כל מה שרשמת כמובן
ואצלנו לוטו להיט גם
ופאזלים מעץ, אבל צריך לבחור את הנכונים(האהובים פה הם של צורות גיאומטריות, ועיגולים בגדלים שונים. וגם אחד של חיות שהוא קשה יותר אבל הוא מאוד מאוד אוהב חיות..)
לוטו גם אהוב פה, מוציאים כל פעם לוח אחד עם הכרטיסים שמתאימים לו, ממש כיף.
וגם זיכרון, רק בקטע של להתאים זוגות.
כדור- מסירות, גלגולים, בעיטות
מכוניות.
חיות פלסטיק
לאחרונה אני מביאה לו גדול וקטן מכל מיני דברים
מגנטים על המקרר ולהעביר לדלת ולהחזיר למקרר וכו.... ממש כיף ומחזק את חגורת הכתפיים
חרוזי עץ עם חוט. אני קניתי מעלי אקספרס מהמם- עם כמו שיפור עבה בקצה שאפשר להשחיל בקלות, ועם ציורים מתוקים של חיות ופירות שהוא מכיר ואוהב
גם השחלות שהכנתי בבית(מאתגרות!) הלכו פה מצוין: בהתחלה עשיתי חור למקלות ארטיק בקופסת מטרנה. אחכ אתגרתי יותר: קופסא של סוכריות לעוגה/קיסמים, עם גפרורי עץ צבעוניים, בקבוק קטשופ עם רבעי קשיות. הוא ממש ממש אוהב... אפשר לעשות מאינסוף דברים ולפי מה שאת רואה שכיף לה.
חומרים:
בצק עוד לא ממש ניסינו, כן הכנו ביחד בצק עוגיות ואז לא היה אכפת לי שינשנש(הכנו את הבצק של
@יעל מהדרום)
ובכללי הוא איתי במטבח מלא, מכינים ביחד עוגות ואוכל.. הוא מאוד אוהב ואני מעדיפה שהוא יעבוד איתי ולא יעשה נזקים אחרים בזמן הזה..
קניתי משחקצף, זה כמו קצף גילוח למשחק. עודלא ניסיתי אבל במעון יש כזה והם ממש אוהביפ(קניתי ואז נפתח המעון ב"ה, אז עוד לא יצא)
צבעי ידיים במקלחת!
טושטושים
צבעי מים- יש לי שמתפרקים מהתבנית ועם פיגמנט יחסית חזק. אני מוציאה 2-3 צבעים, עם מכחול ובריסטול לבן. מניחים את הצבעים על סמרטוט רצפה עם לפתנית או קערית עם *טיפה* מים, ואז הוא מתנסה עם המכחול ועם האצבעות וכו..
פנדות, צבעי פסטל, טושים.. מדבקות בגדלים וצורות שונים, גם על בריסטול שחור.
ספרים גם אהובים פה בטירוףףףף
הלהיטים הם חנן הגנו, האריה שאהב תות, איילת מטיילת ומעשה בחמישה בלונים. לצערי עדיין אין לי הרבה ספרים טובים, אבל יש לי גם לא מעט ספרים מעפנים כאלה של עת לישון או טיול בגן חיות או חארטות אחרות, שלא כזה כיף לי להקריא- אבל הוא מאושרר מהם.
וכישורי חיים. מלא מלא. אכילה עם מזלג וכפית, כביסה, בישול, שטיפת כלים... הוא פשוט משולב איתי בהכל.
ומלא טיולים בחוץ אם אפשר.