קצת יומרני טיפים לכולן כאשר כל אחד ואחת מאיתנו שונה לחלוטין, ואני בטוח שעל כל סעיף שאכתוב, יש המון גברים שזה לא נכון לגביהם אבל בכ"ז אנסה.
א. אם גבר מספר לכן על משהו שמפריע לו/ קשה לו לפעמים הוא לא מצליח להסביר את עצמו, וזה לא רע כמו שזה נשמע. תנסו להבין באמת. לרוב זה גם יותר פשוט ממה שזה נשמע, אנחנו לא מאוד מסובכים.
לדוגמה: פעם ישבתי עם חבר וכמה ידידות, במהלך השיחה הוא דיבר על חברה שלו ואמר משהו כמו'אני רוצה להמשיך לשלם עליה, אבל נמאס לי כל פעם מחדש שזה כאילו כלום', הבנות ממש לא הבינו אותו, והוא ממש ניסה להסביר ללא הצלחה. הוא בסהכ רצה שהיא תעריך את המחוות שלו, זה כל מה שהיה חסר לו.
גברים לרוב לא אוהבים, ולא תמיד יודעים, לדבר על רגשות, חלקם בהחלט ידעו להגיד מה מרגישים ואנשים כנים גם ישתפו בשמחה, אבל יש הבדל לדעתי בין זה, לבין להבין מה גורם להם להרגיש כך. כך גם נוצר מצב שיש המוני פוסטים של בנות על איך כדאי שגבר יתנהל בדייטים, שנכתבו מתוך רצון אמיתי לעזור. אך לא זוכר שתקלתי פעם אחת בפוסט של גבר עבור נשים איך להתנהל, ואני לא מדבר על זריקת אחריות או/ו פריקת עצבים. זו גם הסיבה שהחלטתי להרים את הכפפה.
ב. תנו לנו לעזור לכן. זה מחמיא לנו שאנחנו אוספים אתכן עם הרכב שלנו, כשאנחנו עוזרים לכן עם תקלה במחשב, או שאנחנו באים להחליף לכו מנורה בדירה. זה כיף ורומנטי אז רק תבקשו, או לפחות תנו לנו לדעת שאתן צריכות כדי שנוכל להציע.
ג. יש גברים שמעדיפים להיות אלה שמשלמים בדייטים, או לפחות בדייטים הראשונים, יש גברים שלא מעוניים בכך. בדיוק כמו שיש בנות שרוצות שישלמו עליהן ויש בנות שלא. בכל אופן, אני מניח שאף אחת נורמאלית לא רוצה שבחור ישלם עליה רק מחוסר נוחות. תציעו לשלם, ומהיכרות שלי גם אלו שרוצים לשלם מעריכים זאת.
ד. אלו שלא רוצים לשלם, לא תמיד עושים את זה מקמצנות (אני חושב שברוב המקרים), דווקא קמצנים ינסו להסתיר זאת על ידי כך שישלמו בדייטים הראשונים. הסיבות הן לרוב רצון להדדיות בקשר, חוסר רצון להיקשר רגשית לפני שמתחיל קשר רציני וכו', כמובן שזה בהחלט יכול להעיד על חוסר התאמה שלא קשורה לקמצנות.
ה. תשלחו לנו הודעות סתם ככה, כשאנחנו אלו שמתחילים שיחה תמיד, זה לא נעים ומרגיש שאנחנו קצת מעיקים. וגם כמו שאני מניח שכיף לכן לקבל הודעה באמצע היום, גם לנו זה כיף (ואני לא מדבר על 'הי אשמח שנדבר, מתי אתה יכול?'😑)
ו. מחמאות, אנחנו הרבה פעמים לא נראה את זה, במיוחד בחורים סגורים שלא מביעים הרבה רגש, אנחנו עפים על זה. כיף לשמוע את זה.
ז. בהמשך לב, ג, וה, תעריכו את ההשקעה שלנו. זה כיף לראות שהנתינה שלנו לא מובנת מאילה, והצד השני רואה את זה.
ח. אנחנו לא מבינים רמזים, וגם אם כן, לא כדאי לבנות על זה. המון פעמים אנחנו בתחושה מוזרה של חוסר הבנה מה אתן רוצות, ומנסים לנחש. זה לא עובד (ואנחנו צריכים ללמוד לשאול, זו עבודת המידות שלנו).
ט. אחנו לא רומזים, אם אנחנו אומרים בפירוש, כנראה שאחנו מתכוונים לזה, עדיין לא נתקלתי בגבר שאמר משהו אחד והתכוון למשהו אחר.
י. כולנו, גם גברים וגם נשים רוצים שיכילו אותנו, לבוא אלנו בהאשמות כנראה יפגע ויהיה לנו קשה לקבל את זה, לכן להגיד לבחור 'איך אתה לא מתעניין בי ולא שואל אם אני צמאה' כנראה יסגור בחורים מסויימים. מצד שני משפט כמו 'אתה יודע? זה ממש היה משמח אותי אם היית מתעניין בי אם אני צמאה, זה נותן לי תחושה שאני חשובה לך' סביר להניח שיעזור הרבה יותר, זה מדליק לנו את הכפתור בסעיף ב
(כתבתי את זה עכשיו.
בשל השעה, יכול להיות המון שגיאות וכו' תרגישו חופשי לתקן)