לאט לאט הנקתי יותר אך גם שילבתי תמ"ל.
די בהתחלה נהיה לי סדק שמדמם כשהיא מתחברת וכואב נורא. יש פעמים שיותר טוב ויש שפחות. לפני יומיים השגתי משאבת מיני אלקטריק ושאבתי ולהפתעתי יצא חלב, להפתעתי - כי בקודם לא יצא כלום בשלב הזה וגם בשלב הרבה יותר מאוחר בקושי יצא משהו.. ראו אותי 3 יועצות הנקה בבי"ח הראשונה עשתה לי את החפירה של החיים אם שאלות על הריון ספונטני, שחלות פוליציסטיות ולבסוף בישרה את הבשורה המשמחת שתפוקת החלב שלי גבולית איזה כיף לשמוע!
הביאה לי משאבה של אמדה לשאוב כח 3 שעות ולא עשיתי את זה. החלטתי שהפעם עם כל החשיבות של ההנקה אני לא משתגעת על זה מההתחלה ובעז"ה נגיע להנקה מלאה בהמשך. חשוב לי להשאר שפויה ולהחלים, אחרי הכל עברתי ניתוח...
2 היועצות האחרות אמרו שהחלב בסדר גמור אך כן המשכתי לשלב קצת ולאט לאט זה פחת ונראה שכמעט הגענו אל היעד
️ היום שאבתי ויצא לי 70 ב25 דק שזה חלום שמתגשם מבחינתי! רק שיש לי פצע כואב ממש שמכאיב נורא בשאיבה וגם בצד הלא פצוע כואב.נראה לי שיש לי פטמה שטוחה(אין חלק שבולט) מחילה על התאור, ולכן כואב לי בשאיבה, כאילו החלק הצר במשאבה מרגיש צר מידי והוואקום מכאיב. ניסיתי להכניס כמה שיותר מהפיטמה ותמיד יש חלק שנשאב חזק מידי ומכאיב: ( ובצד הפצוע בכלל כאבי תופת לשאוב, ממש ממש מתסכל אותי שיש חלב וכואב לשאוב.
ועוד משהו, יש לי מהסל הריון (מכבי) אפשרות לקנות דרך הקופה אביזרי הנקה אך כשבעלי היה בבית מרקחת וביקש קונכיות הרוקח אמר שלא מוכרים כאלה דברים ושילך לסופר פארם, אני הבנתי שאפילו משאבות קונים דרך הבית מרקחת של הקופה.
תובנות עידוד וטיפים יתקבלו בשמחה
אני בכיתי את חיי היום מכל הסאגה☹️
ויכול להיות שהתאחר בגלל זה...