אהבה זה מילה מטורפת אולי כמו שאני רוצה לטרוף את העולם כשהיא מאוכלסת בתוכי לטרוף ללמוד לאהוב לחוות להתרגש כמו תינוק לעטוף את כל העולם בחיבוקי גדול כזה של אמא שלא היתה לי ואיזה קסם זה אמא ששומרת כל כך חזק הרבה יותר חזק מאמא שאפשר לחבק כי אמא שאפשר לחבק גם נשברת בלילה ובוכה חזק לתוך עצמה או לתוך הכרית והיא לא באמת יכולה להציל אותך רק להתפלל עליך חזק ולהאמין בך וגם את זה לא כל הילדים עם האמהות החיות מקבלים ואני יש לי אמא מתה שמחבקת אותי כל שניה כי היא רואה אותי כל שניה וגם את כל מה שאני מרגישה אולי היא נפגעה כשכעסתי עליה אבל עדיין חיבקה כל כך חיבקה ויותר מזה אתה יודע מה יותר חשוב מחיבוק יותר חשוב מחיבוק זה השמיכות שמיכות שעוטפות לך את הבורות שאתה נופל לתוכם הם פשוט נעימים יותר ואתה מרגיש שזה בסדר
איך שלמה המלך אמר
גם זה יעבור
הכל יעבור דקה לפני שאתה צריך לפרוץ את עצמך אתה תתרסק בכל הכח לתוך עצמך המכוער לתוך מציאות שקרית והזויה הכל זה כדי לבדוק אותך אההה לבדוק עד כמה אתה באמת רוצה לפרוץ אכן תתעורר
תתעורר
תתאפס על עצמך
כדי שלא תפסיד את זה לא כל יום מקבלים הזדמנות לפרוץ את עצמך לשרוף את החוט שקושר אותך לקרקע ולעוף הי, אתה יכול לעוף
ואהבה מחכה לך ממש כאן ממש ממש מעבר לפינה
רק תאמין שהיא שם
תחבק את עצמך חזק
איך שלמה המלך אמר
גם זה יעבור
הכל יעבור דקה לפני שאתה צריך לפרוץ את עצמך אתה תתרסק בכל הכח לתוך עצמך המכוער לתוך מציאות שקרית והזויה הכל זה כדי לבדוק אותך אההה לבדוק עד כמה אתה באמת רוצה לפרוץ אכן תתעורר
תתעורר
תתאפס על עצמך
כדי שלא תפסיד את זה לא כל יום מקבלים הזדמנות לפרוץ את עצמך לשרוף את החוט שקושר אותך לקרקע ולעוף הי, אתה יכול לעוף
ואהבה מחכה לך ממש כאן ממש ממש מעבר לפינה
רק תאמין שהיא שם
תחבק את עצמך חזק