היום נפל דבר בישראל: הוועדה למינוי דיינים עברה מידי הליכוד לידי שר הדתות ממפלגת ש"ס.
עכשיו בואו... זה לא שאביגדור ליברמן עצר לנו את כל תקציבי הישיבות. נכון.... אבל זה מפלגת ש"ס שמדרדרת אותנו, את הציונות הדתית לתהום. רק בשנה האחרונה היינו עדים למקרה עצוב ומכעיס מאד של זלזול בתלמיד חכם עצום ועניו - הרב אריה שטרן, הרב הראשי של ירושלים עד לא מזמן. מילא לא הוארכה כהונתו כי הוא לא ש"סניק, אלא נעלו את משרדו ולא נתנו לו להכנס, ייבשו אותו וזלזלו בו.
זה המוטו! לא ש"ס - לא קיים.
זה לא נגמר.
הרב אהרן כ"ץ שהחליף את מו"ר הרב יעקב אריאל ברמת גן ועבד בהתנדבות מלאה ובמסירות אין קץ, הודח אפשר לומר באכזריות לפתע והוחלף ברב אחר. נחשו מה? נכון, צדקתם. רב ש"סניק.
לא ש"ס - לא קיים.
עכשיו, באה איילת שקד ובא בצלאל סמוטריץ שאני באמת מאד מעריך את שניהם ואני חושב שעושים עבודה נפלאה, וצועקים על דוכן הכנסת שאילו היו מצביעים להם כמות גדולה יותר ונותנים להם את המנדט הם היו יכולים לעצור את זה.
האמנם? איילת אמרה בנאומה שלה הערב שגם אם היו להם 15 מנדטים ולש"ס 5 הם לא היו מקבלים את ראשות הועדה. למה? כי ש"ס לא היו מסכימים. נכון!
זה בדיוק העניין... אני לא הצבעתי לימינה. הצבעתי ליהדות התורה. יקומו עליי עכשיו כולם ויגידו שהנה, "בגללך ועוד כאלה שכמותך הגענו למצב הזה ואתה עוד צועק".
לא, לא. "גם אם היה לנו 15 מנדטים ולש"ס 5 מנדטים זה לא היה קורה". כן, זו איילת שקד שאמרה את זה.
מסקנה? אולי כדאי שהמפלגה המתיימרת להיות מפלגת הציונות הדתית באמת תעשה זאת? חשבון נפש, ניקוי אורוות משמעותי מאנשים שלא מייצגים את הערכים שלנו. תתאחדו, תנו לציבור לבחור את הרשימה בפריימריס וקדימה לעבודה. עד אז - אופוזיציה זה אולי מקום יפה... משפיע? לא ממש...
- לקראת נישואין וזוגיות