עברו ב"ה שבועיים מאז הגרידה ואני צריכה להגיע לבדיקה שמן הסתם אני מניחה שהיא תהיה פנימית..
כרגע אני אצל המשפחה ואין לי אפשרות ללכת לרופאה שלי אז הייתי מגיעה לרופא שיש פה אצל הוריי שאני מכירה אותו די הרבה זמן והוא ממש נחמד, הבעיה היא שמבחינה הלכתית יש בעיה לעשות אצלו בדיקה פנימית.. אז התקשרתי למרפאה לשאול את המזכירה אם יש אפשרות שרופאה תעשה לי את הבדיקה הפנימית.. זה נשמע לה די תמוהה היא לא הבינה מה אני רוצה ממנה ואמרה שבעיקרון אני אצלו והיא לא יודעת אם יש אופציה כזו אבל אני יכולה להתקשר בימים שהוא נמצא והיא תשאל אותו.. עכשיו לא נעים לי הסיטואציה שכיאלו עד עכשיו עשיתי אצלו בדיקות ואני באמת מעדיפה אותו כי הוא באמת נחמד ומאיר פנים אבל הקטע של הבדיקה הפנימית לא מתאימה לי... מה אני עושה??
קובעת תור לרופאה אחרת למרות שאני נמצאת אצלו והוא יודע מה היה איתי עוד לפני שהפסיק הדופק?? ואז חוזרת עליו..
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..