נא להצטרף אלי
לא להצטרף זה לחלשים
בס"ד
כל כך ישרה שכל הסרגלים בעולם מתיישרים לכיוונה
היא כמו גריניץ' של הסרגלים
בס"ד
כל הבאסה שזה כמעט לא קורהההההההההה
פסידוניתאשכרה.
בוזבס"ד
שזה ממש שונה מיצירתית
אני נגיד יצירתית אבל אין בי כוח לעשות יוזמות מיוחדות ולהוציא אותן לפועל
שיגרמו לך להיקרע מצחוק ומבכי ביחד
אוקיי, כל דבר.
בוז
ארץ השוקולדאתה אדם ממש טוב וחסרים אנשים טובים
אתה מתחשב תמיד ברגשות של אחרים ומשקיע מחשבה לשם כך
אתה עובד קשה לעזור לאחרים
בכלל אתה יודע לעבוד קשה למען דברים שחשובים לך (שזה משהו שאמרת כבר, אבל מניחה שזה אחרת לשמוע את זה מאחרים)
אתה יודע לחשוב ומעמיק ותמיד כיף לקרוא תגובות שלך 
אלו הדברים שמשתקפים על גבי הפורום 
(וגם לך
באמת!)
ארץ השוקולד
פסידונית
זהו...הוא אמר שזה חסר משמעות אם הוא חובש את המסכה שלו או של איתמר גרוטו. ייתכן שגם זאת טענה לא מדויקת, אבל הוא אמר אותה כהערת אגב, ולא כטענה רצינית. אני לא מאוד לא אהב את ההתדקדקות בכל מילה, וניצול כל טעות, וכל אמירה שלא לגמרי במקומה, או שאפש להבין לשני פנים.
אני חושב שמשה בר סימן טוב הבהיר את עמדתו בנגע לחשיבות של מסכות מספיק.
אז ייתכן שהוא משקר לכולם, ואומר להם לעטות מסכות בשעה שהוא יודע שזה חסר חשיבות, ומשניא את עצמו על כל המדינה בלי שום רווח ברור. אני מעדיף להאמין שאפשרת שהוא מנסה לעזור לאזרחי ישראל, ורואה חשיבות בלבישת מסכות.
וסליחה על החריפות, כמו שכתבה ריבוזום, זה קשה לי כשמזלזלים בהנחיות, ובראשי משרד הבריאות.
אם בני אדם יכולים להיפגע, כתוצאה מהתמימות, נראה לי שעדיף לוותר על התמימות.
ועל כל פנים, איזה רווח יכול לצאת למשה בר סימן טוב מהוראה על חבישת מסכה בזמן שהוא יודע שמסכות זה דבר חסר תועלת? המדיניות שלו גרמה ללא מעט כעס עליו, ובוודאי לא נתנה לו אהדה. אז מה הוא מרוויח?
במקרה כזה זה אולי באמת לא עד כדי כך חשוב את המסכה של מי את חובשת, כל עוד אתם באמת חובשים מסכה.
כנראה יש לזה חשיבות כלשהי. ככל הנראה משה בר סימן טוב לא דייק לחלוטין כשאמר שזה חסר חשיבות.
אבל זראת יצפייה לא הגיונית שכל הערת אגב של בן אדם תהיה מדויקת לחלוטין, ותסתמך על מחקרים. האם יש בן אדם שלא מגזים לפעמים? או שלא אומר דברם שגויים לפעמים?
גיסתי קוראת לאמא שלי אמא, וחלק מהאחיות שלי לחמיות.הנורמלית האחרונהצריכה בשביל זה רדבול
הרבה

ראש השנה
בעעע
לא אוהבת. ועוד חג של יומיים
חלום שלי לטוס לחו'ל לכל החגיםםם
אני דוקא די אוהב אותו
עם תפילות מרוממות
ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?
יחסית מסביר. קצת. אולי.
ספסל אחורי של אוטובוס משהו..

אני עוברת על המסרים פה והשיחות אישיות.. כמה דרמות!! ואני לא זוכרת כלום! מביך למדי.
ולמה כשאני נכנסת לשיחה עם פצלש כתוב לי שהיא מחוברת?!
מה איתך?
המפגש טד יצא לפועל?
עוד אפשר להירשם? 😇
ריבוזוםהאחרון שניסינו להרים לא, למיטב זכרוני...
אבל היו שניים שכן, והם גם היו ממש טובים! בכלל הפורום הזה היה איכותי, אחותי |נוסטלגי|
כתבנו פה כל דבר איכותי שהיה בשנה האחרונה, אפשר לראות בקלות כמה זה
מלא אנשים שבאים להתארח ועושים מלא רעש ברחוב ומשאירים בלאגן ולכלוך...
לא כזה מגניב לבוא לפה
סדרות של כאן ארכיון- קרובים קרובים, סטרייט ולעניין.
בפייסבוק- עמוד בשם "הקופסה- רק דברים טובים", יש בו בדרך כלל קטעים מצחיקים מסרטים ישראלים ישנים..
ארץ השוקולדאחרונהשמגיע לפורום נטוש ותוהה על טיבו
הוד444או- מישהו שמכיר אותה במציאות יודע מה שלומה?
תמסרו לי שנזכרתי והתגעגעתי