קושי ביציאה לדייטיםטליה*
היי לכולן
מקווה מאוד שזה מתאים לפה.. אני מעל גיל 20 ושמתי לב שכל פעם כשמנסים להציע לי מישהו שיכול להתאים אני בלחץ מזה,ובגלל שזה באמת מונע ממני לצאת ולהכיר החלטתי לטפל בזה עם מאמנת
אחד הפחדים שצפו זה המשקל שאני נותנת לגבי המראה החיצוני שלי כלפי אחרים,ז"א איך אני נתפסת בעיני בני זוג פוטנצילים..
הקושי העיקרי שלי הוא בגובה-אני 1.50 וככזו אני תמיד נראית פחות לגילי ויש שיאמרו שנראית נערה..
אשמח לקבל ממי שעברה משהו דומה/שהיה לה איזשהיא בעיה עם הגובה שלה והיא הצליחה לפתר את זה..
אשמח לקבל כל טיפ שיכול לעזור לי לפתור את העניין
תודה 💛
לא יודע אם זה עוזר לך, אבל רוצה להרגיעultracrepidam

זה לא כזה מוזר. ידוע שיש טווח גובה, 150 זה בהחלט בטווח הבריא. מכיר מישהו שחיפש מישהי בגובה שלו, והוא לא נמוך בכלל.. אבל באופן עקרוני לא חושב שאנשים נרתעים באופן גורף ממישהי נמוכה

תודה לך טליה*
אני חושב שאת מבינה שאת במקום הנכוןמשה

האתגר הוא אצלך. כשאת תרגישי שאת שווה (ובדרך תפרקי את כל הפחדים שיש לך שם) את תראי איך הכל נהיה הרבה יותר פשוט.

יצא לך לצאת לדייטים כבר?

מקווה ממש כבר להרגיש את זה 😥ברור לי שזה נטו מה שאני חושבתטליה*
ובגלל זה אני משקיעה עכשיו בחיזוק הערכה העצמית שלי וכ'ו
לגבי דייטים-יצא לי לצאת פעמיים בלבד נכון לכרגע
אני לא חושבת שזה קשור לזההפי
לגובה אלא לחוסר הערכה עצמית..
תמיד יהיה משהו שיפריע לך וצריך לעבוד על זה .
צודקת.. זה גם מה שהמאמנת אמרה לי,תודה 🌸טליה*
אני ממליצה לך ללכת לתהליךמקלידה משהו
של סטיילינג רגשי. תחפשי בפייסבוק את ברוריה ברטלר ואת התלמידות שלה.
בגדול זה לעזור לך למצוא בגדים שמחמיאים לך וגם ללמוד לאהוב את עצמך, דרך הבגדים.
איזה רעיון טוב! אחפש אותה בפייס,תודה לך🌸טליה*
אולי יעזורadvfb

תבואי להכי כיף לפגישות. מרגע שאדם מחליט שהוא לא רוצה להמשיך זאת כבר החלטה שלו, אל תנסי להתערב בשיקולים של אחרים למה להיות איתך או למה לא. כדאי לך להתעסק רק בעצמך. מה הדברים שאת מחפשת ורוצה, עבור מי את מוכנה להשקיע וכולי. מה את יכולה לתת בקשר וכולי.

בהצלחה רבה!

נראה שאת תופסת את עצמך בידיים וזה כבר דבר מאוד טוב שלא מובן מאליו.

תודה רבה! טליה*
מעולה שאת מטפלת בזה דרך אימון.היום הוא היום
דברים שאני יכול לייעץ בעניין:

1. תהיי בתהליך אימון בכל הרצינות, תשקיעי ותבקשי משימות נוספות לפי היכולות שלך. אני מניח שיש לך עוד פחדים בחיים אז אפשר לעבוד עליהם גם.

2. אני הרבה יותר גבוה מאשתי וזה לא מפריע לי.

3. ברגע שתצאי עם בחורים, מי שזה יפריע לו גם ככה לא יצא איתך (למרות שלא נראה לי שעל זה פוסלים יותר מדי). ומי שיצא איתך זה סימן שזה לא מפריע לו כל כך. זה היופי בנישואים, לא צריכים להתחתן עם כולם ולהיות טובים בעיני כולם, רק בעיני אנשים מסויימים שמתוכם תמצאי את בן הזוג שלך.

בהצלחה!

תודה רבה! כיף לשמוע 🌼טליה*
היי יקרהקל"ת
עונה לך מחוויה שלי.
אני גם נמוכה ונראית מאד צעירה לגילי עד כדי פער של 10 שנים. אני תמיד משתדלת לקחת את זה ולראות את זה בתור מחמאה. אם כי באמת לפעמים זה מפריע לי ויש לי רגשי נחיתות על זה שאני נראית ילדה. אך בשונה ממך המחשבה הזו אצלי לא נמצאת אצלי בתודעה כשאני באה לדייטים ואין לי כלל רגשי נחיתות מול בחור בקשר למראה שלי.

אני מאמינה שבאמת כמו שאמרו לך פה, זה עבודה עצמית שלך לקבלת עצמך כמו שאת. זה חשוב שאנחנו נעריך את עצמנו ונבוא בביטחון לפני שאנחנו נפגשות.
אם אנחנו לא נדע להעריך את עצמנו איך נצפה שאחרים יעריכו אותנו?
נראה שנקטת בפעולה טובה בלפתוח את הנושא מול מאמנת .. מקווה שהיא באמת תיתן לך טיפים ותעלה לך את הדימוי העצמי כי זה שורש הבעיה..
בהצלחה!
צודקת ב 100% תודה רבה ☄טליה*
ככל שאני קוראת פה יותר תגובות זה רק מראה לי כמה זה אצלי בראש
שאני כביכול אוכלת סרטים על הגובה וכ'ו
וזה באמת נובע נטו מחוסר של הערכה עצמית,ועל זה באמת המאמנת שמה את הדגש..
תודה לך
ממש אבל ממש אבל ממש ממשבינייש פתוח

לא יפריע לאף בחור לצאת עם מישהי שנראית נערה. אני מניח לרובנו ההפך המוחלט הוא הנכון

איזה כיף לשמוע.. תודה רבה,שימחת אותי 🌸טליה*
מאוד שמח לשמוע. בהקדשה אלייךבינייש פתוח

יש לבני אדם נטייה להיות היפר שיפוטים כלפי עצמם, כי הם רגילים לעצמם וכל הזמן חיים את החסרונות שלהם, וסוד ההצלחה הוא לקחת הכל בפרופורציה. הנה מאמר בעניין:

https://www.makorrishon.co.il/nrg/online/55/ART1/923/170.html

האמת שעשית לי פלשבק לאחד הרגעים המאושרים בחיי, בצבא כשסיימתי טירונות והכשרה ועברתי לגדוד, היה מישהו שכל הזמן מציק ומקניט אותי, הייתי בטוח המון זמן שהוא לגמרי צודק ואני בלתי נסבל בכל קנה מידה אפשרי וכולם שונאים אותי ורק הוא מחצין את זה, עד שפעם הוא עשה עלי פוזות מול המחלקה, ובטעות, פליטת פה, אמרתי שאני לא אוהב אותו (הייתי בטוח שעוד רגע כולם יצעקו עלי שהוא לגמרי צודק איך שהוא מתנהג אלי ושאני בלתי נסבל...) ואיך הגיבו כולם? גם אני לא אוהב אותו! גם אני לא אוהב אותו! גם אני לא אוהב אותו! ואחד החיילים בשוק שאל אותי הוא מציק אפילו לך??? אני אראה לו מה זה...

(ורק לאחר מכן אני שם לב שהוא עושה פוזות על כולם וכולם מתרחקים ממנו... ולא אספר כרגע איך הגבתי לו מאז...)

כדאי לכולנו לזכור את הסיפור הזה...הָיוֹ הָיָה

|תוהה ברצינות אם אני היחידי שלא מזיז לו הגובה|מזמור לאל ידי
גם לא משנה לי אם היא תהיה גדולה ממני (בגובה או בגיל)
אני חושב שבמציאות הנוכחית כיום אנשים עושים דרמה משטויות...
לא חושבתקל"ת
שגובה זה שטויות.
אני נגיד 1.50 וכן אפסול בחורים בגובה 1.90+, גם אם הם מקסימים. פשוט אני ארגיש ילדה לידם ולא אישה. זה מאד חשוב שאישה לא תתבייש בבעלה גם מבחינה חזותית.
כן... זה יותר קטע של בנותמזמור לאל ידי
אולי בגלל שאני יחסית גבוה
(תקוע 10 שנים על 1.80)

יש לי חבר יחסית נמוך
שתמיד קצת צחקנו עליו
היום הבחור קצין...
מה זאת אומרת חושבת?? ברור שיש!!!בינייש פתוח
כמוני לדוגמא...
לא הבנתי מה יש?הפי
אני לא בטוחה שזה קשור לגבר דווקאחופשיה לנפשי
לי אישית מפריע מאוד הפרש גדול בגובה וברור לי שהבעיה היא אצלי
גדול=20-25 ס"מ והלאה
🙊-עריכה-חופשיה לנפשי
עבר עריכה על ידי חופשיה לנפשי בתאריך ג' בסיון תש"פ 20:44
גם לי הפריע ההפרש
אני לא מבינה למה כולם מסיקים שהיא חושבת שזה יפריע לבחור שהיא נמוכה
חחחח ואי הרסת אותיהפי
כאילו מבחינת הבחורה שזה מפריע לה?
..הפי
היית רוצה מישהו בגובה שלך?
מעדיפה על פני הפרש של 20 ס"מ+חופשיה לנפשי
אוליהפי
יודעת יכול להיות שזה בגלל שאת שלמה מאוד עם עצמך ?
לפעמים מי שהיה רוצה להיות טיפונת אפילו יותר גבוה אז רוצה זיווג לא בגובה שלו.
דווקא לאחופשיה לנפשי
אני פשוט מרגישה קטנה ליד אנשים שגבוהים ממני מאוד
וזה יכול לגרום שתפסליהפי
מישהו גבוה?
כרגע כלום לא רלוונטיחופשיה לנפשי
ובפעם האחרונה שיצאתי זה מאוד הפריע לי ההפרש, לא יודעת אם אברר על זה בכלל האמת.
כן מענייןהפי
כאילו לפעמים זה מפריע אבל לא תבררי על זה יפה תודה
פתחתי פצלש במיוחד בדבילךבלה999
גם אני בגובה שלך או אפילו קצת פחות (147-149 איפה שהוא שם..) וגם לי זה קשה.
עוד לא התחלתי לצאת לדייטים מסיבות אחרות

לי אישית זה מפריע כי אני נמוכה לעומת חברות..
דווקא לגבי דייטים אני יכולה להרגיע אותך (ואת עצמי) שמי שירצה אותך ירצה אותך עם הגובה, ואם יהיה מי שלא ירצה בגלל הגובה אז חסכת לך דייט מיותר.
יש הרבה נמוכות שנשואות לכאלה שגבוהים מהן ב20 ס''מ..או יותר.
אני התעסקתי בזההפי
גם בהתחלה.. עד שלא התאפקתי ואמרתי לבחור ואי זה לא מפריע לך ? והוא אמר לי מפריע?? ממש לא זה הכי חמוד בעולם.

וגם למדתי שאם את בטוחה בעצמך זה מה שחשוב כי אם את תהיי עסוקה בזה אז תחשבי של אחרים זה מפריע וזה רק בראש לדעתי.. ♥
מטר חמישים זה חמוד!!מבקש אמונה

עצם ההגדרה "חמוד" זה קצת מעליבקל"ת
🤭😜
מה מעליב בהגדרה "חמוד"? הנה י.על הסכימה איתי מבקש אמונה

חמוד זה בנאדם שעושה לך שמח כשאתה רואה אותו... חמוד כזה

לא אבל בדרכ חמוד אומריםקל"ת
לילד, או לכלב🤭
ולמה אומרים לילד?מבקש אמונה
עבר עריכה על ידי מבקש אמונה בתאריך ד' בסיון תש"פ 21:26

כי הוא חמוד

סבבהקל"ת
אז אתה רק מחזק את העובדה שהיא בגדר ילדה ולא נערה..חחח
להרבה גברים לא יפריע בכללענווה1

יש לא מעט בנות בגובה כזה. ודווקא הן מאוד חמודות בדרך כלל. 

עדן בן זקן מטר חמישים. והיא הזמרת הכי מצליחה בישראלבינייש פתוח

למה שתיהיה בעיה במטר חמישים????

תגובה לטליהמבסוט על החיים
הי אני 1.47 ואני פשוט נהנת מזה באמת מרגישה בחורה קטנה וקומפקטית. יש מלא פלוס באורך של חצאיות ושמלות לא צריך תחתיות
וממש ממש לא הפריע לי בחיים הגובה שלי עופי על זה זה עדיף מלהיות שמן מידי גבוה מידי וכו
אני בטוח שאת שמחה מכמות התגובות המעודדות בינייש פתוח
שמחה מאוד מאוד מכל התגובות! תודה רבה לכולם ולכולן!🤗🌸טליה*אחרונה
זה ממש עשה לי טוב על הלב
תודה ענקית 💛
אני גם נחשבת נמוכה לגילי (בסביבות הגובה שלך )נפש חיה.
לדעתי זה לא עניין של מה יחשבו עליי
זה "איך אני מקבלת את עצמי ומוכיחה לעצמי ומעלה את הערך של עצמי בעיני עצמי " ממילא מה שתשדרי אנשים ייקלטו וזה לא משנה אם זה בחורים/משפחה/חברות
ואז הגובה בכלל לא משחק תפקיד.
לנשואים ששכחו. מה אומרים על כל העניין הזה?ארץזיתשמןודבש

ממגדלי השנהב

מבטיחים לנו שרק שם את עצמנו נאהב

מהארמונות המפוארים והמתנשאים

אשר שייכים רק לנשואים

טיפים לנו הם מחלקים

שבלעדיהם בטוח נישאר רווקים

"תפסיקי להיות בררנית" מלמעלה צועקים

על המדרגות המפותלות מנסה לטפס

דייט ועוד דייט, כבר קשה להתאפס

הלב המסכן שאף פעם לא מוותר

כבר טיפה מתחיל להישבר

"האם אתם זוכרים את התקופה הקשה?"

אני צועקת אליהם מזיעה מקומת המדרגה

"אל תוותרי" אני לוחשת לעצמי בכוחות אחרונים

את תגיעי לפסגה וזה לא יקח שנים

תזכרי אני לוחשת לעצמי

"שאגיע לפסגה לא אשקע בחלומי"

את תשימי מעלית על האדמה

תעזרי לאותם הרווקים במלחמה!

מה אתה רוצה ממנו? הוא לא אמר שהנשואים אחראים עליו.יהודי שואף לטוב
הוא בסך הכל העיר על כך שהוא מקבל לפעמים הערות מנשואים, שאינן מתחשבות/רגישות מספיק, והוא מרגיש שהם שכחו איך זה להיות רווק ואת תלאות החיפוש.
לא מצליח להפסיק ליפול...מפחד מאוד!

מתוסכל ממש... לא מצליח להפסיק ליפול.

מרגיש שיש מגנט שמושך אותי בכח לרע...

מצד שני, בפנים אני לא רואה איש רע אלא בןאדם רגיש שמחפש רק טיפת אהבה..

קיצור, מרגיש רעעעע מאוד עם עצמי..

מה עושים??????

נמאס לי כבר ליפול!!

ונמאס לי יותר מזה שאין לי שליטה על עצמי!!!

נ.ב. בסוד: הפחד הכי גדול שלי זה שאני לא יודע לאיפה אני עוד אגיע.. אולי לא אשלוט בעצמי ויקרו דברים לא טובים חס ושלום.

אבל עזבו, ההתמודדות שלי היא בעיקר עם הכלב שבי ששב כל הזמן על קיאו... לא יכול יותר!!!!

היי אחי❤️פתית שלג

מכיר את הספר ועמך כולם צדיקים? אני ממליץ עליו מאוד. הוא מלמד הסתכלות אחרת על כל ענייני הנפילות.

הנטיה להלל כל רגע של נפילה כאילו הוא עיקר הסיפור פה- זאת מלכודת! מלכודת שגורמת להיות כלוא יותר חזק בדמיונות של היצר הרע. ויותר מזה- היצר הרע יכול לגרום לך לחשוב שזה עיקר מי שאתה.

יש בך מלא כוחות אדירים שצריך לתת להם הרבה יותר מקום בחיים שלך, דרך המון עשייה חיובית, ויעדים גדולים בקדושה.

אשריך💪

לכל־אחד יש מגנט שמושך אותו לרע,חתול זמניאחרונה

כאילו, זה כל הרעיון של בריאת האדם והעולם. אם זה לא היה ככה, היה זה מדאיג.

מזכיר לי סיפור: בחור ובחורה עמדו להתחתן ונכנסו לקבל את ברכתו ועצתו של הרב. אמר להם, עצה טובה לשלום בית, כאשר הבעל חוזר מהכולל והיה לו יום גרוע, לפני שייכנס הביתה יהפוך את הכובע, ככה האישה תדע שעבר עליו יום גרוע ולא "תתנפל" עליו ישר כשהוא מגיע אלא תתייחס אליו בעדינות. והפוך, אם לאישה היה יום קשה, שתהפוך את המטפחת (לא עובד עם פאה נכרית) וככה כשהבעל נכנס יידע מיד שהיא עצובה ולא יתחיל להקשות עליה קושיות מיותרות אלא גם ינחם אותה. טוב יפה, התחתנו בשעה טובה, אחרי כמה ימים חוזר הבעל עם כובע הפוך, האישה רואה מיד מכינה לו כוס תה שב תנוח תירגע קח את הזמן יופי. אחרי כמה ימים, הבעל חוזר רואה את האישה עם מטפחת, אומר לה וואי שבי תנוחי תשתי תה בינתיים מה את צריכה אני אעזור לך.

אחרי כמה ימים, חוזר הבעל, דואג לשים כובע הפוך, אלא שכשהוא פותח את הדלת, גם היא עם מטפחת הפוכה. על מקרה כזה הרב עוד לא דיבר! טוב, אובדי עצות החליטו ללכת לרב לשאול אותו. דופקים בדלת והוא פותח להם עם כובע הפוך לראשו...

///

בקיצור זאת עובדת החיים.

אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מדבר על ניסיונות בתחום הידוע אבל הדברים תקפים פחות או יותר לכל דבר שתרצה.

ברמה המעשית (כי אם יש משהו שיצה"ר לא אוהב, זה מעשים, לעומת דיבורים):

– להחליף לטלפון מוגן ברגע זה, יש דגמים טובים, לא יקר בכלל, כל האפלקציות שתרצה

– להתקין סינון אם לא קיים (לא מבין גדול בסוגים)

– לצאת הרבה מהבית

– ללמוד הרבה תורה בין בשיעורים בין בעצמך זה מהדברים היחידים שעושים את ההבדל

– להרחיב קצת את מעגל החברים ברגע שאתה מרגיש שאתה עם אנשים ויש לך תמיכה זה מוסיף

– אם כבר נופלים ידועים דברי חז"ל "אמר רבי אלעאי הזקן: אם רואה אדם שיצרו מתגבר עליו, ילך למקום שאין מכירין אותו, וילבש שחורים ויתכסה שחורים ויעשה כמו שלבו חפץ, ואל יחלל שם שמים בפרהסיא." אפשר לנפול חזק ואפשר לנפול פחות חזק. במקום לאמץ תחושה של הותרה הרצועה להבין שאפילו בתוך החטא עצמו יש מנעד עצום ונידונים על כל רגע ורגע הן לחיוב והן לשלילה ("האם יכולת לפחות לצמצם?"). ולא די שיש צד זכות במניעת נפילה יותר גרועה (חוץ מזה שמראה בעצמו שאינו חפץ בעבירה) אלא אף אם רק דוחה מעט את הנפילה אף בזה יש צד זכות.

– "כשהביאו בפני רבנו [חידושי הרי"ם מגור] ספרים בהם עצות נגד תחבולות היצר נענה ואמר: ליצר ערימות של עצות נגד העצות הללו, גם לו סגולות ועצות נגד עצות בני־אדם." בקיצור עושים מה שיכולים וה' יעזור

ברמה הרעיונית:

– קלישאה אבל אל תתן לנפילות להגדיר אותך. אם כבר הזכרנו את חידושי הרי"ם, "אמר השכחה טובה מאוד כי אלמלא לא נבראה השכחה היה אדם זוכר תמיד עכל עבירות שעשה ולא היה יכול להחזיק מעמד לכן העבירה הידועה גורמת לשכחה כדאיתא בספרים הקדושים".

– הזכרנו את "ילבש שחורים ויתעטף שחורים". לפי ראשונים רבים, אין זאת עצה איך לבצע את העבירה, אלא איך אדם יכול להתגבר על יצרו. ולכאורה, קשים דברי הגמרא שנייה לאחר מכן, "הא דמצי כייף ליה ליצריה, הא דלא מצי כייף ליה"? אם בסוף הוא לא עובר עבירה, אז מה זה משנה אם הוא ילבש שחורים? ולמה הותר לו ללבשם רק אם הוא לא מצליח לכפות את יצרו?

שאלה נוספת: "א"ר לוי בר חמא אמר ר"ש בן לקיש לעולם ירגיז אדם יצר טוב על יצר הרע שנא' רגזו ואל תחטאו. אם נצחו מוטב ואם לאו יעסוק בתורה שנאמר אמרו בלבבכם אם נצחו מוטב ואם לאו יקרא קריאת שמע שנאמר על משכבכם אם נצחו מוטב ואם לאו יזכור לו יום המיתה שנאמר ודומו סלה."

=> אם משמע שהולכים מהנשק הקל לתותחים הכבדים, למה לא להתחיל מראש ביום המיתה? תשובה שראיתי, כי זה מעציב, הקב"ה לא רוצה שנהיה עצובים ונתעסק בדברים מעציבים. אותה תשובה לגבי לבישת שחורים. לכן, אל תרגיל לראות את עצמך בעין רעה ושיפוטית אין בזה שום תועלת.

התייאשתי מלעקובזיויק
אחרי השרשורפלצת של @Lavender

בלתי קריא בעליל מהפל'

גם פה חחזיויק
מה אתם מעריכים?intuscrepidam

בהמשך לשרשור הארוך של הגברת לבנדר, ואחרי מחשבות במהלך השבת, אשמח לשמוע איזה תכונות/ התנהגויות אתם מעריכים? אפשר בכל סוג קשר, זוגי, חברי, משפחתי וכו'.

אשמח להתייחסות משני כיוונים, האם זו הערכה חיובית, דהיינו אתם מעריכים את מי שיש לו את אותה תכונה. או הערכה נצרכת, דהיינו אתם לא מעריכים את מי שחסר אותה.

@Lavender @advfb @זיויק @ארץ השוקולד

אכפתיות, מחויבות (בזוגיות), יוזמה לאורך זמןמרגול

הכוונה ביוזמה- החברים המהממים האלו שמתקשרים או מציעים להיפגש באופן יחסית תדיר. יש לי חברה שיש לה רשימה וכל שישי עושה סבב, כמה שמספיקה, וממשיכה בשישי הבא מאיפה שהפסיקה.

זה לא רק קומץ החברות הכי טובות (למרות שגם זה משמח)

אני מעריך מאוד אנשים עם "צ'יל"חתול זמניאחרונה

שלוקחים דברים בקלילות. שאם משהו התחרבש, אז OK אופס לא נורא. מאוד קשה לי עם אנשים בלי התכונה הזאת.

שליטה עצמית, נימוס גם must.

אופק רחב בונוס גדול.

טוב חיפשתי מלא זמן והתייאשתי חחחלא יודעתת
שלחו פה פעם מספר של הרב חיים קורץ..מישהו יכול בבקשה לשלוח שוב?
שלחתי בפרטי קיבלת?קעלעברימבאר
כן תודה רבה!!לא יודעתת
מומלץזיויק
מה דעתך אפשר בפרטיהמצפה לישועה
אתה ממליץ? היו לך הצעות קשורות?
שמעתי על הצלחות שלוזיויקאחרונה
להעלות סטנדרטים או להתפשר?Lavender

בתור בחורה שיוצאת לדייטים, אני שמה לב שבאמת מפריע לי מראה חיצוני של רוב הבחורים. 

ואיכשהו אני פוסלת את רובם בגלל המראה החיצוני, מצד אחד יש את המשפחה שמייעצת לי לתת צ'אנס ולראות אולי בדייט עצמו לא יפריע לי המראה,

מהצד השני החברות מייעצות לי "תסתכלי במראה ותעלי סטנדרטים"

ואני עצמי לא יודעת מה להחליט, כי אין לי בעיה לחכות בשביל הבחור המושלם, אבל מהצד השני לא רוצה לפספס את הרכבת ולהגיע לגיל מבוגר...

(ולא, אני לא מחפשת את הדוגמן האולטימטיבי, אבל כן בחור שנראה סבבה)

מה אומרים?...

זה באמת דבר מאוד אישיelico

אני לא אשכח שלפני שנים רבות אני וחברי הטוב דיברנו לנו בשפת סתרים על איכות היופי של הבחורות שאנחנו רואים ברחוב.

כן כן, שני דוסים מדברים על בחורות לפני כולםם באמצע הרחוב, רק בשפת סתרים.

מסתבר שהחבר הטוב שלי פשוט אוהב בנות אחרות מאשר אני, הכוונה גם במראה וגם באופי.

אצלי באמת חשוב הפנים, אבל, יש כמה דברים שחיצונית מאוד מפריעים לי.

יצא לי לאחרונה לפגוש מישהי שאוהבת בשר(בלי קשר לזוגיות) והיא לא קטנה במיוחד, אחרי שפגשתי אותה פעמיים ראיתי שדווקא היא אחלה בחורה, אבל, יש רק בעיה אחת, היא מבוגרת ממני מידי...

ועוד, פנתה אלי גברת שבתור גרוש + מחפשת אחד, אבל, לי יש פאות וזקן.

תהיתי: למה היא פונה אלי כאשר היא יודעת מראש שיש לי זקן ופאות כאשר היא לא בקטע של פאות?

זאת אומרת, אני יכול להתפשר על הזקן, אבל, לא על הפאות.

וגם, את מכירה את ה"אקדמאי" ?

אז זהו, שאני לא....

אבל יש לך מושג למה? כי הדיקן אמר לי שחבל על הזמן והכסף שלי על אוניברסיטה, לעבודה שאני עובד כל הלומדים באקדמיה רוצים להגיע

ואם אפשר ומותר לשאול:

לפספס את הרכבת? למה בת כמה את?

דייט ראשון בחיים, חייב קצת עזרה, בעיקר בנות...נו, ההוא מהזה

האמת אני בכלל לא בטוח אם הפורומים פה עדיין פעילים😂

אבל ככה, ביום שני הבעל"ט דייט ראשון בחיים ואני חייב טיפה עזרה

לא מצפה שתגידו לי בדיוק מה לעשות, בסוף העניין הוא להיות אני, אבל קצת...

אז ככה, הרבה אמרו לי ללבוש בגדים שהם 'אני' ושנוחים לי, בדר"כ אני הולך עם חולצות גלופה, אז בגלל שזה חול המועד חולצת לבנה של הישיבה זה סבבה?

מיקום - בפנים? בחוץ? מקום מבודד? עם עוד אנשים?

וטלפון יום אחרי? זה דבר שעדיין עושים?

אה, ולצערי אני נטול רכב, לחכות איתה אח''כ לאוטובוס?

תודה מראש לכולם!!

שלא לדבר על הפרס הגדול!כינור יהודי

התקדמות לקראת הקמת בית! (איתה או עם מישהי אחרת בעז"ה)

עוד מכה ועוד מכהגרי

עוד סירוב ועוד התעלמות עוד היעלמות ועוד "גוסטינג".

"מִכַּף רֶגֶל וְעַד רֹאשׁ אֵין בּוֹ מְתֹם פֶּצַע וְחַבּוּרָה וּמַכָּה טְרִיָּה"

יפה מאוד זיויקשפלות רוח
נכון כנ"ל שתי גרושות התחילו איתי מוצשאדם פרו+

ונעלמו, חברה בדיוק התקשרה והציעה. בלה בלה.

אין מה לעשות יש אנשים שמקשים

מורידים את הרמה בשביל כולם.

אין נאמנות.

מסוגלות להתכתב ולדבר ולהתלהב בערב.

בבוקר והנה היא נעלמה.

אם זה ינחם אותךהמצפה לישועה

אני לא לפני הרבה זמן הייתי כל כך תמים שלא הכרתי את זה דיברתי עם מישהי(וזה היה דרך מישהו שהכיר ביננו)וקבענו שלחתי לה הודעה והיא לא ענתה..

אני בלי ווטסאפ וכו' אז ממש לא הבנתי חשבתי שהפל' לא עובד אולי היא לא קוראת הודעות סמס...

התקשרתי גם לא ענתה חשבתי הפל' שלי הלך...

ואז גיליתי שיש שם לדבר  הזה מאז כבר היו עוד כמה דברים דומים...

:')חתול זמני

הייתה לי פעם שהתפניתי לבית חולים בפתאומיות בלי טלפון ולבסוף הייתי יותר מחודש בלי טלפון איני יודע כמה שיחות שלא נענו

מה הבעיה של אנשיםאני:)))))אחרונה

לומר פשוט שלא מתאים?

אולי יעניין אותך