אני רוצה להסתכל לשמיים ולדעת שיהיה טוב. לדעת כל רגע שיש רגע ששווה את הרגע. גם אם הוא רגע שמתקפלת לי הבטן. גם אם הוא רגע שאני נשברת לבירה. אי אי אי כמה בירה, כמה בירה צריך בשביל להטביע געגוע. כמה עיניים צריך כדי להפסיק לראות. כמה גופים צריך לחבק עד שהגעגוע נטמע בהם. והולך לאיבוד. כמה פסטה אפשר לאכול כדי לסתום את הבור שלו. הבור של הגעגועים. הבור שמסתכל על פרח ועולות בו דמעות. לא דמעות של פחד ולא של עצב. דמעות של אהבה. דמעות של התרגשות. דמעות של, הנה משהו טוב הולך לקרות.
כמה אהבה אפשר להכניס ללב אחד קטן. כמה איפור אפשר למרוח על פרצוף מעוך וקטן. פרצוף שרק רוצה להיות הוא.
זה לא טקסט עצוב זה טקסט מתגעגע. וגעגוע, כמו געגוע הוא קסם.
וקסם כמו קסם בא והולך ומשאיר אחריו עקבות של אור. אני אור. אני אור גדול. אתה קסם שבא והולך. הלוואי וקסמים היו נשארים לנו עמוק בלב. מאירים אותנו.
אתה רוצה אותה. היא רוצה לישון. אתה מחבק אותה. היא רוצה לברוח. אתה שר לה שיר והיא מוחה דמעה. אתה שר עוד שיר ומעיין הדמעות נפתח סופית.
אהבה היא פשוטה מאד. מאד מאד. אבל תפתח את הלב, אחרת איך היא תכנס. תפתח את הלב. תפתח לה את הלב. אל תגע בו. פשוט תניח לו להפתח לבד, כמו קסם, כמו אור. שיפתח כשהוא מרגיש לנכון. והוא ירגיש.
אל תאיץ בו, אל תאיץ בה. תאהב ככל יכולתך ותהיה אתה. תהיה קסם.
אני אפול לעוד קצת בירה. חחח העיקר אמרו לי לא פעם ולא פעמיים בשעתיים שאיזה יופי אני, ואיך אני תמיד נראית אני ואיזה אמירה נהדרת.
אני אוהבת אותכם.
תאהבו את עצמכם חזק.
- לקראת נישואין וזוגיות