00אהבה.
והנה עוד טקסט מתגעגע. טקסט שמלא ברגשות גבוהים של אהבה. אהבה שלא ממומשת. אהבה שממומשת מאד.
אני רוצה להסתכל לשמיים ולדעת שיהיה טוב. לדעת כל רגע שיש רגע ששווה את הרגע. גם אם הוא רגע שמתקפלת לי הבטן. גם אם הוא רגע שאני נשברת לבירה. אי אי אי כמה בירה, כמה בירה צריך בשביל להטביע געגוע. כמה עיניים צריך כדי להפסיק לראות. כמה גופים צריך לחבק עד שהגעגוע נטמע בהם. והולך לאיבוד. כמה פסטה אפשר לאכול כדי לסתום את הבור שלו. הבור של הגעגועים. הבור שמסתכל על פרח ועולות בו דמעות. לא דמעות של פחד ולא של עצב. דמעות של אהבה. דמעות של התרגשות. דמעות של, הנה משהו טוב הולך לקרות.

כמה אהבה אפשר להכניס ללב אחד קטן. כמה איפור אפשר למרוח על פרצוף מעוך וקטן. פרצוף שרק רוצה להיות הוא.
זה לא טקסט עצוב זה טקסט מתגעגע. וגעגוע, כמו געגוע הוא קסם.
וקסם כמו קסם בא והולך ומשאיר אחריו עקבות של אור. אני אור. אני אור גדול. אתה קסם שבא והולך. הלוואי וקסמים היו נשארים לנו עמוק בלב. מאירים אותנו.

אתה רוצה אותה. היא רוצה לישון. אתה מחבק אותה. היא רוצה לברוח. אתה שר לה שיר והיא מוחה דמעה. אתה שר עוד שיר ומעיין הדמעות נפתח סופית.
אהבה היא פשוטה מאד. מאד מאד. אבל תפתח את הלב, אחרת איך היא תכנס. תפתח את הלב. תפתח לה את הלב. אל תגע בו. פשוט תניח לו להפתח לבד, כמו קסם, כמו אור. שיפתח כשהוא מרגיש לנכון. והוא ירגיש.
אל תאיץ בו, אל תאיץ בה. תאהב ככל יכולתך ותהיה אתה. תהיה קסם.

אני אפול לעוד קצת בירה. חחח העיקר אמרו לי לא פעם ולא פעמיים בשעתיים שאיזה יופי אני, ואיך אני תמיד נראית אני ואיזה אמירה נהדרת.
אני אוהבת אותכם.
תאהבו את עצמכם חזק.
כתיבה מהממת!!עטרת.א
עטופה בקסם....
תודה!אהבה.

אני אוהבת אותך.רק הפעם.
גם אני.אהבה.אחרונה
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך