הצלחתי להקלט אחרי חצי שנה של ניסיונות. ביום שלישי הייתי באולטרסאונד שבו היה שק ועובר ללא דופק, שבוע 7 ועובר שנשאר בשבוע 6, באותו יום הלכתי לבית החולים שערי צדק שבירושלים לעשות הפלה. נתנו חי 4 כדורי ציטוטק לנרתיק. יומיים אחרי ביום חמישי הלכתי לביקורת וכלום לא יצא, הכניסו לי עוד 4 כדורי ציטוטק לנרתיק. עד היום, יום שבת לא הרגשתי כאב או דימום, רק חולשה כללית של הגוף וקצת בחילות. אמרו לי להגיע רק בעוד שבוע כלומר ביום חמישי ושבמילא אין גרידות ביום אחר אלא אם כן אני מקרה דחוף ולדברי בית החולים אני לא מקרה דחוף
מישהי עברה משהו דומה ויכולה להמליץ לי מה לעשות??
האם אני יכולה לעבור בית חולים למרות שיש לי תיק אשפוז פתוח? איך זה עובד? מה יקרה עכשיו?? רק רוצה שהכל יצא ממני ולהתחיל מההתחלה.
לירושלמיות שבינינו מישהי יודעת איך זה עובד בשערי צדק לגבי עזיבה עם תיק אשפוז פתוח ? המלצה על בית חולים אחר שמבצע גרידה לפני יום חמישי ??
ובכללי מה ההליך של הגרידה? מה יעשו לי? מה התופעות לוואי??
תודה רבה לכל העונות !!!
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..