אני נאלץ לעזוב את הפורום מתוך חרדה, פחד, מועקה וצערפשוט אני..
גם עלי מישהו עלהמופאסה
כנראה מישהו שהכיר את הסיפור שלך נחשף לדברים שכתבת.
אתה אדם רגיש מאוד מאוד אבל אין לך במה להתבייש
אתה אחד האנשים האמיצים והגדולים שיש.
חבוב יקר.יהודה224
אתה אדם אמיץ וחכם תמשיך ואל תשים על אף אחד בעולם.
בדיוקJASMIN
בדיוק. מציע לאמץ את החתימה שליאלעד
הייייהודה224
תתפצל"שנפשי תערוג
קריפי 😱די שרוט
למה קריפי?נפשי תערוג
כי אולי זיהית אותי?די שרוט
חום דבשנפשי תערוג
סגול בהירכוחה של מילה
שניכם טועים. פיו. זה אפרסק שובב ואישונים אדומים בגלל עישוניםדי שרוט
במה זה יעזור?פשוט אני..
מי שזיהה אותי, יזהה אותי גם בפעם הבאה.
אלא אם כן לא אכתוב דברים אישיים, ואז אין מבחינתי טעם בכלל לכתוב בפורום.
אויש איזה באסה שאתה מרגיש ככהדי שרוט
האמת אני מבין אותך. לך תדע לאן כל החשיפה הזאת תוביל.
נהנה לקרוא אותך גם כשלא תמיד אני מסכים. מקווה שבכל זאת תישאר.
וואן ליבי איתךמישהו כל שהוא
תתפלצש אנחנו אוהבים אותך פה ואתה מוסיף פה הרבה
נוראאכלה נאה
לא עשית שום דבר רע לאף אחד. ואתה לא חיחב דין וחשבון לאף חצוף.
האמת. גם אם יכירו אותי לא אכפת לי.
אבל כל אחד ו רגשות שלו.
אויש. כואב הלב.כוחה של מילה
גם אני עליתי על מישהיבדויה123
זה באמת קשה, בן אדם חוצפן
אני חושב שאם את עולה על מישהו כן רצוי לספר לובוריס
מאה אחוזNever say never
ואיייייייייייייייייייי לא פשוטטט...ה' אלוקינו
המון בהצלחה בדרך !!!!!!
וואי מלחיץנועה גבריאל
כן. במיוחד כששמים את השם פרטי ומשפחה כניקדי שרוט
זה לא מלחיץ. זה הגיוני מאוד לזהות מישהו שמכירים טוביעל מהדרום
בטח אם כותבים לא רק דברים כלליים על עצמך.
אם מישהו שמכיר אותי במציאות קורא בפורומים- אין שום סיכוי שלא יזהה אותי (השם, אזור מגורים, ילדים ועיסוק בחיים).
תמיד תקחו בחשבון שמישהו עלול לזהות אתכם.
וואי... איזה לא נעים....נתנאל וייס
מקווה שלא יעלו עלי... :-/
סתם, לא מזלזל, זה באמת מלחיץ ולא נעים...
באסה. תפצלש אחיאושפיזין מהירח
הסיפור שלך מדהים עם הרבה אור לעולםיהודה224
מלא היה לך על מה להסתתר אבל אין!!!
"ארור מכה רעהו בסתר"אין עתיד
ולך אני רוצה להגיד, לא גנבת שום דבר, התמודדת בחיים בהצלחה, ואתה מדהים שאתה עוזר לאנשים עם הניסיון שלך, ממעשים טובים לא מפסידים!
אלוקים בוחן כליות ולב וכל אחד יקבל את שמגיע לו.
הייתי מציע לך לפתוח פצל"ש ולהשאיר את הניק הקודם רק למסרים אישיים כדי שעדיין תהיה פלטפורמה לאנשים הרוצים את עזרתך.
ד"א יש מצב שהכותב הגיע אליך מצד אישתך?
היה נשמע מדבריו שהוא כביכול דואג לה.
והוא צריך לדעת פרט או שתיים כדי לקשר.
בכל מקרה לך עם גו זקוף, אתה אדם טוב.
עלי ספציפית הוציאו שמועות רעות בבחרותי,
עברתי אמנם משבר אך התגברתי והמשכתי חזקה יותר,
לעומת זאת האשה שאחראית לזה עדיין מחכה לילד (לצערי, אני סלחתי לה)
יש לך אשה מהממת, אתה מאושר בחיים, אל תתן לזה להשפיע עליך
על זה נאמר 'ימותו הקנאים'.
ממש לא רע. מה עדיף- שהוא יחשוב שלא מזהים אותו?יעל מהדרום
כל אחד צריך לקחת בחשבון שעלולים לזהות אותו.
ואם הייתי חושבת שאני אנונימית (אני יודעת שלא), הייתי רוצה לדעת שזיהו אותי.
(וזכותו של מי שכתב לו לא להזדהות. אבל יפה ש"הזהיר" אותו).
עכשיו ראיתי שהוא כנראה דיבר עליו עם אנשים אחריםיעל מהדרום
אם זה נכון, זה באמת לא משהו שיפה לעשות.
אבל לא בטוח שזה נכון. אולי הוא התכוון על עצמו שהוא מכיר אותו (והתנסח בכלליות).
דבר ראשון הוא יכל לענות לשאלות שלואין עתיד
וחוץ מזה כן הוא צריך להזדהות,
וכמובן שלא לרוץ ולדבר עם אחרים.
כמו כן הוא יכל לחסוך ממנו את הפרט הנ"ל.
כל ההודעה שלו נוטפת רוע, שמחה לאיד, וסדיסטיות.
אני לא רואה רוע בהודעה שלויעל מהדרום
ולא כולם חיים פה 24/7. יכול להיות שהוא יענה לו בהמשך.
רוע צרוף!!אין עתיד
ואף אדם בעולם לא היה זורק פצצה על השני ו"שוכח מזה לשבוע"
הוא נהנה לראות אותו מתפרפר
הוא סדיסט ורשע!
ושלא יבלבל על כוונות טובות, אם כוונתו היתה טובה הוא היה עושה את זה בדרך שונה לגמרי!
לפחות שיהיה כנה עם עצמו,
חולה על כל הצבועים המתחסדים שנהנים לתקן את העולם.
ועכשיו כוס מיםאלעד
אני רגועה מאוד.אין עתיד
אז בא תן לי לאמר לך משהו,
אני עברתי את זה.
ואני יודעת איזה צער ואיזה בושה יש לבן אדם הזה.
אני יודעת מה זה ללכת ברחוב ולהשפיל את המבט כי אתה לא יודע איזה דברים מזעזעים ההוא מולך חושב עליך,
(במקרה שלי דברים לא נכונים)
אני יודעת מה זה לא לישון לילות ומה זה שהראש שלך מתפוצץ ממחשבות על כך שאתה הנושא הכי חם בשולחן שבת.
במקרה שלי הבינו בסוף שזה טעות ואף אחד לא בא לבקש סליחה!
אז אני שמחה מאוד בשביל 'פשוט אני' שזה נגמר בטוב והוא יודע מי הפרצוף מאחורי ההודעה.
ואם לתגובות החריפות שלי יש חלק בזה
אני עשיתי את שלי.
ולך הייתי מציעה למחוק את המשפט הנ"ל מהארסנל
אתה אף פעם לא יכול לדעת מה עובר על בנ"א,
ובמקרה שלך ניכר שזה גם לא מעניין אותך
אז שב ואל תעשה עדיף.
אז לא. ממש לא.כדאי הוא
לימוד הזכות שלי הוא שאת עוברת חוויות קשות וזה יוצא בפורום,
והשם המיואש של הניק שלך יוכיח, בין השאר.
לא יודע למה הגבתי לך, אולי יעזור אי פעם למישהו.
שבוע טוב והרבה שמחה.
א. מצער ולא נעים....ד.
ב. כמעט חשבתי שזה איזשהו "עוקץ"... כמו שיש כאלה ששולחים בדוא"ל לכל מיני אנשים, בלי שהם כמובן באמת מכירים, ומנסים לסחוט. בד"כ מחו"ל. לפעמים אפילו מהדוא"ל של עצמם, כדי להראות שכביכול חדרו למחשב שלו... (המשטרה פרסמה משהו כזה - ובמקרה כזה קל מאד לבדוק עם "העתק-הדבק" לגוגל. רואים שאותה הודעה נכתבה כבר להרבה אנשים. באותו נוסח..).
מכל מקום, כנראה כאן זה לא כך. האדם מכיר את שם אשתך. ואולי פשוט רצה למנוע ממך אי נעימויות. אם כי - ביחוד אם לא ראה לנכון להתייחס לבקשותיך - האם יתכן שכתבת פעם את שמך ושם אשתך באיזשהו מקום, ומישהו חמד לצון?..
ג. מוכרח לומר, שצורת הכתיבה שלו לא ראויה בעליל, יתכן שבשוגג. היה יכול להסתפק במשפט הראשון, עם שמך ועם האמירה שזיהה אותך, ושמא יש עוד שמכירים. וכך לחסוך ממך את הצער.
ד. אם האדם אמיתי - וממילא רצה מתוך הגינות לומר שמכירים אותך - אז יש להניח שלא "מדברים עליך" - ואתה יכול להירגע. אם אכן מכיר אותך, אז אולי מכיר גם כאלה ששניכם מכירים, ואומר לך שגם הם כאן. הרי לא אמר שגם הם זיהו אותך. אולי בא להסב שימת ליבך, שהוא קלט במי מדובר, ושתדע שיש כאן עוד אנשים שמכירים אותך וממילא עלולים באיזשהו שלב לזהות.
ה. אני ממש מבין את הצער שהיה לך. את זה שנדדה שנתך בגלל זה. מציע לך, להסיח את הדעת מהענין לגמרי.
כלל לא נכונה ההנחה שלך ש"הוא כנראה כבר דיבר על זה עם עוד אנשים".. למה לחשוב כך? אדם שמעיר מתוך הוגנות - אם זה הכיוון - אינו מדבר על כך עם עוד אנשים, אלא מעיר ברגע שעולה על זה, דווקא כדי למנוע דיבורים של אחרים..
ו. בכללי, לא רק לך. כדאי לכל מי שכותב באינטרנט "אנונימי" (או בכינוי כלשהו), להביא בחשבון שאולי פעם מישהו יזהה במי מדובר. ולעשות חשבון של רווח מול הפסד, לפי שיקוליו ומצבו. מה מכריע את מה.
לא שהכרחי שיקרה כך - אבל יתכן.
כמובן, שזה לא נותן שמץ "היתר" בכהו-זה, לבריות, לנסות "לנחש" מי שלא מעונין שידעו מי הוא - בוודאי אם עוסק בענייניו האישיים - קל וחומר בן בנו של קל וחומר לא לדבר/להתכתב על כך עם אחרים. זו עבירה פשוטה דאורייתא, רכילות, לשה"ר לפעמים, וכו'.
אפשר לראות בספר שמירת הלשון, על ה"שכר" של ה"תענוג" המפוקפק והירוד הזה. גם שהיצר הרע, כמקובל, מוצא כל מיני "היתרים" לכך..
לסיום - רק חזק ואמץ! בשום אופן אל תפחד...
[ועדיין - אינני בטוח במאה אחוז, שלא מישהו ש"לא מרוצה ממך", עלה איכשהו על שמך ושם אשתך - וניסה להבהיל אותך, הלי שמכיר באמת כלל....]
זה נשמע שמי שכתב לךאני123
זה באמת לא פייר שהוא לא מזדהה
אבל קראתי שוב את מה שהוא כתב לך.
זה נשמע שהוא כן ואמיתי איתך והוא באמת שמח בשמחתך
אני במקומך פותחת ניק חדש
מעצבן ממש שהוא לא מזדההmiki052
מה העיניין לומר שמזהה אותך בלי להזדהות??
רשעות!
וואו, ה' יציל.. כמה מילים על עין טובהכדאי הוא
עניתי לשאלות שלו.
כמו ש@יעל מהדרום הבינה, אף אחד לא ריכל עליו,
ודאי לא בשמו, לפחות לא מולי.
(אודה ואתוודה שבמשך שנים בדיונים על נושאים מסוימים הסיפור שלו הוזכר בעילום שם ופרטים,
אבל זה ככה מאז שאני מודע לסיפור).
אני שמח על הטוב שהוא מפיץ, שמח על הטוב שלו,
יש בי אפס שמחה לאיד או כל מיני תכונות שייחסו לי,
ונטו איכפתיות לפרטיות של אדם שאיכפת לי ממנו.
אח יקר, תמשיך להוסיף טוב!
אני בעדך וממש לא נגדך,
ובטח לא מרכל עליך, ח"ו.
שנזכה להיות כאיש אחד בלב אחד,
בימים שכנראה מסוגלים לכך מאז ומעולם..
ממש סרט מתח פה...............ה' אלוקינו
מקווה בשבילו שהוא נירגע......
מזל שהגבת פה עוד שניה היו תולים אותך בכיכר הפורוםדי שרוט
היום אני מאמין לך שחשבת לטובה. אבל...פשוט אני..
א. יכולת לכתוב לי "אני חושב שאני יודע מי אתה, כדאי שתשים לב כשאתה כותב דברים אישיים כי יכול להיות שיש פה אנשים שיכולים להבין מהסיפור שלך את זהותך...".
אבל במקום זה פנית אלי בשמי הפרטי, ודחפת בכוח גם את השם של אשתי, תוך כדי שאתה עצמך בחרת להישאר אנונימי אפילו כלפיי. "הרואה ואינו נראה", זה שיודע עלי הכל אבל אין לי מושג מי הוא, ועכשיו אני מלא במחשבות כלפי חברים שלי מהעבר ומהווה ומתחיל לסמן "חשודים", וכבר שלחתי הודעות לאנשים מסוימים כדי לברר אם זה הם (אולי גם אתה קיבלת ממני הודעה בוואצאפ אבל הכחשת כמו כל השאר? לעולם לא אדע, כנראה).
ב. מדבריך היה נראה שאתה *יודע* על כך שיש עוד אנשים שמכירים אותי ("יש פה כאלה שמכירים אותך"), ואם אתה יודע - סימן שדיברת איתם על זה. והתחושה שיש כאלה שמדברים עלי, ומקשרים בשיחות שלהם בין שמי לבין הניק הזה, הלחיצה אותי מאוד.
ג. איך יכולת לזהות שזה אני? כי יצאתי מהארון בעבר, כמובן. אנשים שהכירו אותי לפני החתונה (בישיבה, בצבא, בתנועת הנוער) ידעו שאני הומו. אבל מאז החתונה (יותר נכון כמה חודשים לפני שהתחלתי לצאת עם אשתי), אני כבר לא מספר על זה באופן גלוי. נקרע בין הצורך להסתיר כדי להגן על אשתי ועל הילדים שלי (אשתי כבר סבלה מספיק מכך שכולם יודעים. בלילה של הוורט, אחרי שהודענו לכל החברים על אירוסינו, היא התחילה לקבל שיחות טלפון מאנשים טובים, חלקם גלויים וחלקם ביקשו לשמור על אנונימיות (אהממ אהממ), והם הזהירו אותה שלא תעז להתחתן אתי. כולם היו עם כוונות טובות וטהורות, אבל בגללם הרבה שמחה לא הייתה לאשתי בליל הוורט), לבין הצורך לספר למי שצריך על הסיפור שלי (הרי בכל מקום ארגוני הלהט"ב אומרים ש"אין אף אחד שהשתנה, ואם יש - למה לא רואים אותו? למה לא שומעים עליו?").
וכבר זכיתי בעז"ה ללוות כמה וכמה בחורים בצעדיהם הראשונים בעולם הזה של התקווה להתחתן, זכיתי לארח בביתי לשבת שלמה בחור הומו בתהליך שינוי, כולל שיחות פתוחות על הנושא הזה אתי ועם אשתי (אחרי שהילדים נרדמו...), וגם כאן בפורום פנו אלי בחורים באופן פרטי סביב הנושא הזה בדיוק.
אתה גרמת לי לערעור בכך שערבבת בין העולמות. מצד אחד אתה מן הסתם מכיר אותי מעברי הרחוק, אז הייתי מחוץ לארון. מצב שני ציינת את השם של אשתי, כלומר אתה מכיר גם את עולמי החדש, ואני לא מוכן בשום פנים שהיא תיפגע פעם נוספת בגלל העבר שלי.
כמו שכתבתי בסעיף א', יכולת (ואתה עדיין יכול אך לצערי מסרב) לעשות בדיוק את אותו הדבר, בצורה אחרת לגמרי, ולהקל עלי מאוד.
דוגמה לשיחה אחת מיני רבותפשוט אני..
מה אישתך אומרת על זה? או שהיא לא יודעת?ה' אלוקינו
וואו זה נשמע קשה ומטלטלאמא וגם
אולי הבחור המזהה יכול לפחות לרמוז מאיפה מכיר אותך גם אם לא להזדהות ממש ככה שתחשוד רק בחלק

הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות.אין עתיד
אם אתה כזה צדיק כמו שאתה טוען יכולת לחשוב על אלף ואחת וריאציות להודעה עדינה ומתחשבת.
אם יש לך לב ואתה דואג לו באמת תזדהה בפניו!
הוא לא צריך ללכת ברחוב אכול סרטים 'זה יודע וזה לא...'
לא יכולה לסבול את אלה שמרעים ומציקים במסווה של הצתדקות וכוונות טובות.
אין יותר צביעות מזו!
ראשית, חשוב שהבהרת.ד.
דבר שני, אכן היתה טעות.
הן בכתיבה "יש פה כאלו שמכירים אותך". הן בהזכרת שם אשתו.
כאשר כותבים ש"יש שמכירים", האדם עלול להתחיל "להריץ סרטים".. הוא יודע על עוד, כמה?., הם יודעים זה מזה?..
ובוודאי תזכורת שם אשתו, ולו ש"לך ואשתך", גורם לתחושת חדירה לפרטיות.
אלא מה? מי שכותב, עלול לא להיות מודע לכך. סה"כ רוצה להזהיר שיביא בחשבון שאינו לגמרי אנונימי כאן.
אז עיקר הלקח הוא להבא. בדברים שעלולים לפי הסברא לגרום אי נוחות גדולה עד חרדה למי שאליו הם מכוונים - כדי להיזהר יותר באופן הכתיבה.
הודעה נוטפת צביעות והתחסדותאין עתיד
תודהכדאי הוא
בשמחהאין עתיד
וחוזר בתשובה בפני אלוקים, אתה רשע גמור.
אתה יודע מה זה שיהודי בגללך לא ישן ולא אוכל
ומצטער צער שאתה לא יכול להבין בכלל,
הבנ"א בגללך שבוע! שבוע שהחיים שלו לא חיים, ואתה הולך אוכל ושותה ונהנה מהקטע שדפקת לו.
לא יכולת להתחבר כדי לענות לו?
היית צריך לחכות שהוא יפתח על זה שרשור ולקרוא יומיים את כל התגובות כדי שיתחיל להכנס לך למח שאתה רוצח יהודי בחיים?!
לא מקנאה בגיהנום שלך,
תתחיל להתפלל מעכשיו.
^^^^ בדיוקלב אוהב
כל הכבוד לך בנאדם!נגמרו לי השמות
שלמרות שלא רצית, הזדהית כי ראית כמה כאב היה לו.
אתה אדם גדול, ישר כוחך!
אני רואה כאן דבר מאד מענין...ד.
חושבני שכדאי לשים לב אליו, ולאו דווקא בגלל הנושא הספציפי הזה שכנראה הסתיים ב"הפי אנד":
עד כמה, הצורה שאנחנו נקרא הודעה - תלוי באיך ניגש מראש אליה.
למשל, בנידון זה, ברור שיש כאלה שקראו בתחילה את הודעתו באופן אחד - ואחרי שראו מה הבהיר וגם שכבר התכתבו בפרטי, ראו אותה מחדש אחרת...
אני, לדוגמה, ניסיתי מראש לקרוא בשתי אופציות:
האחת, מה שאני מכיר מבעלֵי "עוקץ" בעולם, ששולחים הודעות סימולטאניות להמוני אנשים, כאילו הם כותבים אליהם אישית, כאילו מכירים פרטים.. וזה בדיוק, כביכול, סגנון מקביל: כביכול איכפת לו ממך, ורק "מזהיר" (שם זה בד"כ נסיון סחיטה כספית), ו"משחק" באדם ע"י כביכול "דרישת טובתו".. אבל אם לא תשלם.... דברים כאלה, כבר גרמו ל"ע אסונות בעולם, מרוב חרדה, כי אנשים לא קלטו שזה הבל הבלים.
המבט השני הוא, קריאה של דברים של אדם שפשוט רוצה להזהיר לשמור על אנונימיות. כותב "יש כאלה שמכירים", כי זה לעיתים יותר נוח מאשר "אני מכיר" (לא שם לב שלשני זה גורם ההיפך..) - או שבכלל מתכוון שיודע שיש כאן מכירים, אבל לא שיודע שזיהו אותו. אדרבה, רוצה למנוע את זה. מזכיר את שם אשתו, ששמח ש"טוב להם" ומתכוון באמת, כי מכיר את ה"סיפור" מזמן. אבל באופן אחר זה יכול להיתפס מממש כהתנשאות, "שמח שטוב לכם"....
הקיצור, ממש תלוי במבט היסודי על ההודעה.
כאן לפי מה שנראה, זה אכן האופן השני.
לכן, כעת כבר ראוי לדון לכף זכות - ולהפיק לקחים להבא, אך דברים עלולים להיתפס אצל הזולת..
אפשר לנסות לעקם את ההודעה לכאן ולכאןאין עתיד
אך אין שום דרך לעוות את העובדה שהנ"ל זרק פצצה ונעלם לשבוע.
ולכן אני לא מקבלת את נסיון ההסבר שלו,
במעשהו זה חתם את הגולל על התנהגותו הבזויה.
אני מסכים לגמרי, שאם חלילה היה רואה את התגובהד.
שהלה כתב לו - ופשוט "נעלם", זה היה דבר מזעזע בכל קנה מידה.
לא עקבתי במדויק אחרי סדר הזמנים, אבל ממה שהבנתי, הוא לא היה מודע לתחושה של מי שקיבל - ולא ראה את הודעתו.
ממה שאני הבנתי - תוך פחות מיום, כבר ראה והגיב לו אישית.
(מה שהוזכר "שבוע" בהודעת הפתיחה, לפי מה שהבנתי, היה על הזמן של עליית הניק החדש לערוץ לא על הזמן שכתב לו. שם להבנתי זה הפרש של פחות מיום בין הכתיבה למענה)
...לב אוהב
נערך
כל הכבוד.אלעד
שמח שהטענה התבדתה
תודה לכל התומכים כאן ובהודעות פרטיותפשוט אני..
שימחתם אותי מאוד, ועזרתם לי להתגבר על מה שעבר עלי מאז שלשום בלילה.
תודה על המילים החמות, אני אסיר תודה. באמת.
סוף טוב הרוב טובפשוט אני..
הבחור הזדהה בפני, הוא באמת בחור טוב שאני מעריך על סף המעריץ!
הוא ידע לקשר ביני לבין הניק רק בגלל שאני עצמי סיפרתי לו על הכל לפני כך וכך שנים (עוד לפני השינוי), כשהיינו חברים טובים.
ההודעה שהוא כתב נוסחה בצורה לא חכמה במיוחד, הוא מאוד מצטער על כך, והאמת והשלום אהבו.
איזה כייף לשמוע. עכשיו אתה יכול לישון בשקטLola_123
יופי, ב"ה.. קראתי עכשיו.. שמחה לשמוע שהכל בא על מקומו בשלוםלב אוהב
יופי. ב"ה.. יישר כחכם.ד.
נפלא! ב"ה.אלעד
איזו הודעה משמחת! וב"ה שתוכל להוסיף פה עצות ותובנותארלט
מטובך וחוכמתך. ונשמע שאותו בחור היה מעדיף לא להזדהות בגלל המבוכה שבמצב אך כשקלט עד כמה הלחיץ אותך- הוא הזדהה והתנצל- אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה..
אמא וגםאחרונה
סוף טוב הכל טוב indeed
נגמרו לי השמות
כותבת לך גם פה, איזה כיף שהכל הסתדר לטובה ב"ה. וחיזוק |תמיכה|
אתה אכן נתת ונותן ועוד תיתן רבות לאנשים (מהפורום ובכלל), ואת זה אף אחד לא יכול לקחת ממך.
אלרגיות למזון אצל ילדים - מה קורה בגינת משחקיםאריק מהדרום
כשאין צורך לערוך אז אין צורך לערוךאריק מהדרוםאחרונה
נופש לטיפול זוגי ורגשי משולבכי אני אני
למה ללכת עקום .העני ממעש
למה עקום? לא מסתירים את הרצון לנצל מימון שזכאיםפ.א.
אליו לטובת יציאה לחופשה משפחתית
בדיוק כמו הכנסים השנתיים של לשכת רואי חשבון ולשכת עורכי הדין באילת, ועוד גופים מרכזיים במשק - נופש שנתי משפחתי, שממומן בחלקו כהוצאה מוכרת של השתלמות מקצועית מוכרת למס.
לא עקום..כי אני אני
אם כך אז חוזר ביהעני ממעשאחרונה
המלצות לצימרחושבת בקופסא
מקווה שזה מתאים לשאול פה ויהיו מספיק תשובות.
יכול להיות שעדיף לשאול בהו"ל.
אנחנו רוצים לצאת לצימר זוגי מהתקציב שנשאר לנו מהמילואים וכנראה נוסיף קצת.
מחפשים צימר חדר אחד לזוג, עם ברכה פרטית (באמת פרטית, שלא רואים אותנו ואנחנו לא רואים אחרים)
עם ארוחת בוקר יהיה נחמד אבל לא חובה.
תקציב של סביבות 1,000 שקל לילה, (נחמד אם יהיה בפחות) שני לילות בסוף אוגוסט כנראה (אני מקווה שלא יהיה עמוס או יקר מידי בזמן הזה, אין לנו כל כך אפשרות אחרת)
אזור בארץ: לא ירושלים או המרכז ממש, ולא צפון רחוק ודרום רחוק. אולי בשולי המרכז?
אנחנו מתניידים באוטובוסים.
עדיפות אם יש אטרקציות, מסלולים ודברים מעניינים לעשות באזור שאפשר להגיע אליהם באוטובוס.
אשמח לעזרה כי ממש לא מבינה בזה.
מומלץ ממש ממשכנפי נשרים
צימר במחסיה, עלה לנו 1000 לסופש
כל המתחם מגודר ורק שלכם יש בריכה וגקוזי פרטיים ומטבחון נוח.
אפשר להוסיף 200 ולהישאר גם מוצש עד ראשון בבוקר
תודה רבהחושבת בקופסא
אפשר להגיע בתחב"צ?
מחיפוש מהיר ראיתי שיש לפחות 4-5 צימרים ביישוב הזה. התכוונת למשהו ספציפי?
אשמח לעוד תגובות
עוקבתרוני 1234
לא מאוד בקי, אבל ברחבי יו"ש יש המוןהסטורי
(לא הייתי שם, רק ראיתי פרסומים)
נראה לי פחות הכיווןחושבת בקופסא
אנחנו כנראה יותר מידי עירוניים בשביל זה, אין ברכה פרטית, וגם לא נראה שיש אופציות מה לעשות באזור מסביב.
אבל תודה, אשמח לעוד תגובות.
ממליצה בחום על צימרים נוף החאן בכפר אוריהנגמרו לי השמות
הנה הקישור: נוף החאן, צימר בכפר אוריה | Weekend
היינו אומנם עם שלושת הילדים ולא רק זוג, אבל גם לזוג זה שווה בהחלט לדעתי.
אני זוכרת שהמחיר היה נמוך יחסית למקומות אחרים ויכול להיות שדווקא כן יתקרב לתקציב (לא יודעת לגבי אוגוסט).
הבעלים של הצימר מקסימים.
יש שם בריכה שווה שפרטית בשעות מסוימות שאתם שם (בעל הצימר מסביר הכל כאשר מגיעים. בגדול כאשר זוג או משפחה רוצים להיות בבריכה ויש במתחם עוד זוגות אחרים אז או מחלקים מראש שעות ואז יש לכם שעות רק שלכם.
או נכנסים בלי לקבוע כאשר פנוי ואז סוגרים את הדלת של הבריכה עם הווילון וכך זה סימן לאחרים שתפוס ולא נכנסים
)
יש גם ג'קוזי גדול בנוסף. גם בחלק מהצימרים בפנים וגם ליד הבריכה עם מפתח ודלת וכנ"ל כאשר זה מתחלק לזמנים שהם רק שלכם).
זה באיזור צרעה ואשתאול, נוף מדהים, הרבה מסלולים. יש גם סניף איקאה קרוב אם שייך 
ומרכז של חנויות אוכל וכו' באיזור (לא בכפר אוריה עצמו אבל קרוב).
לא יודעת לגבי תחב"צ.
אנחנו נהנינו מאוד וממליצה
תהנו המון
איזה כיף ❤️
שמעתי על צימר הראל בשבי דרוםפצלושון
700 ללילה
נראה מאד יפה
טוב, אז וויתרנו על הבריכהחושבת בקופסאאחרונה
כרגע מחפשים צימר באזור באר שבע או דימונה בלי בריכה, במחיר של עד 1,200 לשני לילות.
(גילינו שאפשר להזמין ברכה פרטית בנפרד מהצימר באזור. זה חוסך המון כסף)
אשמח להמלצות בכיוון.
מישהי חייבת לי כסף ולא נעים לי להזכיר להפשוט אני..
יש עוד הטבה לניצול בעניין זיכוי מס רווחי הוןזמירות
בטופס 1301, בנספח שממלאים על השקעות בשוק ההון לפי טפסי 867, יש אפשרות לסמן שההכנסה היא מרכוש שהיה בבעלותך שנה לפני הנישואין - וזה כולל מניות או תיק השקעות.
ואז לייחס לבן הזוג חישוב בנפרד או לבת הזוג חישוב בנפרד על הרווחים בשוק ההון.
כך שאם מי מבני הזוג נכנס לנישואים עם הון מסויים, ואפשר להוכיח את מקור ההון, אם פקיד השומה יבקש הוכחות - אפשר לנצל הטבת מס זו בפקודת מס הכנסה.
מישהו מבין טוב בליסינג?חזקה בעורף
אנחנו מתניידים בשני רכבים. בעלי מקבל מהעבודה רכב+דלקן של 7 מקומות, שלרוב נמצא אצלו. ויש לנו רכב פרטי שלנו (5 מקומות שלרוב נמצא אצלי) עד עכשיו הרכב הפרטי שלנו היו רכבים זולים ודי מתפרקים, לא כ"כ השקענו ברכב כי הוא שימוש בעיקר אותי לעבודה (ממש קרוב לבית) ובהקפצות של הילדים (שוב, לרוב נסיעות ממש קצרות)
עכשיו ב"ה כבר תקופה שהרכב 7 מקומות לא מספיק לנו❤️ אז הרכב הפרטי הופך להיות גם להרבה נסיעות (לשבתות ולטיולים) הרכב הנוכחי כבר מתפרק וכבר תקופה שאנחנו מחפשים רכב ממש טוב שיחזיק מעמד לאורך זמן. הקצבנו עד 50,000 אבל לא מוצאים משהו שמספק אותנו מבחינת הנתונים של הרכב😬
התחלנו קצת להתלבט אולי כדאי לנו להשקיע בליסינג. מצד אחד מרגיש לי קצת כמו לזרוק כל חודש כסף לפח. מצד שני, נותן לנו שקט נפשי עם הרכב (קצת זקוקים לזה)
אבל בסופו של דבר, לא באמת מבינים בליסינג עד הסוף…
נשמח לשמוע איך זה עובד. יתרונות וחסרונות.
למה צריך להתייחס כשרוצים להתחיל? על מה לשים דגש? מאמינה שאנשי מכירות של הליסינג יידעו ל"סובב" אותנו טוב, כדי להרוויח, אז רוצים לבוא כמה שיותר מוכנים מראש.
תודה לעוזרים🙏🏻
לא בדיוק מה ששאלתפשוט אני..
אבל אני מכיר אדם שהקים עסק למציאת רכבים יד 2, לפי תקציב וצרכים. הוא בעצמו מחפש את הרכב, בודק אותו, עושה משא ומתן עבורך על המחיר וכו'.
נעזרתי בו כבר פעמיים, וזה אחרי שהגעתי אליו דרך אח שלי שרכש דרכו. השירות עולה 3,300 ש''ח.
לדעתי, רק על מציאת תקלות שבאף מכון מורשה לא בודקים, הוא לגמרי שווה את המחיר. במיוחד אם אתם כמוני לא מבינים ברכבים .. והוא גם מילואימניק אז בכלל כיף.
אני לא מכיר אותו אישית ואין לי שום אינטרס...
גם אנחנו נעזרנו במישהו כזהבארץ אהבתי
לנו זה עלה 2000 אם אני זוכרת נכון (אבל היה לפני כמה שנים, אולי העלה את המחיר מאז).
ממליץ גם על ארי ויילר1223334444
זה בדיוק הבנאדם 🤩פשוט אני..
גם אני ממליץ עליו, בחום רבדוד100
הוא נותן שירות בכל רחבי הארץ?רוני 1234
תודה! נחשוב גם על זה.חזקה בעורף
נשמע שזה לא נכון לכם ליסינגזיויק
תודה על התגובה. יכול לפרט למה?חזקה בעורף
כי הרצון שלכם זה ברכב טובזיויק
ליסינג אף פעם לא יהיה משתלם לאדם הפרטינפשי תערוג
עלות של ליסנג פרטי הבסיסי יהיה כ2000 שח לחודש בהתחייבות ל3 שנים.
עם סכום כסף כניסה ויציאה
כך שתשלמו כמעט 60-70% מערך של רכב חדש
אבל בסוף התקופה לא תשארו עם רכב
בליסנג תפעולי זה יעלה כמעט פי 2 כל חודש
כן, חברות הליסינג תמיד מצחיקות אותיפשוט אני..
נו בטח עליכם, רק שאני צריך לשלם פי 2 מירידת הערך בשביל שזה יהיה עליכם...
ליסינג זה דרך בעיקר לקנות את ההתחמקות מה"דרעק"משה
לכן עכשיו הלוביסטים של הליסינג נלחמים בתוכנית של מירי רכב (לא שגיאת כתיב) להפחית את כמות הטסטים למכוניות יחסית חדשות מפעם בשנה לפעם בשנתיים. בסוף ה"לחם והחלב" שלהם זה אנשים ששונאי תחזוקה של מכונית.
אולי ישתלם לכם רק להשכיר רכב לטיולים ושבתותרוני 1234אחרונה
חיבוקחדווית
יש לי חברה סופר סופר קרובה,
חברת נפש כמו שאומרים..עברנו הכללל ביחד..
ברגיל היינו מתחבקות חיבוק ארוך (יכול להיות כמה דקות) מלא משמעות ,צורה לבטא את האהבה ואת הקשר העמוק ומשמעותי, מתוך אהבה נקיה.
עכשיו אני מתחתנת עם הבחור שלי.
ואני לא יודעת מה לעשות.
האם זה סבבה שאני ככה מתחבקת איתה באמת מתוך אהבה כנה ואמיתי? האם זה משהו שאוכל לעשות גם אחרי החתונה. הרי למרות שיש לי את האיש שלי אני עדיין רוצה את החיבוק דווקה שלה, כמו שאני עדיין רוצה תחיבוק של אמא
מה אתם אומרים על זה
פשוט לעדכן את האיש שלי ואז זה סבבה??
מה אתם ממליצים, הכל זה יכול פשוט להמשך כרגיל?
וגם בכללי איך מנהלים חברות כלכך קרובה אחרי החתונה
משהו לא מסתדרפשוט אני..
לפני שבוע העלית פוסט על כך שחברה טובה שלך מתחתנת, ולך זה קשה כי את עדיין רווקה.
ועכשיו תוך מספר ימים את כבר מתחתנת בעצמך...?
היא לא כתבה שהיא מתחתנתזיויק
''עכשיו אני מתחתנת''פשוט אני..
בדיוק מה שאני חשבתימשה
שאלה טובהמחפש אהבה
ואלה יפה שאתם עוקבים ושמים לבחדווית
תכלס השאלה הקודמת היתה לחברה שלי שרצתה לשאול... (חסום לה משום מה)
אם לא היית מתייחסת לזה כעניין זה לא היה חייב להיותפתית שלג
אבל אם באמת את מתייחסת לזה כמשהו גדול שיכול להשפיע על הזוגיות שלך- אז כנראה זה באמת עניין שצריך לפתור. קודם מול עצמך, ואח"כ מולו.
בגדול בעיה בהגדרה זה לאSevenאחרונה
הרי זה לא אסור..
אבל כן נשמע לי מוזר שאת זקוקה לחיבוק ארוך מחברה כדי להרגיש את האהבה המיוחדת והנקייה בינכן...
בד"כ נשים מבטאות רגש באמפתיה בלהכיל אחת את השניה פחות יצא לי לחבק חברה שעות ברגיל (לא מדברת על מקרה קיצון נניח שמישהי מאבדת אדם יקר ואז נותנים לה חיבוק ארוך אלא כהרגל בינכן של חיבוקים ארוכים)
כן נשמע לי יותר נכון לשמור כאלה דברים לבעלך ובהמשך לילדים...בהצלחה
מכירים את די סיטי במישור אדומים?ברגוע
האם יש שם חנויות במחירים טובים?
מחפשים בעיקר ספה ומיטת ילדים, אולי גם שולחן אוכל ותנורים
הייתי שם לפני שנה, זה היה בעיקר בית קברות לעסקיםפשוט אני..
אבל במג'יק קאס העברנו הרבה שעות מאוד מהנות
תודהברגוע
ואולם שמחות של ארועים חרדייםמשה
זה חור עולם. חוץ מברכב אין דרך להגיע לשם וגם אין סיבה.
אם אתם מהאיזורנפשי תערוג
שווה אולי לקפוץ
לנסוע ספיישל אני חושב שבירושלים יהיה יותר מבחר ובמנעד מחירים גדול יותר
תודה, יש לך המלצה על חנות מסויימת בירושלים?ברגוע
לא.נפשי תערוגאחרונה
אבל לפני שרצים לחנויות
90% מהחנויות ממציגות את הדברים שלהם באינטרנט
מציע לעשות את השוואת המחירים באינטרנט ורק אחרי שנסגרים על משהו ספציפי לנסוע לראות אותו פיזית
מודעות לאתגרים בקדושת הזוגיות במרחב הזוגימחפש אהבה
נראה לי שהשאלה מורכבת משתי חלקים, אחד מופנה לגברים שבינינו ואחד לנשים:
לגברים: האם אתם משתפים את האישה שלכם באתגרים שאתם חווים מול נשים אחרות?...
לנשים: האם אתם מעוניינות שהבעל שלכם ישתף אתכם בנושא הזה? שיהיה פתוח עד הסוף?
האם קרה לכם שהוא שיתף אותכם, ומה היתה תגובתכם [המודעת והלא מודעת..]?
לא בדיוק אבל בערךפשוט אני..
אני משתף בצורה קיצונית.
זה העלה את הזוגיות שלנו עשרות מונים למעלה,
פתר הרבה מאוד בעיות שהיו לנו (בעיקר לי),
ושחרר הרבה מתח וחרדה.
גם אצלנו יש שיח פתוח בתחום הזהנעמי28
אבל זה הגיע עם השנים, לא חושבת שהיינו בנויים לזה בשנים הראשונות.
צריך ביטחון עמוק אחד בשני ובמקום שלנו, חוסר שיפוטיות וקבלה, לא רק בתחום הזה.
צריך המון נפרדות והבנה שלא כל מעשה שהשני עושה קשור אלי.