הי הופ טרללהאהבה.
זקנים שיכורים זה תופעת טבע מדהימה ואם הם אתיופים במיוחד. תאר לך מה זה לבהות כל יום בזקנים רוסיים אתיופיים שיכורים במקום בשקיעה בים. זה מטורף. תמיד יוצאים להם הגיגים של אללה איסטור. בכללי אללה איסטור זה מדהים, כאילו אתה אשכרה מתפעל ממשו בעולם הזה, זה מדהים, משו גורם לנפש שלך לעלות או לרדת.
אנשים סובלים זה לא טוב. אנשים סובלים שצועקים אל תצילו אותי זה ממש לא טוב, זה אפילו ממש אללה איסטור.
עכשיו מה אני יעשה, אני לא אלוקים. אני לא יכולה להציל אותך ואני לא יכולה לא להציל אותך, כי אז את תמותי. ואם תמותי כי אני לא הצלתי אותך יוצא שהרגתי אותך, הבנת, וזה אללה איסטור. הבנת.
אני לא אוהבת להרוג אנשים. חיים.
בקיצר, יש אנשים שהמהות שלהם שיכורה, יש להם מלא נפש בכלום מקום, והנפש שלהם מתחננת לפרוץ ואין להם כלים לאכסן אותה בינתים, הם רוצים להוציא אותה להפסקה אבל אין שום כלי, מה שקורה שהיא פשוט בורחת, היא בורחת להם כל הזמן. ואז הם אנשים עם נשמה לפעמים, ולםעמים הם סתמים כלים שבורים וריקים.
ובכלל רק באתי אליך להגיד לך שאני ממש מתפעלת מהתודות שעולות לי, אני מוקסמת מזה, אתה מבין. אני יכולה לאכול, ואפילו טעים לי והכל מתעכל ואני אפילו לא שמה לב. ואני עובדת והשרירים עובדים והלב עובד ואני מרגישה טוב. זה אשכרה הודיה. אני מרגישה טוב. אתה קולט.
בקיצר, אל תקדיש לי יותר שירים באמצע הרחוב, זה מביך אותי.
אללה יסטוראלפאחורס.

אני מתה עליך

חח תודה נשמה שליאהבה.אחרונה
אולי בימים הקרובים-המלקושזית שמן ודבשאחרונה
למישהו יש את הפיבלמנים של ספילברג?אוראלססס

חייב דחוף.

נסיון פעילקפיץ

נסיון פעילקיבוצניקית

(בייניש)

..קיבוצניקית
(בינייש)
הצליח?זיויקאחרונה
מדהים שהמקום הזה עדיין קיים.בן-ציון

הרבה התחיל כאן.

כתיבה ופריקה ודברים חדשים, אנשים חדשים

מסגרת שונה לתקשורת.

לילות קרים, שיחות ארוכות שעוברות בהרבה מקומות אבל בסוף משאירות טעם מר של אכזבה וכמיהה.

ציפיות, בלי מקור. פרשנות, רצונות ודמיונות.

נגמר מהר או לאט, אבל בעצם בכלל לא התחיל.

או לא נגמר באמת, עד שנגדע. ואז שוב, מבליח, מצפה-מתאכזב-שוקע, נשאר לבד.

ובסוף הכל חוזר לאותה הנקודה, אותה הכמיהה, אותו החוסר.

מה שמילא אך ייסר ובכל פעם היה בלב חצוי, רק הגביר את הרצון בכל פעם.

קוראים לזה בכל מיני שמות - בדידות, חוסר בחום ואהבה...

רכבת הרים של רגשות, חיים שלא ממשיכים בשום כיוון למשך תקופה ארוכה.

בכל פעם משהו אחר בא ומתחיל הכל מחדש.

אין סוף. בסוף זה רק אני.

(בהחלט מדהים שקיים.ענבלאחרונה
בס"ד

שלום בנצי 👋)

פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מישהו?האר"י פוטראחרונה

אולי יעניין אותך