הי הופ טרללהאהבה.
זקנים שיכורים זה תופעת טבע מדהימה ואם הם אתיופים במיוחד. תאר לך מה זה לבהות כל יום בזקנים רוסיים אתיופיים שיכורים במקום בשקיעה בים. זה מטורף. תמיד יוצאים להם הגיגים של אללה איסטור. בכללי אללה איסטור זה מדהים, כאילו אתה אשכרה מתפעל ממשו בעולם הזה, זה מדהים, משו גורם לנפש שלך לעלות או לרדת.
אנשים סובלים זה לא טוב. אנשים סובלים שצועקים אל תצילו אותי זה ממש לא טוב, זה אפילו ממש אללה איסטור.
עכשיו מה אני יעשה, אני לא אלוקים. אני לא יכולה להציל אותך ואני לא יכולה לא להציל אותך, כי אז את תמותי. ואם תמותי כי אני לא הצלתי אותך יוצא שהרגתי אותך, הבנת, וזה אללה איסטור. הבנת.
אני לא אוהבת להרוג אנשים. חיים.
בקיצר, יש אנשים שהמהות שלהם שיכורה, יש להם מלא נפש בכלום מקום, והנפש שלהם מתחננת לפרוץ ואין להם כלים לאכסן אותה בינתים, הם רוצים להוציא אותה להפסקה אבל אין שום כלי, מה שקורה שהיא פשוט בורחת, היא בורחת להם כל הזמן. ואז הם אנשים עם נשמה לפעמים, ולםעמים הם סתמים כלים שבורים וריקים.
ובכלל רק באתי אליך להגיד לך שאני ממש מתפעלת מהתודות שעולות לי, אני מוקסמת מזה, אתה מבין. אני יכולה לאכול, ואפילו טעים לי והכל מתעכל ואני אפילו לא שמה לב. ואני עובדת והשרירים עובדים והלב עובד ואני מרגישה טוב. זה אשכרה הודיה. אני מרגישה טוב. אתה קולט.
בקיצר, אל תקדיש לי יותר שירים באמצע הרחוב, זה מביך אותי.
אללה יסטוראלפאחורס.

אני מתה עליך

חח תודה נשמה שליאהבה.אחרונה
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?
בואנה מה נהיה פה כל היום מבקשים סרטיםשִׁירָה

לכו לחפש במקומות אחרים או שאל תחפשו בכלל

מההוולטרוןאחרונה
קפוץ לי

אולי יעניין אותך