת כל השאר גם קצת
אבל נראה נחמד, ואכן מהיר יותר ופחות מציק
שלוםזית שמן ודבשאחרונה
..זית שמן ודבש
נו באמת, ש"ס מקבלת רק 7 מנדטים? לא אמין.
בליץ החקיקה עולה ביוקר: הקואליציה נופלת ל-48 מנדטים בלבד | סקר מנדטים