ונכנסתי כדי להגיד, שגם אנחנו היינו ככה.
הריון ראשון, חודשיים אחרי החתונה. לומדים להכיר אחד את השני, הכל חדש, ובנוסף לזה- הריון.
ומריבות בלי סוף, ומשלימים, ואז שוב מריבה. הייתי יודעת שכל יום שישי כמעט אנחנו רבים, אז הייתי כבר מתכוננת.
והיו תקופות טובות, כן? אבל המריבות היו שוברות אותי. אחרי הלידה זה התחזק, כמעט כל ריב נגמר באולי נתגרש.
עד שהחלטתי שדי ואני לא רוצה את זה יותר. אז הלכתי לאימון אישי, והלכנו ביחד לאיזשהו ייעוץ זוגי. והחלטנו שאין יותר איום בגירושין, אנחנו כאן ביחד. ונכון, זה היה קשה. ואני יודעת להגיד שהרבה מהמריבות נובעות מאיזשהו קושי ספציפי שיש לי. אז עשיתי עבודה עם עצמי, ואני עדיין עובדת על עצמי. (וגם בעלי כמובן).
אבל היום המצב הרבה הרבה יותר טוב, ממריבה כל שבוע, עברנו למריבה פעם בכמה חודשים. זה מדהים!
ועדיין יש לנו המון עבודה, ויש דברים לא מושלמים, ויש תקופות יותר טובות ויש תקופות פחות טובות.
אבל ההסתכלות אחרת לגמרי, אנחנו ביחד, אנחנו אוהבים, ואנחנו עובדים קשה בשביל שיהיה לנו טוב ביחד. ואם נפלנו, אנחנו גם נקום.
יצא לי קצת חשוף, ואני לא יודעת מה בדיוק המקרה שלך. אבל זה בשביל להגיד שזוגיות זו עבודה קשה! וזה בסדר גמור שלא הכל הולך חלק, והרבה פעמים השינוי מגיע דווקא מעבודה אישית, ולא זוגית. נסי אולי לשים את האצבע על נקודה ספציפית שחוזרת על עצמה.
המון המון בהצלחה!!